|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobre jest tez to co wystawil Sportingbet na ten mecz Resovia(+1,5 seta) za 1,2
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Resovia(-1,5) - Mostostal Buk:Betgun Kurs:1,67 Stawka:7/10 To przy Mostostal (+1,5) za 2.50 w Expekt jest surebet 0,12% 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Juz rano to zauwazylem, ale przy limitach w betgun mija sie to z celem.
|
|
|
|
|
Didżej
|
|
Didżej
Witam.. Dziś mamy kolejny szlagier w PLS... Do gorącej Częstochowy przyjeżdża Jastrzębski Węgiel... AZS Częstochowa vs Jastrzębie Węgiel 1 @ 1.83 AZS w poprzednim tygodniu zmierzył się z Mistrzem Polski Skrą.. W Bełchatowie lepsi okazali się gospodarze, którzy pokonali zespół AZS-u 3-1, ale widać było już dobrze poukładany zespół akademików... I jakby tak troszeczkę więcej szczęścia mieli w końcówkach poszczególnych setach... byłoby na odwrót? No ale cóż.. to sport Trzeba jeszcze podkreślić że w środę zespół z pod Jasnej Góry, grał mecz w Top Teams Cup, pokonał we Włoszech - Modenę 3-1. Świetnie w tym meczu zagrał Billings jak i Gierczyński - czyli wychodzi na to że skrzydlowi w bardzo dobrej formie... Zagrał też na skrzydle Salomon, który zestępował w pierwszych spotkaniach na libero - kontuzjowanego Gacka i dostał on jak na pierwszy występ przeciwko tak ciężkiemu zespołowi, wysokie noty. Jastrzębski Węgiel? Gra na pewno skupia się na srebrnych medalistach... czyli Piliński+Kadziewicz+Szymański, ale i na skrzydle bardzo dobrze wkręcił się z powrotem PLS, Murek dla którego dziś to będzie jedno z większych przeżyć... Przecież to tutaj... w CZęstochowie zaczynał swoje największe sukcesy... oj na pewno poczuje coś w środku... Ciężkie spotkanie, ale mimo wszystko polecam granie na Częstochowę własny parkiet, oraz to że po tym spotkaniu w Modenie, są w gazie... powinno dziś mocną stronę... Ciekawie to wszystko wygląda... AZS Częstochowa @ 1.83 ! Z innych spotkań, można chyba spróbować: Warszawa +2.5 po kursie @2.71 w profie... Gdzie na przykład w STS @3 na +1.5 ... Nie wiadomo czy zagra już Wlazły na środku ma ponoć nie grać Ivanov, ale to Wnuk jest obecnie w b.dobrej formie... więc to żadne osłabienie... Bydgoszcz po @2.1 może i bym też spróbował, jak gra leszcz z leszczem, to przeważnie wyższy kurs wchodzi  Gwardia pewnie nakręcona zwycięstwem 3-0 z Mosto, to może teraz sobie odbiją w drugą stronę...  ale nie do grania mecz... Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czewa - Jastrzębie tym razem nie zgadzamy sie Misiek  jestem entuzjastą gry u naziemnych więc najwyższy kurs oferuje nam STS z tego co się orientuje @2.0 moim zdaniem kurs jak najbardziej warty gry, tym bardziej że wyższe szanse na zwycięstwo daje gościom. wiadomo że w siatkówce atut hali nei ma aż tak istotnego znaczenia, i choć w krainie medalionów bywa naprawdę gorąco to jednak uważam że nei wpłynie to na postawe gości, którzy w większości mają już niemałe doświadczenie i nerwy z tytanu. zresztą jestem ciekawy jak będzie zahcowywala się publiczność gdy nie będzie za bardzo szło gospodarzom i do tego dojdzie parę pomyłek sędziowskich na korzyść gości  bez obrazy - ale wiele razy spotykamy się z absolutną dziczą , to tak poza tematem wiadomo to jest szlagier i wszystko sie może zdarzyć aczkolwiek mój faworyt do mistrza w tym roku - |Jastrzębie już doznal jednej porażki w hicie (ze Skrą ) i myślę że pojadą w pełni zdeterminowani. Bosek to dobry trener i z pewnością dobrze ich nastawi. w mojej opnii mimo wszystko AZS nieco odstaje od pozostałej trójki ''wielkich'' tej ligi zwycięstwa AZSu we włoszech bym nie przecienial, ponieważ Włosi często odpuszczają takei mecze w pucharach... poza tym śmieszne przepisy w tym roku mówią że jeśli modena wygra w Czewie 3:2 to będzie 6sty decydujący set  stąd szanse na awans wciąż są stosunkowo równe to tyle ode mnie, życze sobie i Wam wielkich emocji i z pocałowaniem ręki wezmę kursy na gosci, pozdrawiam
|
|
|
|
|
Inwestor
|
|
Inwestor
W kontekście dwóch ostatnich postów - popieram...typ na Jastrzębie. Dla mnie są zespołem lepszym - a Częstochowa jak napisał mura to ten czwarty do brydża...tak więc dziś Jastrzębski Węgiel, przegrali ze Skrą (kurs był 2,1) dlaczego też 2,1 jest na mecz z Częstochową? Tego nie wiem ale wiem że mój typ to wygrana gości a po takim kursie z przyjemnością zagram ten bet.
