Stoneface & Terminal - Venus (Marc Marberg Remix) Eddie Thoneick & Kurd Maverick-Love Sensation 2006 (Antoine Clamaran rmx) Mario Ochoa and DJ Fist-Girls (Original Mix) Cara Dillion vs 2 Devine - Black Is The Colour (Coco Green Remix)
Dj Yoda - utalentowany koles , lajtowe funkowe eksperymenty m swietnie sie tego slucha , a wam troche turntablismu nie zaszkodzi tu do stestowania jakby sie komus spodobalo to mam troche tego , ogolnie sporo starych oldscoolowych kawalkow fajnie pomieszanych , moze kogos to zaciekawi
Mi to wygląda na Energy2000 lub jakaś gdzie była impreza Mayday w tle przewija się znaczek . Może warto odszukać gdzie odbywała się ta impreza 15czerwca o ile była i będzie można poznac odpowiedź . Swoją drogą fajny kwałek w tle się przewija jak ktoś zna tytuł to niech się pochwali
Mi to wygląda na Energy2000 lub jakaś gdzie była impreza Mayday w tle przewija się znaczek . Może warto odszukać gdzie odbywała się ta impreza 15czerwca o ile była i będzie można poznac odpowiedź . Swoją drogą fajny kwałek w tle się przewija jak ktoś zna tytuł to niech się pochwali