Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 3 z 4 1 2 3 4
L
Pooh-Bah
Pooh-Bah
L Offline
bawie się w "bukmacherkę" już ładnych pare lat, ale na tej stronie jestem od niedawna...myslałem, że pomoże mi to w typowaniu...liczyłem, że znajde tu wiadomości typu kto z kim, kiedy i dlaczego ma wygrać a także wiadomości ogólnych (chocby pogoda),które maja duże znaczenie..wg mnie taka powinna być rola "gospodarza strony"..jestem "starszym" człowiekiem i nie za bardzo "kumatym" w te klocki komputerowe, więc znajdywanie wiadomości na innych stronach sprawia mi trudność...dlatego dziwię się, że takie posty są kasowane...podobno pomagacie w ograniu "buków" !!!!

Bonus: Unibet
S
veteran
veteran
S Offline
W ogole co to za maniera kasowania postow. Moze kos by pomyslal i rozwiazal ten problem inaczej. Ktos pisze posta a wielmozny Pan moderator sobie go usunie. Brak kultury to takze dopisek swojego widzi-mi-sie do czyjegos postu. BEZ SENSU! Zastanowcie sie co robicie bo chyba nie taka jest rola moderatora.

Dmitri Iarochenko - Frode Andresen 1 bet24 1,60 6/10

Ja to biore. Dimitri to w tym sezonie klasa sama w sobie. W tym sezonie h2h ryglada tak:
Ogolnie: 7-0
Sprint: 3-0 (2m.(0 k.r.)-13(2); 5(2)-18(3); 6(0)-43(5))
Pościg: 4-0 (2(2)-20(7); 2(2)-38(9); 2(1)-24(7); 13(2)-37(5))
Oczywiscie wszystko na korzysc Rosjanina.
Andresen raz wygral Sprint na poczatku sezonu ale nie startowal w biegu Rosjanin.

W biegu rozstawnym Iarochenko nie biegal ani jednej karnej rundy ale dwa razy dobieral. Norweg natomiast biegal az dwa karne kolka. WNIOSKI: Duzo rowniejsza forma Rosjanina w przekroju calego sezonu. Duzo pewniejszy na strzelnicy. Biegowo moze lekko na korzysc Norwega, ale to nie w sprincie az takiego znaczenia. W tym przypadku spodziewam sie, ze walka rozegra sie na strzelnicy.

Originally Posted by HAGIi
pixies bez jaj cholera, pytania konkretnego zadac nie mozna?

A nie łatwiej znaleźć odpowiedź na to pytanie i zamieścic je tutaj ? Wszak ciągle podkreślasz, jakim to jesteś zawodowcem w bukmacherce, a nie potrafisz sobie znaleźć strony zawodów. Ale służę :
STRONA ZAWODÓW [biathlon-ruhpolding.de]
CHARAKTERYSTYKA TRASY [biathlonworld.com]
POGODA [rsn.com]

Ciepło - na lżejszych, bo lepiej się biega.

L
Pooh-Bah
Pooh-Bah
L Offline
właśnie takich informacji oczekujemy przed każdymi zawodami...z góry dziękujemy..

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
pixies, wszystkie pozostale strony mam procz pogody, a teksty typu zawodowiec itp zatrzym sam dla siebie.
Moglbym sam napisac to o Tobie i o Twoim kopiowaniu tekstow ze strony moto gp na forum, moglbys podac link i tyle w temacie...

Czepiac sie wiecej nie bede bo jestem powazny gosc, ale jak ktos widzi taka prace jak Twoja i dzisiejsza edycje to czlowieka krew zalewa, potem sie ludzie dziwia, ze forum schodzi na psy jak zadac pytania nie mozna.

Co do dzisiejszych zawodow, to warto zainwestowac pare jedn na Iarochenke z Birnbacherem (1.65 Betsafe) Kurs zawyzony wg mnie, wystawilbym 1,5. I mysle rowniez o Pinterze z Maricem 1,85 z Exp oraz Suman z Defrasne po 1,65 Betsafe
Wiac ma dzis, a Pinter bardziej stabilniiejszy na strzelnicy od Marica. Summan forma biegowa dosc mocna, strzelecko tez stabilnie, Francuz nie obliczalny, nie moze odnalezc formy z poprzedniego sezonu

S
veteran
veteran
S Offline
Dorzucam jeszcze Iarochenko na podium
Zwycięzca - 18,00 Unibet 1/10
Miejsca (1-3) - 4,50 Unibet 3/10

Pozdrawiam

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by HAGIi
Francuz nie obliczalny, nie moze odnalezc formy z poprzedniego sezonu

ano wlasnie , nieobliczalny , ostatnio pudłuje niesamowicie , a i biegowo tez chyba nienajlepiej .
Moze mi ktos podac czas samego biegu Defrasne i Sikory z ostatniej sztafety ? Tomek za 1.8 mnie strasznie kusi :-)

