Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 2 z 2 1 2
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Znajdz jakiegos managera to Cie pocisnie gdzies smile

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Bazgal
takie pytanie mam... 3 druzyny spadaja z Konferencyjej.. ale nie moge znalesc lig (3 lig) z ktorych sie awansuje do KOnferencyjenj...

No przeciez podal McKraken link do angielskiej "piramidy" - pod Conference sa 2 grupy: Conference North i South, a pod nimi slynne (dzieki rafałkowi smile ) Ryman, Unibond i British Gas Premier Divisions.

Nie chce Cie pozbawiac zludzen, ale Conference to naprawde silna liga centralna, ktorej mecze sa transmitowane w TV (mysle ze to poziom conajmniej sredniakow naszej 2 ligi).

B
addict
addict
B Offline
Mysle ze to poziom naszej 3 ligi... II liga to za duzo, wyczytalem ze tam ludzie pracuja i graja mecze... wiec to tlyko pol profesjonalnie. Wie ktos gdzie mozna taki mecz obejrzec? niestety nie mam czasu na pojscie i ogladanie, praca nie pozwala ;/

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
wyczytalem ze tam ludzie pracuja i graja mecze...

Co nie musi im przeszkadzać być lepszymi od naszych, którzy tylko trenują.

Był taki gościu - Daniel Purzycki, zawodnik w Polsce na granicy 2 i 3 ligi - w UK grał w jakimś słabym zespole z Conference North lub South (a więc szczebel niżej niż Conference), a potem nie załapał się do jednego z najlepszych klubów walijskich (Llanelli) - poziom dolnych stref Conference

Skróty na pewno możesz obejrzeć tu http://www.conferencefootball.tv/ (za parę funtów). Co do TV to nie pamiętam na jakim kanale oglądałem mecze - możliwe że było to Sky, ale teraz nie widzę transmisji.

B
addict
addict
B Offline
dziekuje za pomoc smile

jakbys sie dowiedzial kiedys o transmisji prosze o prv smile

B
addict
addict
B Offline
czy wie ktos moze ile sie zarabia w konferencyjnych ligach ?
ALbo czy ktos moze to dla mnie sprawdzic w jakims menagerze?
WIem ze to indywidualna sprawa kazdego grasza ale chodzi mi orientacyjnie... sprawdzalem w starym menaderze FSM 98 to bylo 200-230 czy cos sie zmienilo ?

B
addict
addict
B Offline
up

czy wie ktos cos wiecej na ten temat ?

Blade Runner
Blade Runner
Jeśli chodzi o najniższe ligi, to dobrze wyjaśnione zasady awansów i spadków są tutaj: http://www.tonykempster.co.uk/

http://www.tonykempster.co.uk/gridsindex.htm - tutaj są tabele do wszystkich amatorskich i półamatorskich lig w Anglii.

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Dalej Bazgal szukaj klubu, wbijaj i przekazuj nam tu info z wewnatrz wink

B
addict
addict
B Offline
taaa narazie zrobilem maly kroczek w tym kierunku... wyblagalem w pracy o offa ;] odezwe sie we wtorek albo w sobote jak zobacze jaki poziom reprezentuja poszczegolne druzyny z CF leaue. Mam nadzieje ze jest to poziom w moim zasiegu tongue Ciekawy jestem jak by to bylo jak pilka mi spada na 1m przed bramka w 90 min (przy wyniku 0-0) a ja postawilem na remis tongue

M
Pooh-Bah
Pooh-Bah
M Offline
w tym tempie to bedziesz "retired" zanim zdazysz zapukac do budki ciecia w jakimkolwiek klubie laugh

B
addict
addict
B Offline
laugh e tam... powoli sie rozkrecam smile

Bylem wczoraj na meczu Hayes - HEndon widowisko niczego sobie... poziom naszej 4 ligi... tak wiec bez rewelacji. No ale od czegos trzeba zacznac... jutro napisze emaila do menagera czy nie potrzebuja nowych "kopaczy" wink

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
taaa narazie zrobilem maly kroczek w tym kierunku... wyblagalem w pracy o offa ;] odezwe sie we wtorek albo w sobote jak zobacze jaki poziom reprezentuja poszczegolne druzyny z CF leaue. Mam nadzieje ze jest to poziom w moim zasiegu tongue Ciekawy jestem jak by to bylo jak pilka mi spada na 1m przed bramka w 90 min (przy wyniku 0-0) a ja postawilem na remis tongue

Wtedy kreczuj laugh

hbr Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ja bym strzelil, szacunek wazniejszy od pieniedzy smile

Strona 2 z 2 1 2

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, Sensei, betowiec, alfa, aker), 317 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,294
Posty5,838,591
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Yesterday at 08:56 AM