|
|
newbie
|
|
newbie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
heh, sprawdzilem, w dalszym ciagu mozna sobie kupic bilety za 0.01E 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To niesamowite, ze niekiedy trafiaja sie takie perelki za smieszne sumy 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
:/ ja nielubie rayana, nawet jak jest po 0,01 euro bilet.
Leciałem kiedys i nie byłem zadowolony;p
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
lot  chyba papierowym samolotem  poza tym jak pare tysiec biletów po eurocencika sprzedadza to nagle bedzie awaria systemu i wykasuja sie wszystkie dane albo cos w tym stylu 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
heh, sprawdzilem, w dalszym ciagu mozna sobie kupic bilety za 0.01E  Możesz podać jakieś przybliżone dane lotu, który sprawdzałeś. Ja sprawdziłem wiele różnych kombinacji (chyba ze 20) i za każdym razem wyskakuje mi że nie ma dostępnych lotów, sprawdzam także kilka dni wstecz i na przód, ale niestety to samo.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
lot  chyba papierowym samolotem  poza tym jak pare tysiec biletów po eurocencika sprzedadza to nagle bedzie awaria systemu i wykasuja sie wszystkie dane albo cos w tym stylu  radze poczytac wiecej a nie glupoty pisac Pracownicy tej linii dowiedzieli sie o bledzie i zapewniaja, ze Ci co zakupili bilety nie maja sie o co martwic i zostana wpuszczenie na poklad wiec kto kupil niech sie cieszy bo mozna bylo za grosze zwiedzic Wlochy czy Hiszpanie teraz juz nic ciekawego nie znajdziecie bo wszystko zarezerwowane
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
3-osobowa ekipa mecz.pl dzięki uprzejmości Ryanair odbędzie niezapomnianą weekendową podróż na trasie Kraków - Frankfurt - Londyn - Frankfurt - Kraków za ok. 40 PLN na łebka, a punktem kulminacyjnym owej podróży będzie mecz Premiership na żywo w Londynie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
godzine temu na polsacie o tym mowili, mieli blad a (w cywilizowanych krajach) za bledy sie placi wiec jesli ktos zakupil taki bilet to moze byc spokojny bo firma musi sie wywiazac 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
3-osobowa ekipa mecz.pl dzięki uprzejmości Ryanair odbędzie niezapomnianą weekendową podróż na trasie Kraków - Frankfurt - Londyn - Frankfurt - Kraków za ok. 40 PLN na łebka, a punktem kulminacyjnym owej podróży będzie mecz Premiership na żywo w Londynie. a nawet 4 osobowa(moj kumpel tez sie czasami udziela na mecz.pl)I obys sie udalo obejrzec ten mecz.Ale gratki i podziekowania dla Tomo.I mam nadzieje do zobaczenia!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
3-osobowa ekipa mecz.pl dzięki uprzejmości Ryanair odbędzie niezapomnianą weekendową podróż na trasie Kraków - Frankfurt - Londyn - Frankfurt - Kraków za ok. 40 PLN na łebka, a punktem kulminacyjnym owej podróży będzie mecz Premiership na żywo w Londynie. a nawet 4 osobowa(moj kumpel tez sie czasami udziela na mecz.pl)I obys sie udalo obejrzec ten mecz.Ale gratki i podziekowania dla Tomo.I mam nadzieje do zobaczenia!! A czemu ja nic o tym nie wiedziałem ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
heh, sprawdzilem, w dalszym ciagu mozna sobie kupic bilety za 0.01E  Możesz podać jakieś przybliżone dane lotu, który sprawdzałeś. Ja sprawdziłem wiele różnych kombinacji (chyba ze 20) i za każdym razem wyskakuje mi że nie ma dostępnych lotów, sprawdzam także kilka dni wstecz i na przód, ale niestety to samo. Ja długo sprawdzalem ale wkoncu znalazlem lot z frankfurtu do barcelony cos ok. 10 lutego, ale z Polskiego lotniska nic nie znalazlem 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
ten 1 cent jest z opłatami już??