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
szachud bardzo dobry bet
Sam go pobralem w nocy jak Bet24 wychylil sie i dal 1,85
Biegowo oczywiscie Norweg lepszy, ale strzelnica tutaj odgrywa pierwszorzedna role. Ruski w ciezkich warunkach spisuja sie znakomicie, Frode natomiast jak wieje gubi sie na strzelnicy i nie panuje nad soba i strzela gdzie popadnie. Kurs ostro przesacowany, chodz po 1,6 mocno juz nie gralbym
Pozdrawiam

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
bolo akurat Defrasne ostatnio poprawil strzelanie smile chodz nie mozna mu na tyle ufac aby dawac go jako faworyta.
Ostatnia sztafeta
Defrasne: czas biegu 22:36 - 0 dobieranych
Sikora: czas biegu 22:25 - 0 dobieranych

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
o w morde , nie ta sztafete otworzyłem tylko jakas stara z 2006 gdzie zrobił 4 pudła laugh
dzieki HAGIi .

L
Pooh-Bah
Pooh-Bah
L Offline
a jak widzicie panowie Sikora-Gross w sts za 1,5

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
Gross ostatnio czlapie, a nie biega
Jesli Tomek spisze sie podobnie jak w sztafecie i nie zaliczy wiecej niz 1 pudlo powinien spokojnie ograc Niemca.
Sam potwierdza, ze forma bedzie zwyzkowa, wiec licze dzis na dobry wystep w jego ulubionej konkurencji

L
Pooh-Bah
Pooh-Bah
L Offline
dzieki za odpowiedź...."góral" lżejszy (patrz opinia moderatora)
a "dziadek" powinien mieć cały czas "pod górkę" tylko że dalej cały czas dobrze strzela co przy dzisiejszych warunkach bedzie miało znaczenie

T
TEO Offline
Eliminator
Eliminator
T Offline
Forma biegowa Sikory oststnio zwyżkuje. Gdyby tydzień temu nie zawalił strzelania na stójce( trzy pudła} to byłby wysoko.
W sztafecie bieg juz zgrał się z dobrym strzelaniem i był dobry wynik na swojej zmianie. Biegowo Gross z roku na rok coraz słabszy.
Sam zagrałem Sikora-Gross 1 1,5
Do tego Bjoerndalen-Gries 1 1,4
Sts.

A
Pooh-Bah
Pooh-Bah
A Offline
Ciekawym typem wydaje się być Iarochenko w pierwszej szóstce. Takie cudeńko wystawił po kursie 1,9 tipsport. Niestety chciałem to pokombinować z parami, ale szanowni analitycy tej firmy wystawili co prawda 13 par, ale opartych o 3 nazwiska - Bjoerndalen, Greis i Tchoudov... No i nie bardzo mogę z tego cokolwiek ulepić, bo np. Tchoudov - Berger za 1,27 mnie średnio satysfakcjonuje... :/
Może Wy macie jakieś ciekawsze poglądy na ten temat?

Myślę, że generalnie warto się przyglądać kursom wystawionym przez tipsport na klasyfikację końcową, bo często można znaleźć naprawdę ładne kąski (szczególnie w skokach - ale akurat dziś jest kiepściutko :/).

A
Pooh-Bah
Pooh-Bah
A Offline
W Toto-Mixie Sikora jest w parze z Wolfem za 1,50 i to wydaje mi się najlepsza inwestycja w Tomka na dzień dzisiejszy... Do tego np. Roesch - Defrasne 1 1,40 lub Roesch - Svendsen za 1,55. Ciężko nazwać te kursy wartościowymi, ale Niemiec powinien sobie poradzić...

L
Pooh-Bah
Pooh-Bah
L Offline
tak samo chce zagrac ale dołożyłbym jeszcze Tchoudov-Roesch za 1,45 i taka "trójca" powinna wejść...komentarz mile widziany

T
TEO Offline
Eliminator
Eliminator
T Offline
O formę biegową Tchudova jestem spokojny jednak co do strzelania to juz nie. Nie ruszał bym go z Roschem

Gross w biegu stracił do Sikory 10 sek w sztafecie. Tu będzie troche więcej, ale pewnie na poziomie jednej karnej rundy, a to już loteria.

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
hmm ciezko powiedziec czy Gross da rade pobiec tak jak w sztafecie
Dla niego wazny byl bieg w sztafecie i kto wie czy Gross nie pobiegl na maksimum swoich mozliwosci. Testuja sztafete i szykuja czworke najlepszych. Jestem dosc pewny, ze Gross dzis znow zawali bieg i slabo pobiegnie. Kto wie, czy Tomek nie jest w stanie pobiec kolo minuty lepiej od Grossa, lubi ta dyscypline i jestem sklonny zaryzykowac, ze Tomek pobiegnie dzis bardzo dobrze

Strona 3 z 4 1 2 3 4

Moderatorzy  Ojro 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
4 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, burbon, rafal08, latajaca_holenderka), 3,674 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,306
Posty5,841,141
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026