Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 1 z 3 1 2 3
S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Siema. Chcialbym ogolnie obczaic ile gracie w pokera
i jak idzie z waszymi zarobkami tyg/m-c ? Z jakim bankrollem mniej wiecej wbijacie i na jakie stawki ?
Jesli taki temat juz byl to sory, ale ciekawi mnie to , czy duzo osob naprawde niezly hajs wyciaga i po jakim czasie grania czy moze uda wam sie uzbierac raptem na np doladowanie na koma tongue

Bonus: Unibet
T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Ja nie napiszę Ci jaka jest moja strategia w hobbystycznym zarabianiu na pokerze. Mogę powiedzieć Ci jedynie ile gram. Dziennie gram około 2-3 godzin, dzisiaj trochę dłużej bo już jakieś 4,5 godziny smile

Już w dość dłuższym okresie czasu bilans miesięczny zamykam na +. Szczerze powiedziewaszy starcza to na dłuższą rozmowę międzynarodową laugh (skoro mowa o doładowaniu komórki)

Stawki na jakich gram są różne. Dzisiaj cały dzień siedzę na stawikach 0,50$/1$ z bankrollem początkowym 100$.

Pozdrawiam.

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
No to spoko liczy sie ze jestes na +

.... a jak inni ?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Masz bankroll 100$ i grasz na 0.5/1 ?

Pooh-Bah
Pooh-Bah
nie widze w tym nic nienormalnego. Tez tak grywam. Moim zdaniem korzystanei z zasad typu bankroll = 100 * max bayin jest bezsensu.

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
chris - napisałem o moim początkowym bankrollu. Na stolik wchodzę z taką pulą, a nie, że tyle posiadam w danym pokerroomie.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ja w grudniu na freerollach wyciągnąłem około 600 USD, swojej kasy do pokera nie wpłacam laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
jest takie powiedzenie że gentlemani nie mówia o pieniądzach wink

G
Pooh-Bah
Pooh-Bah
G Offline
Originally Posted by Szewczenko
Ja w grudniu na freerollach wyciągnąłem około 600 USD, swojej kasy do pokera nie wpłacam laugh
W jakich ty freerollach grywasz?! smile

hbr Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by th0mas
chris - napisałem o moim początkowym bankrollu. Na stolik wchodzę z taką pulą, a nie, że tyle posiadam w danym pokerroomie.

To chyba nazywa sie buy inn. smile ale moge sie mylić

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by Grzesiek_890

Może udało mu się wygrać troche we freerollu i troche ugrał na stolikach z tej kasy ? smile

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline

Może udało mu się wygrać troche we freerollu i troche ugrał na stolikach z tej kasy ? smile

G
Pooh-Bah
Pooh-Bah
G Offline
Originally Posted by koszałek

Miałem nadzieje na jakiś nieznany mi freeroll z duużą pulą i małą ilością graczy.
A wracając to tematu to ja tez jeszcze nigdzie nie wplacałem. A max zysk na miesiąc wynosił moze z 50 ojro

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Bebok
nie widze w tym nic nienormalnego. Tez tak grywam. Moim zdaniem korzystanei z zasad typu bankroll = 100 * max bayin jest bezsensu.

100 razy moze tak, ale ze 10-20 (zalezy jak grasz). Nie hcesz mi chyba powiedziec ze jak masz Bankroll 100$ to wchodzisz na stol NL100 i reguralnie wygrywasz. Wyciagniesz 200$ i wchodzisz na NL200

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by koszałek

Miałem nadzieje na jakiś nieznany mi freeroll z duużą pulą i małą ilością graczy.
A wracając to tematu to ja tez jeszcze nigdzie nie wplacałem. A max zysk na miesiąc wynosił moze z 50 ojro

Wygrałem turniej na DMH - pula 500$, zająłem chyba czwarte miejsce w 5tysięczniku świątecznym na betdirect, poza tym 40e w turnieju mecz.pl na celebpoker i po kilka - kilkanaście $ na innych. Tak własnie się uzbierała ładna sumka wink

Pooh-Bah
Pooh-Bah
tak btw: na Nl 100 minimalny byuy in to 1000 smile.

Ja gram moze dziwnei, ale nigdy nie trzymam kasy u bukow, wiec nie mam duzego bankrolla. Gram za to co se wplace (wplata z mbanku do betsson trwa 30 minut wiec nei ma problemu. Jak przegram koncze, a zwykle wchodze na stoly takei zebym mial tak na 30 x BB. Przy czym jak zaczynam wygrywac i mam uz duzo kasy to nigdy nie wchdoze na stoly wieksze niz 1/2 nl. źle mi sie na nich gra tongue chciaz pewnie dlatego ze jestem za biedny na nie. Najlepiej mi sie gra na 0,5/1NL.

Co do osiagow roznie bywa. Ja ngdy nie lubilem echac na samych turneijach, lubei grac ring game wiec nie moge jechac na freeroollach tylko wplaca. Roznie bywa na poczatku schodzilem regularnie na minus smile. Gdzies w grudniu wyzerowalem a potem nawet zafundowalem sobie nowego koma. Obecnie jestem troszke na minusie i nie moge probowac sie odbijac bo nie lłamie zasad które sobie ustaliłem. Do sedna. 1/3 z tego co wypłacam z bukow wplacam sobie na emax ktrey jest w zasadzie moim bankrollem a reszte na normalne konto z ktorego nie wplacam na poker. Tak samo kasa z innych źródeł (czasm praca, teraz styppendium) 1/3 na poker reszta na normalne konto. Wiec narazie dopoki nie pojde gdzies dopracy czyli po sesji nie bede grał na kase;]

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Bebok
tak btw: na Nl 100 minimalny byuy in to 1000 smile.

NL100 to jest 0,50/1$ (chyba) crazy

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Originally Posted by cHaBeR
Originally Posted by th0mas

To chyba nazywa sie buy inn. smile ale moge sie mylić

Mała pomyłka, która nie powinna nikogo obruszyć smile

Dzisiaj dobry dzień cool

Blade Runner
Blade Runner
ja wiem tylko, że na pewno jestem na plus bo gram tylko freerole i promocje smile

Grudzień - dobry miesiąc był - jakieś 250$ łącznie ugrałem (z czego około 40% to wygrane u buków na betssonie, gdzie zostawała mi resztka kasy po wpłacie na mecz.pl-owy turniej i w BoDogu gdzie dostałem sponsoring, ale soft mi nie działał, więc pograłem u nich na zakładach).

Nigdy nie inwestuję własnych pieniędzy w pokera, co najwyżej część świeżo wygranych wink

Stoliki gram niskie - zwykle 0.05/0.10, czasami 0.10/0.20

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
A tak btw, to czy jest ktos na forum kto zyje z grania w pokera lub prawie tak ?

Strona 1 z 3 1 2 3

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, 11kera11, alfa, forty, ElNinho[mmdea]), 11,287 gości, oraz 8 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,310
Posty5,841,653
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026