|
|
old hand
|
|
old hand
Zaczynam zabawe.Głównie będę grał tenis.To tyle... Prosze o nie wpisywanie się!!
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
-Lepchenko- Radwańska A. 1.32Lepchenko nie ma co szukać w pojedynku z "naszą" Agą.Agnieszka pokazała już w końcówce zeszłego sezonu,że potrafi wygrywać nawet z czołówką,poprostu jak na tak młody wiek jest już ograna na hardzie i pokona rywalke z niższego szczebla. -Loit- Rezai 1.7Francuska tak jak Radwańska,ograna na hardzie.Pokazują mi to staty z zeszłego sezonu.Loit usnęła w końcówce sezonu i najwyrażniej nie myśli o przebudzeniu  -Chan- Molik 1.35Od samego początku sezonu krytykowałem Molik.Teraz widze,że kobitka naprawde się stara i jest w pełni przygotowana do AO.Podkreśle,że sezon zaczęła znakomicie po wygranej nad Petrova.Chan ze swoją wymianą nie ma co liczyć na sukces. -Savchuk- Mirza 1.16Nareszcie Mirza powróciła do "dobrego tenisa".Licze,że w AO zajedzie wysoko a napewno pokona Savchuk.Kurs na podbicie AKO. -Rochus O.- Guccione 2.6Gucio zaczął sezon fenomenalnie.Oli także błysnął lecz myśle ze australijscy fani Gucia podtrzymają go w tych najtrudniejszych momentach i Gucio ostatecznie wygra. -Seppi- Reynolds 2.16Seppi nie widzi mi się na kortach twardych.Reynolds ograny już i obeznany w terenie,przebrnął kwale.Do tego amerykanin jest stworzony tylko i wyłącznie do gry na hardzie. -Almagro- Ginepri 1.52Almagro wygraną ze Stasiem strasznie mnie zszokował.Ten typ to tylko i wyłącznie clay,Ginepri jak większość amerykanów preferuje korty twarde.Do tego dochodzą wyniki z zeszłego sezonu-dość niezłe wyniki. -Nieminen- Goldstein 3.32Analiza w dziale ATP Tenis. -Hewitt Russell 4.10Licze na niespodzianke,Hewitt od dłuższego czasu walczy z jakimiś dolegliwościami,widać po zaskakujących wynikach w końcówce sezonu.Russell jak widać oswojony z nawierzchnia i może zrobić niespodzianke. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
 Malmoe- Mora 2.7Po zmianie trenera w Malmoe widać jakieś postępy zespołu.Jednak ostatnio nie mogą złapać wiatru w żagle,do tego doszły dwie nowe kontuzje co z pewnościa widocznie osłabi zespoł,kontuzjowani:Sekeras,Norgren i doszli do tego Stana,Bjork.W drużynie Modo także zabraknie trzech zawodników,lecz Mora gra w takim zestawieniu od 2 kolejek.Malmoe i Mora są to dwie ostatnie drużyny.W lepszej sytuacji jest drużyna Modo i kadrowo i punktowo,dlatego stawiam dziś na drużyne gości.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
 Kilmanrock-Hibernian over 2,5 1.9Zdecydowałem się dać taki a nie inny typ,ponieważ przemawia za tym historia gry obydwu klubów.Przez kilka ostatnich meczów obu drużyn padalo więcej niż 2,5 gola.W zespole Kilmanrock dzieje się ostatnio źle.4 spotkania z rzędu w lidze bez wygranej(3 porażki 1 remis)do tego odpadnięcie z pucharu Szkocji.Kilmanrock zagra bez:Fernandeza,Lilley'a,O'Leary'a,Di Giacomo,Greera,oraz Wright nie jest pewny występu.W drużynie Hibs zabraknie najlepszego strzelca zespołu Killena,który doznał kontuzji w meczu z Aberdeen,zastapi go jednak powracający Fletcher.Druzyny osłabione lecz historycznie bramkostrzelne,niektórzy myślą,że taki mecz zakończy się underem lecz ja pozostaje przy swoim typie.Pozdro.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Santoro-Kunitcyn 1.62
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
 Malmoe- Mora 2.7Po zmianie trenera w Malmoe widać jakieś postępy zespołu.Jednak ostatnio nie mogą złapać wiatru w żagle,do tego doszły dwie nowe kontuzje co z pewnościa widocznie osłabi zespoł,kontuzjowani:Sekeras,Norgren i doszli do tego Stana,Bjork.W drużynie Modo także zabraknie trzech zawodników,lecz Mora gra w takim zestawieniu od 2 kolejek.Malmoe i Mora są to dwie ostatnie drużyny.W lepszej sytuacji jest drużyna Modo i kadrowo i punktowo,dlatego stawiam dziś na drużyne gości. Pudło