Nie zapominajcie że za bagaż sie płaci dodatkowo chyba 10 eur o ile sie nie myle
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Tak to już było z opłatami, a nie koniecznie musisz brać bagaż przecież, mi by tam wystarczył podręczny, za który się nie płaci. Teraz to już kompletnie nic tam chyba nie ma. Miałem ułożony taki lot Wrocław-Frankfurt-Barcelona (tam 2-dniowy pobyt)-Frankfurt-Wrocław, ale odrzuciło mi 3 karty "Visa Electron" przy dokonywaniu wpłaty i lipa :/ nie miałem już innej. Teraz sprawdzałem, to nie było już lotu powrotnego z Frankfurtu do Wrocka więc cała podróż szlag trafił (choć i tak była zależna od cen ewentualnego hotelu w Barcelonie plus przejazdy itp. jeśli nie znalazłbym nic w miarę taniego to i tak bym się chyba nie zdecydował). Myślę że jeżeli ktoś ma fundusze żeby opłacić sobie hotel, wszelkie przejazdy i ogólnie pobyt na takiej wycieczce to raczej samolot nie będzie tu problemem bo w dzisiejszych czasach rezerwując bilet w miarę wcześnie można i tak polecieć za grosze.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Oj uwierzcie mi, że wciąż można zaplanować w miarę fajne połączenie z Polski...
My z Bazylem i Mankietem lecimy 2 lutego w piątek z Krakowa do Frankfurtu, po 2 godzinach do Londynu, a wracamy w niedziele późnym wieczorem z Londynu do Frankfurtu i dalej w poniedziałek rano do grodu Kraka. Wyszło nam 40 zików na łebka, z czego większośc to "za opłatę kartą" :| i jeden bagaż rejestrowany (na 3 osoby :D).
Także szykuje się wypasiony weekend w Londynie z meczem Premiership w roli głównej!
A jako fan lotnictwa samego w sobie kombinuję właśnie jakby tu jeszcze sobie polatać po Europie (ot tylko dla samego polatania) za psie pieniądze.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Faktycznie, zostało jeszcze kilka możliwości. A powiedzcie mi, jeśli ktoś się orientuje, jak zamówię bilet w 2 strony np. Wrocław-Frankfurt Frankfurt-Wrocław to będę mógł skorzystać tylko z połączenia powrotnego? Bo jest taki paradoks, że znajduje mi dostępny lot powrotny w danym dniu na danej trasie ale przy wybraniu tej samej trasy i tego samego dnia ale już z opcją "tylko w jedną stronę" ten lot jest niedostępny.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Oj uwierzcie mi, że wciąż można zaplanować w miarę fajne połączenie z Polski... znalazles cos ciekawego to daj znac bo u mnie wszystko zajete hehe
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Szukajcie lotów Krakowa, Gdańska i Wrocławia do Frankfurtu w okolicach dn. 02-08.02 oraz z Gdańska do Sztkocholmu i z Wrocławia do Mediolanu.
Mediolan, Sztokchholm i przede wszystkim Frankfurt to porty węzłowe i w nich otwierają się wam dziesiątki możliwości na miłe spędzenie weekendu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ano tomo racje mowi Ja kolo godziny 20 zaklepalem wyjazd 7-osobowy na trasie: Krakow-Frankfurt-Barcelona Dwa noclegi: odpowiednio w Hiszpanii, nastepnie w Niemczech, a ze weekend bedzie to zapowiada sie ciekawie Trzeba dodac, ze aby dojechac z lotnosika Girony do Barcelony trzeba zaplacic 11 E za autokar w jedna strone do Barcy. Koszt takiego wypadu kolo 400 zl aby troszke sie bobawic (wodka oczywiscie swoja  ) Jesli ktos chetny to jeszcze kombinowac mozna bo miejsc troszke jest
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|