|
|
|
|
|
Didżej
|
|
Didżej
Spoko, 2*0.9 = @1.8 , więc w sumie to ja mam wyższy w mojej opnii mimo wszystko AZS nieco odstaje od pozostałej trójki ''wielkich'' tej ligi Dziś właśnie zobaczymy... czy Częstochowę ma pakę, żeby nawiązać walkę... Oczywiście nie można mówić że jak dziś przegra lub wygra to odrazu, można powiedzieć... 'ok, jastrzębie pykniemy w po' ... bo jak pamiętamy... w zeszłym sezonie... AZS wygrał z Węglem 3-0 w rundzie zasadniczej.. żeby później przegrać z nimi w walce o finał... No nic.. zobaczymy kto ma rację co do dzisiejszego spotkania... Ja mam nadzieję że jednak power częstochowski pyknie węgiel  Giertyszek, wkręć coś do tematu... bo dziś moderator działu... powiem tak po cichu... ostro gra na Szymańskich  
|
|
|
|
|
Inwestor
|
|
Inwestor
A ja to potwierdzę głośno 
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
AZS AZS Częstochowa !!! 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Witam a propo meczu ,ogladajac ostatnio mecze wielkiej trojcy z naszej rodzimej ligi spotkanie to powinno byc na styku , zadecyduja tu drobne bledy w sumie chcialem odpuscic to spotkanie i rozkoszowac sie meczem bez nerwow ale z emocjami .A zeby nerwow bylo mniej zagralem pierwszego seta dla CZEWY h2h w ostatnich latach dla nich wiec psychicznie powinni byc lepiej umotywowani od poczatku co wg mnie bedzie mialo wplyw na te ,,drobne bledy,, sadze ze jak JASTRZEBIE przegra pierwszego seta , zagraja na wiekszym luzie a wtedy moze sie zdarzyc wszystko...nie ma co tu sie rozpisywac o sile poszczegolnych formacji bo zadna z druzyn nie ma tu znaczacej przewagi .Biorac pod uwage h2h i ochrone ,,miesnia sercowego ,,wyszlo mi win czestochowy w pierwszym secie . Pozdrawiam i zycze udanego typowania!
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
CZy Skra wygra z ostatnia w tabeli Warszawa ?
|
|
|
|
|
Inwestor
|
|
Inwestor
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
A ja to potwierdzę głośno  a ten ? 
|
|
|
|
|
Inwestor
|
|
Inwestor
A ja to potwierdzę głośno  a ten ?  Amperek to byla odpowiedz na post Miśka, potwierdzenie tego że gram na Jastrzębie. Idź po browarka lepiej do sklepu jak nie masz, bo za 2,5h meczyk i wielkie emocje 
|
|
|
|
|
Wodzirej
|
|
Wodzirej
Ide Ide  ale będzie napewno ładny emczyk, po tym co pokazała Czewa w Bełchatowie - gdyby nie mała kontuzja Biligsa o te bandy to mysle ze tb by był Najpierw punkt 15:00 POlsat Sport AZS! Pozniej punkt 18:00 Polsat Sport Polska -ROsja w rękę !!
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Emocje i meczyk napewno beda przednie,wynik otwarty dla kazdej z druzyn.Ja faworyta nie wskaze,bardziej sie przekonuje do zacietosci tego pojedynku a co za tym idzie kilka typów: -mecz zakonczony TB za 2,40 UB, -ponad 188 pkt(nawet w 4 setach w takim meczu to mozliwe) 2,0 -Jastrzebie +1,5 seta 1,5
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wy tu sie skupiliscie na szlagierze, co nawet po wypowiedziach - pół na pół - widać, ze jest do nie do grania  a tu jeden mecz nie daje mi spokoju Wrocław-Bydgoszcz na gospodarzy za 1.714 sportingbet Do grania zacheca mnie zwłaszcza ostatni mecz z Mostostalem i swoje ściany, a kurs całkiem całkiem. wiadomo że w siatkówce atut hali nei ma aż tak istotnego znaczenia, i choć w krainie medalionów bywa naprawdę gorąco to jednak uważam że nei wpłynie to na postawe gości, którzy w większości mają już niemałe doświadczenie i nerwy z tytanu. zresztą jestem ciekawy jak będzie zahcowywala się publiczność gdy nie będzie za bardzo szło gospodarzom i do tego dojdzie parę pomyłek sędziowskich na korzyść gości  bez obrazy - ale wiele razy spotykamy się z absolutną dziczą , to tak poza tematem Uważam, że swoja hala to duży plus w siatkówce. Co do "dziczy" to jako kibic piłkarski szanuję właśnie kibiców częstochowskich za to, że nie dali sie złamać "poprawnosci nowosiatkarskiej"  Moze ktoś z AZS-u sie pochwali nową flagą? Bo jest ona S-U-P-E-R.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wrocław-Bydgoszcz na gospodarzy za 1.714 sportingbet Do grania zacheca mnie zwłaszcza ostatni mecz z Mostostalem i swoje ściany, a kurs całkiem całkiem. własna hala Wrocławowi raczej od dawna przeszkadza niż pomaga.. jeśli chodzi o mecz to szukałbym zakładu +1,5 HC na BDG
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Czy w Profesie można stawiać na polską siatkówkę jedno zdarzenie na kuponie? Swoją drogą to dziwi mnie to, że faworytem jest Częstochowa. Dla mnie jedynie co działa na korzyść AZS-u to to, że gospodarz.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy w Profesie można stawiać na polską siatkówkę jedno zdarzenie na kuponie? Swoją drogą to dziwi mnie to, że faworytem jest Częstochowa. Dla mnie jedynie co działa na korzyść AZS-u to to, że gospodarz. w profku minimum 3kombinacje
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|