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
 Kilmanrock-Hibernian over 2,5 1.9Zdecydowałem się dać taki a nie inny typ,ponieważ przemawia za tym historia gry obydwu klubów.Przez kilka ostatnich meczów obu drużyn padalo więcej niż 2,5 gola.W zespole Kilmanrock dzieje się ostatnio źle.4 spotkania z rzędu w lidze bez wygranej(3 porażki 1 remis)do tego odpadnięcie z pucharu Szkocji.Kilmanrock zagra bez:Fernandeza,Lilley'a,O'Leary'a,Di Giacomo,Greera,oraz Wright nie jest pewny występu.W drużynie Hibs zabraknie najlepszego strzelca zespołu Killena,który doznał kontuzji w meczu z Aberdeen,zastapi go jednak powracający Fletcher.Druzyny osłabione lecz historycznie bramkostrzelne,niektórzy myślą,że taki mecz zakończy się underem lecz ja pozostaje przy swoim typie.Pozdro. Pudło Czekam na tenis 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Panathinaikos-Cueno 1.35Niestety udało mi się wyłapać tylko taki kurs-kurs z bwin.Słyszałem,że jeszzce w sts jest 1.6 więc pobiegłem szybko ale niestety już był zablokowany.Co do tego meczyku krótko... Włosi jak widać lubią sobie "bimbać" w LM Podobnie jak Treviso,tym razem Cueno przyjeżdża do Aten drugim składem.We włoszech zostaja podstawowi zawodnicy: Omrcen,Giba, Coscione, Abbadi, Vergnaghi, Lasko.Trener pozwoli zapewne na wejście jakiś młodzików,żeby poczuli smak gry w tak wielkiej imprezie.Do tego dla Panaty punkty będą bardzo znaczące.Polecam.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
No i taki oto kuponik.....:  Ortec- Noliko 1.35Ortec to juz wg mnie powinien grać na bardzo dużym lajcie,Noliko musi zbierać bardzo potrzebne punkty. Khimiki-Lukoil 1.20Ost remis zwalił mi kupon,próbuje i tym razem po dużo niższym kursie Hapoel-ALBA 1.45Hapoel mocny zespół,ALBA niestety ostatnio nie zadziwia.W Izraelu zawsze gra się ciężko,nie sądze aby ALBA mogła coś zawojować.Można spróbować Żydków w handi linia(-5,5).  Bamberg- Canaria 1.6Typ zastępczy na kuponie w sts za Panate.Musiałem coś dodać po podobnym kursie,a z racji,iż doszły mnie słuchy,że w Bambergu zabraknie 2 podstawowych zawodników,stąd moj typ taki a nie inny.Do tego Canaria jeśli chce być dobrze ustawiona,trafić na słabszego rywala,poprostu takie mecze powinna wygrywać. Ako:3.76 Pozdro
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
No i taki oto kuponik.....:  Ortec- Noliko 1.35 Ortec to juz wg mnie powinien grać na bardzo dużym lajcie,Noliko musi zbierać bardzo potrzebne punkty. Khimiki-Lukoil 1.20 Ost remis zwalił mi kupon,próbuje i tym razem po dużo niższym kursie Hapoel-ALBA 1.45  nawet w handi Hapoel mocny zespół,ALBA niestety ostatnio nie zadziwia.W Izraelu zawsze gra się ciężko,nie sądze aby ALBA mogła coś zawojować.Można spróbować Żydków w handi linia(-5,5).  Bamberg- Canaria 1.6 ten mecz mnie dobił Typ zastępczy na kuponie w sts za Panate.Musiałem coś dodać po podobnym kursie,a z racji,iż doszły mnie słuchy,że w Bambergu zabraknie 2 podstawowych zawodników,stąd moj typ taki a nie inny.Do tego Canaria jeśli chce być dobrze ustawiona,trafić na słabszego rywala,poprostu takie mecze powinna wygrywać. Ako:3.76 Pozdro
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
