|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A nie pomysleliscie, że Ronin dał FOLD po riverze ??
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
sorka gosc mial A2 oczywiscie, czyli mial straight A2345 w kazdym razie jak sobie teraz wstalem i pomyslalem to nawet sie ucieszylem z tego bledu. To dla mnie najpowazniejsza lekcja od czasu kiedy gram (a to dopiero miesiac). Drugi raz na pewno nie bede bawil sie w slowplay majac tylko dwie pary i 4 przeciwnikow na stole. Przeciez to chore 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A nie pomysleliscie, że Ronin dał FOLD po riverze ?? Hehe raczej tak nie pomyslalem bo przed flopem jak sie domyslam wlozyl 0.10$ i na turnie wlozyl 0.10$ wiec mojim zdaniem 0.20$ w sumie to nie bylo jego 50% stacke na stole  Pozdro
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Witam, czy ktos z uzytkownikow moglby sie wypowiedziec na temat pokera w betfair ? Troszke poczytalem tematow i w ogole nikt nie wspomina o betfair. Czy az tak tragiczny tam soft maja ? Moze ktos cos napisac wiecej o pokerze na platformie bf ?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Witam, czy ktos z uzytkownikow moglby sie wypowiedziec na temat pokera w betfair ? Troszke poczytalem tematow i w ogole nikt nie wspomina o betfair. Czy az tak tragiczny tam soft maja ? Moze ktos cos napisac wiecej o pokerze na platformie bf ? Ja tam czasami zagram ale tylko na niskich stawkach raczej dla zabicia czasu niz jakiegos zysku. Soft mi nawet odpowiada chociaz wydaje mi sie ze jakos za czesto tam sie kolor zdaza. Wczoraj na stole na 10 osob, 4 mialy kolor w 1 rozdaniu a tak poza tym to nawet spoko
|
|
|
|
|
Huachipato
|
|
Huachipato
Polecam: TJ Cloutier, Tom McEvoy - Championship NL and PL Holdem Ma ktos do udostępnienia ta ksiązke ?
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Posiadam takie pozycje ksiazkowe [ Linked Image] Jesli kogos cos interesuje to zapraszam na PW ps. jak ktos moze udostenic z 300 mb na serwerze to moge to wrzucic w calosci  wtedy kazdy se pobierze co chce
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak Ci sie chce podzielic na 3 czesci to na rapidshare jest do 100 mega spakuj rarem i gra
albo na megaupload tam jest do 500 mega i latwiej limity ominac
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
czy ktoś mógłby się wypowiedzieć o sofcie pokerka w Betway (ten sam co w Bet365) i grze niskie stawki tam (stoliki 0.05/0.10 no limit)? jaki poziom softu, jaki graczy? przymierzam się do wpłacenia tam 50$ na bonus podwojenia, więc jak ktoś korzystał, to czy długo się go wyrabia? zawsze bezpieczniej grać mając 100$ niż mając 50$ 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
zapomniałem jeszcze zapytać jak w tym sofcie jest naliczany rake: -nawet jak od razu spasuję -muszę cokolwiek wrzucić do puli -zobaczyć flop -czy może coś jeszcze?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie wiem gdzie zapytac szukam pokera nazwa zwiazana z cyframi jest . wylecialo mi z glowy. jak sie odpalalo soft to byl najazd na glowne drzwi kasyna pozniej stalo sie w recepcji i na prawo sie cisnel do stolow niby. freerolki co 30 minut z pula 10 byly dosc malo ludzi tam pykalo pamieta to ktos? wiem ze raz z Conradobos gralem przy stole.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie cos chyba vegas7 czy cos z 7 zwiazane
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Vegas007 dawno tam grałem ale wypłacalni są
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gracjas oto mi chodzilo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chłopaki, jakie pokerroomy do gry w tego "najzwyklejszego" pięciokartowego pokerka byście mogli polecić/doradzić. Ja w ogole w to nie gram i się nie orientuje w temacie. Spotkałem kolesia, który gra tylko w ta odmiane w realu (jak mu powiedziałem o Texas Holdem, to spojrzał na mnie jak na jakiegoś gościa, ktory własnie przybył z dalekiej przyszłości i nadaje o jakiś Nowościach  ) no w kazdym razie jak ktoś z Was w to pykał na necie, to bede wdzięczny za wszelkie info ,który soft do "tej odmiany pokera" polecacie szczególnie  Głównie chodzi o "ruch na stolikach", min.stawka, poziom graczy. z góry dzięki 
|
|
|
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
|
|
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Witam. Zapewne jest tutaj wiele znawców pokera. Mam pare pytań na które nie znam odpowiedzi może wy znacie :/
1. .....(5) .(1) ...(3) godziny nie ........(10) ....(4) .....(5) frajera, to ...(3) ......(6) frajerem.
Uzupełnij brakujące słowa (liczba w nawiasie oznacza, ile liter zawiera dane slowo) tak, aby powstał pewien ciąg wyrazów (cytat). Do tego proszę dopisać, kto i w jakim filmie wypowiedział te słowa.
2. We Francji powstały cztery oznaczenia kolorów kart. Każdy kolor odnosił sie do stanów społecznych. Proszę napisać do jakich stanów społecznych odnosiły się - karo, trefl, pik oraz kier.
3. Czy Soprano brał udział na WSOP? Jeżeli tak to proszę podać, w którym dniu rywalizacji odpadł z turnieju.
4. Co oznacza pojęcie "under the gun"? (wytłumaczenie)
5. Czym się różni gracz typu loose/agressive od tight/passive? Wystarczy podac tylko jedną różnicę.
6. W jakim pokerze organizowane są turnieje freeroll pod nazwa "Happy Hour Freerol"?
Z góry dzięki. Pozdro
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
6. W jakim pokerze organizowane są turnieje freeroll pod nazwa "Happy Hour Freerol"?
Unibet.com
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
1."Jeśli w pół godziny nie rozpoznasz przy stole frajera, to sam jesteś frajerem" - Amarillo Slim  (ponoć)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
2. pik - rycerstwo trefl - chłopi kier - kler karo - kupcy
|
|