|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Znajdz jakiegos managera to Cie pocisnie gdzies 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
takie pytanie mam... 3 druzyny spadaja z Konferencyjej.. ale nie moge znalesc lig (3 lig) z ktorych sie awansuje do KOnferencyjenj... No przeciez podal McKraken link do angielskiej "piramidy" - pod Conference sa 2 grupy: Conference North i South, a pod nimi slynne (dzieki rafałkowi  ) Ryman, Unibond i British Gas Premier Divisions. Nie chce Cie pozbawiac zludzen, ale Conference to naprawde silna liga centralna, ktorej mecze sa transmitowane w TV (mysle ze to poziom conajmniej sredniakow naszej 2 ligi).
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Mysle ze to poziom naszej 3 ligi... II liga to za duzo, wyczytalem ze tam ludzie pracuja i graja mecze... wiec to tlyko pol profesjonalnie. Wie ktos gdzie mozna taki mecz obejrzec? niestety nie mam czasu na pojscie i ogladanie, praca nie pozwala ;/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wyczytalem ze tam ludzie pracuja i graja mecze... Co nie musi im przeszkadzać być lepszymi od naszych, którzy tylko trenują. Był taki gościu - Daniel Purzycki, zawodnik w Polsce na granicy 2 i 3 ligi - w UK grał w jakimś słabym zespole z Conference North lub South (a więc szczebel niżej niż Conference), a potem nie załapał się do jednego z najlepszych klubów walijskich (Llanelli) - poziom dolnych stref Conference Skróty na pewno możesz obejrzeć tu http://www.conferencefootball.tv/ (za parę funtów). Co do TV to nie pamiętam na jakim kanale oglądałem mecze - możliwe że było to Sky, ale teraz nie widzę transmisji.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
dziekuje za pomoc  jakbys sie dowiedzial kiedys o transmisji prosze o prv 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
czy wie ktos moze ile sie zarabia w konferencyjnych ligach ? ALbo czy ktos moze to dla mnie sprawdzic w jakims menagerze? WIem ze to indywidualna sprawa kazdego grasza ale chodzi mi orientacyjnie... sprawdzalem w starym menaderze FSM 98 to bylo 200-230 czy cos sie zmienilo ?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
up
czy wie ktos cos wiecej na ten temat ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dalej Bazgal szukaj klubu, wbijaj i przekazuj nam tu info z wewnatrz 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
taaa narazie zrobilem maly kroczek w tym kierunku... wyblagalem w pracy o offa ;] odezwe sie we wtorek albo w sobote jak zobacze jaki poziom reprezentuja poszczegolne druzyny z CF leaue. Mam nadzieje ze jest to poziom w moim zasiegu  Ciekawy jestem jak by to bylo jak pilka mi spada na 1m przed bramka w 90 min (przy wyniku 0-0) a ja postawilem na remis 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
w tym tempie to bedziesz "retired" zanim zdazysz zapukac do budki ciecia w jakimkolwiek klubie 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
 e tam... powoli sie rozkrecam  Bylem wczoraj na meczu Hayes - HEndon widowisko niczego sobie... poziom naszej 4 ligi... tak wiec bez rewelacji. No ale od czegos trzeba zacznac... jutro napisze emaila do menagera czy nie potrzebuja nowych "kopaczy" 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
taaa narazie zrobilem maly kroczek w tym kierunku... wyblagalem w pracy o offa ;] odezwe sie we wtorek albo w sobote jak zobacze jaki poziom reprezentuja poszczegolne druzyny z CF leaue. Mam nadzieje ze jest to poziom w moim zasiegu  Ciekawy jestem jak by to bylo jak pilka mi spada na 1m przed bramka w 90 min (przy wyniku 0-0) a ja postawilem na remis  Wtedy kreczuj 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja bym strzelil, szacunek wazniejszy od pieniedzy 
|
|