|
|
old hand
|
|
old hand
Tam gdzie każą podawać Swifta zapisuje się tylko 10 pierwszych liter, może na niektóre Swifty to starcza, ale np mbanku ma 11 liter i zawsze ostatnia się nie zapisuje... Każdy zresztą może sobie to sprawdzić w my account w danych konta, albo details wypłaty jeżeli taką już zlecał 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witam Dostalem dzisiaj od nich czek, i mam pytanko w ktorym banku najlepiej zrealizowac taki czek . Na czeku widnieje bank Barcalys. Pozdroo
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
no rejestruje w tym buku 'new bank account' bo nie mam jeszcze. no i takie pola mam:
Client Address: Nickname: Account number: Account holder name: Bank name: Branch number: Bank Address: Swift code or bic:
no i pytanie co tam macie powpisywane, skad mozna zdobyc niektore kody typu swift. najlepiej jakby ktos podał na swoim przykładzie. ja mam w pko bank polski
dziekuje.
|
|
|
|
|
Olimpijczyk
|
|
Olimpijczyk
Witam Dostalem dzisiaj od nich czek, i mam pytanko w ktorym banku najlepiej zrealizowac taki czek . Na czeku widnieje bank Barcalys. Pozdroo Mialem kiedys czek z zagranicy i normalnie nie moglem u nas odebrac,u nas w banku powiedzieli,ze musza wyslac jakies incaso tam za granice do tego banku, zeby posprawdzac autentycznosc czeku, a to kosztuje chyba 100zl minimum. Idz do jakiegos banku i sie popytaj, najlepiej do PKO.
|
|
|
|
|
Olimpijczyk
|
|
Olimpijczyk
A i to trwa podobno od 4 - 10 tygodni, w moim przypadku to trwalo 5 tygodni 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
w bank adres trzeba glownego oddzialu? account holder name co tu wpisac? nickname? login z ibetx? branch number?
zalezy mi na czasie, dziekuje.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
cholera ja nie zdazylem :-/ Znow nie maja srodkow w Netellerze.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no wlasnie ja mam 46 Euro do wplaty i mi pisze cos takeigo..:/Merchant does not have enough funds available for that payout.czyli co mamczekac czy jak??
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
witam, orientuje sie ktos czy wogole bedzie jeszcze kaska wyplacana z ibetxa..?? i czy byl juz wczenisje taki cwhilowy przestoj w wyplata
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Mi odpisali, że zajmą się dopisywaniem kasy do mojego konta  Coś czuję, że za 2-3 tygodnie dopiero odpiszą....to może na wielkanoc wypłacę 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
tak byly juz przestoje.. zdaje sie ze malo osob wplaca netelerem a bardzo duzo wyplaca
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
siemka, co mam im wyslac bo ich nie rozumem nwet jak przetlumaczylem..pomowzcie..; In order to be able to get your money from your account you will need to add your bank or card details to your account, Aby moc wybrac pieniadze z Twojego konta bedziesz musial dodac szczegoly Twojego banku albo karty do Twojego konta
which ever you have sent over to us. z ktorego kiedykolweik cos do nas wysylales
Once you have completed this, you email us, so that we can activate this to your iBetX account, so that you can withdraw your funds. Jesli juz bedziesz mial to skompletowane, wyslij nam maila, wtedy bedziemy mogli aktywowac Twoje iBetX konto, wiec bedziesz mogl wyplacic srodki.
Best Regards najlepsze pozdrowienia
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
siemka, co mam im wyslac bo ich nie rozumem nwet jak przetlumaczylem..pomowzcie..; In order to be able to get your money from your account you will need to add your bank or card details to your account, Aby moc wybrac pieniadze z Twojego konta bedziesz musial dodac szczegoly Twojego banku albo karty do Twojego konta
which ever you have sent over to us. z ktorego kiedykolweik cos do nas wysylales
Once you have completed this, you email us, so that we can activate this to your iBetX account, so that you can withdraw your funds. Jesli juz bedziesz mial to skompletowane, wyslij nam maila, wtedy bedziemy mogli aktywowac Twoje iBetX konto, wiec bedziesz mogl wyplacic srodki.
Best Regards najlepsze pozdrowienia o ile sprawa wciaz aktualna, to musisz w "my account" po kliknieciu w withdraw funds dodac dane swojej kary albo konta na ktore chcesz wyplacic kase, potem sles im e-maila oni weryfikuja te dane (podobnie jak z weryfikacja konta) zlecasz wyplate i czekasz az ksa pojawi sie na karcie albo koncie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a jak chce na netellera wyplacic to co mam wpisac??
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Na netellera narazie nie wyplacisz. Nie maja kasy.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
dopachal sie ktos do suportu i dowiedzial moze kiedy mozna sie spodziewac kasy?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Czekalem mniej wiecej miesiac, ale kasa jest wreszcie na moim koncie  Troche meczaca ta wyplata, ale ciezko nawet narzekac jak daja kase za darmo 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
ale wyplacales przelewem?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Tak, przelewem bankowym, na konto w mbanku.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|