|
|
stranger
|
|
stranger
elo , na wstempie prosze rzeby mnie nie bandowac . Wraz z ziomami z gimnazjum wymyslilem zajebistom zabawe . A wienc w tej grze chodzi o to ze wybieram sobie moda ktury zostanie agentem (zostanie on poinformowany na priw oczywiscie musi sie zgodzic). Dobrze wszyscy wiedza ze modowie maja info o ustawkach . Agent bedzie musial podawac slabe typy rzeby wszyscy wtapiali ,ale musi podawac tak aby nikt tego nie zauwazyl i typowal kogos innego . Na koniec tygodnia kazdy user bendzie mugl podac swuj typ na agenta . Zajebiste co nie ? Ferie i sie nudze wiec takie cos dla was wymużdzylem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kiedy Ci sie znudzi nękanie nas głupimi postami?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak marnej prowokacji jeszcze nigdy nie czytalem  zenua
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Krulewicz ja na wstępie proponuje zapoznać Ci sie z ta ksiązeczką  [ Linked Image] ....na pewno sie przyda 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Hahah ale bezsensowna gra masz ferie to sie poucz albo ksiazke przeczytaj moze moj pierwszy elementarz . Nie mozesz sobie znalesc innego forum np. forum bravo girl
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dla takich ludzi nie powinno być ferii  Do nauki przez ferie, a nie jakieś głupie zabawy!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
odradzam wpisywanie sie w ten temat Panowie, ten pajacyk tylko na to czeka. bez odbioru
:PAPA:
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
odradzam wpisywanie sie w ten temat Panowie, ten pajacyk tylko na to czeka. bez odbioru
:PAPA: ale mozna sobie postow natrzepac 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
elo , na wstempie prosze rzeby mnie nie bandowac . Wraz z ziomami z gimnazjum wymyslilem zajebistom zabawe . A wienc w tej grze chodzi o to ze wybieram sobie moda ktury zostanie agentem (zostanie on poinformowany na priw oczywiscie musi sie zgodzic). Dobrze wszyscy wiedza ze modowie maja info o ustawkach . Agent bedzie musial podawac slabe typy rzeby wszyscy wtapiali ,ale musi podawac tak aby nikt tego nie zauwazyl i typowal kogos innego . Na koniec tygodnia kazdy user bendzie mugl podac swuj typ na agenta . Zajebiste co nie ? Ferie i sie nudze wiec takie cos dla was wymużdzylem Czy jak patrzysz w lustro to tęsknisz za rozumem ?
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
pierwsze privy do agentuw powysylane zobaczymy kto odpowie
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Od ustawek to ja tu jestem i zaraz Cie zbanuje bo mi robisz krecia robote, spadna obroty na wtopach, a ja mam teraz troche wydatkow zaplanowanych  Precz smarku 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Szkoda, bo bym się w końcu dowiedział kto ma cynk o ustawkach Reprezentuję wrocławską prokuraturę
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy któryś mod mógłby sprawdzić ip królewicza (przepraszam, jeśli źle napisałem)? A najlepiej porównać z ip innych użytkowników, bo coś mi się wydaje, że ktoś tu ma dobrą zabawę...
|
|
|
|
|
podwórkowy attaché
|
|
podwórkowy attaché
... skoro jest agent kto kto zorganizuje nam Big Brother ? Odpowiem : krulewicz_Wielki Brat 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
pamietam jak w gimnazjum bawilismy sie w big bradera , bylem klaudiuszem 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
nie zuwazyliscie jeszcze tego , ze najpierw pisze WIENC , a potem WIEC , wiem wiem rewelacji nie odkrylem , a Ci ktorzy tu nie odpisali wiedza ze to tania zabawa (tez to wiem , ale nie moglem sie powstrzymac) , za pewne zbakanego moda nie moda , badz co badz kogos na bombie 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
tak, krulewicz to bankowo jakis moderator 
|
|