-Lepchenko- Radwańska A. 1.32  Lepchenko nie ma co szukać w pojedynku z "naszą" Agą.Agnieszka pokazała już w końcówce zeszłego sezonu,że potrafi wygrywać nawet z czołówką,poprostu jak na tak młody wiek jest już ograna na hardzie i pokona rywalke z niższego szczebla. -Loit- Rezai 1.7  Francuska tak jak Radwańska,ograna na hardzie.Pokazują mi to staty z zeszłego sezonu.Loit usnęła w końcówce sezonu i najwyrażniej nie myśli o przebudzeniu  -Chan- Molik 1.35  Od samego początku sezonu krytykowałem Molik.Teraz widze,że kobitka naprawde się stara i jest w pełni przygotowana do AO.Podkreśle,że sezon zaczęła znakomicie po wygranej nad Petrova.Chan ze swoją wymianą nie ma co liczyć na sukces. -Savchuk- Mirza 1.16  Nareszcie Mirza powróciła do "dobrego tenisa".Licze,że w AO zajedzie wysoko a napewno pokona Savchuk.Kurs na podbicie AKO. -Rochus O.- Guccione 2.6  Gucio zaczął sezon fenomenalnie.Oli także błysnął lecz myśle ze australijscy fani Gucia podtrzymają go w tych najtrudniejszych momentach i Gucio ostatecznie wygra. -Seppi- Reynolds 2.16  Seppi nie widzi mi się na kortach twardych.Reynolds ograny już i obeznany w terenie,przebrnął kwale.Do tego amerykanin jest stworzony tylko i wyłącznie do gry na hardzie. -Almagro- Ginepri 1.52  Almagro wygraną ze Stasiem strasznie mnie zszokował.Ten typ to tylko i wyłącznie clay,Ginepri jak większość amerykanów preferuje korty twarde.Do tego dochodzą wyniki z zeszłego sezonu-dość niezłe wyniki. -Nieminen- Goldstein 3.32  Analiza w dziale ATP Tenis. -Hewitt Russell 4.10  Licze na niespodzianke,Hewitt od dłuższego czasu walczy z jakimiś dolegliwościami,widać po zaskakujących wynikach w końcówce sezonu.Russell jak widać oswojony z nawierzchnia i może zrobić niespodzianke. Pozdrawiam. Z dogów jakie postawiłem to każdy jakby sie postarał mogł wygrać.  no ale takie jest tenis.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
StS wystawił kurs,którego zagranie byłoby grzechem...
-Parma-Roma awans Parmy 5.00
Mecz w Romie skończył się słabym zwycięstwem gospodarzy,jednak Parma zdołała strzelić gola.Ta bramka myśle,że nie wyklucza Parmy z awansu.Wynik 2-1u siebie Rome nie satysfakcjonuje napewno i nie daje jeszcze awansu.Roma może grać na remis,ale taki kurs biore w ciemno za drobniaki.Pozdro.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
 Olympiakos- Efes +9 2.10Kurs spada na handi na Oli,dlatego też węsze tu pułapke ze strony buków na ludzi grajacy na spadane kursy.A 2.10 warto wziąć. Partizan(-8)-Union 1.8Pasuje mi takie handi  Iraklis- Treviso 1.7Czas najwyższy wziąć sie w garść.Treviso początki odpuszczało to teraz musi gonić by otrzymać awans.Z tego co wiem Sisley jedzie najmocniejszym składem. ako:6.43
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
StS wystawił kurs,którego zagranie byłoby grzechem...
-Parma-Roma awans Parmy 5.00
Mecz w Romie skończył się słabym zwycięstwem gospodarzy,jednak Parma zdołała strzelić gola.Ta bramka myśle,że nie wyklucza Parmy z awansu.Wynik 2-1u siebie Rome nie satysfakcjonuje napewno i nie daje jeszcze awansu.Roma może grać na remis,ale taki kurs biore w ciemno za drobniaki.Pozdro. Pudło Ale było blisko  Pizarro musiał zepsuć wszystko,takto może Parma by w dogrywce pocisnęła. Pozdro.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Trafiony Ogólnie lajtowy dzień 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
ładnie sobie poczynasz tutaj 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Przepraszam ale dzis na szybkości.
Prokom (-8) Skra Bełchatów Frolunda
Pozdro.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
 Ecwador- Szwecja x2 1.72Masówka....nie lubie tego Real-Betis 1.35Real jest głównym faworytem na zdobycie pucharu króla,Betis formą nie zaskakuje,w lidze fatalna gra.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|