Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 8 z 19 1 2 6 7 8 9 10 18 19
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by buszmen
To znaczy co? Religia, misja czy postawiłeś majątek na Szkota, że oburzasz się jakby co najmniej Twoją matkę krytykował? Może załóż drugi nick, żeby poprzeć swoje tezy, w pisaniu pod różnymi jesteś mistrzem laugh

Zresztą, co ja się będę kłocił. Safin też miał dziś ograć Roddicka, więc nie będę przeszkadzał laugh

Szkoda mi takich jak ty , ktorzy potrafia jedynie krzyczec
i obrazac nic po za tym, ale napisac cos konkretnego przed meczem
swoja analize to juz nie sposob , wiec nie dziwie sie przez takich jak ty dzial kort tenisowy umiera.
I nie bede prowadzil z toba dyskusji na temat tenisa bo nie
masz o niz pojecia papa

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
To znaczy co? Religia, misja czy postawiłeś majątek na Szkota, że oburzasz się jakby co najmniej Twoją matkę krytykował? Może załóż drugi nick, żeby poprzeć swoje tezy, w pisaniu pod różnymi jesteś mistrzem laugh

Zresztą, co ja się będę kłocił. Safin też miał dziś ograć Roddicka, więc nie będę przeszkadzał laugh

Szkoda mi takich jak ty , ktorzy potrafia jedynie krzyczec
i obrazac nic po za tym, ale napisac cos konkretnego przed meczem
swoja analize to juz nie sposob , wiec nie dziwie sie przez takich jak ty dzial kort tenisowy umiera.
I nie bede prowadzil z toba dyskusji na temat tenisa bo nie
masz o nim pojecia papa

Może się nie wygrywa, ale za to bardzo latwo przegrać. Murray oprócz serwisu ma także poważne problemy z psychiką na korcie.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Może się nie wygrywa, ale za to bardzo latwo przegrać. Murray oprócz serwisu ma także poważne problemy z psychiką na korcie.

Problemy z psychika to masz ty piszac takie bzdety.
Widze ze bardzo dokladnie obserwujesz poczynania Andrewa
Murray'a laugh laugh
A to ze Murray ma problemy z psychika swiadcy mecz z Ginperim
z wrzesnia tego roku laugh laugh

Nicki:

jakbyś nie zauważył dałem w swoim poście typy na Chele i Gonzo na dziś smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Moze zakonczcie Panowie ta dyskusje. Murray sam powiedzial, ze jego serwis nie funkcjonuje ostatnio dobrze. Wachania formy nie moga dziwic bo to jeszcze dzieciak jest. Dla mnie Chela zawsze byl niekompletnym tenisista, ktory w formie gra na przyzwoitym poziomie a bez formy nie gra poprostu nic! Takze niech kazdy zagra swoje a zobaczymy jak bedzie.
Nie rozumiem tez dlaczego az tylu ludzi chce koniecznie zagrac mecz Groszka z Nalbem??

dobra jeszcze jeden post, sorry wszystkim, no ale tak wyszło. Powiem Ci o co chodzi: szukasz bohaterów wszędzie, nawet wśród zwykłych choć trochę wyróżniających się juniorów. Naczytałeś się wywiadów, obejrzałeś kilka lepszych meczów Andrew Murraya i myślisz już, ze to jakiś super kozak, heros, bohater, nadczłowiek. A na razie to tylko obiecujący junior, który raz gra lepiej, raz gorzej, a przyciśnięty na poważnie - gubi się jak dziecko we mgle. Mimo, że w wywiadach może gadać o podbijaniu świata laugh

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by Lokus
Nie rozumiem tez dlaczego az tylu ludzi chce koniecznie zagrac mecz Groszka z Nalbem??

A dlaczego nie?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
dobra jeszcze jeden post, sorry wszystkim, no ale tak wyszło. Powiem Ci o co chodzi: szukasz bohaterów wszędzie, nawet wśród zwykłych choć trochę wyróżniających się juniorów. Naczytałeś się wywiadów, obejrzałeś kilka lepszych meczów Andrew Murraya i myślisz już, ze to jakiś super kozak, heros, bohater, nadczłowiek. A na razie to tylko obiecujący junior, który raz gra lepiej, raz gorzej, a przyciśnięty na poważnie - gubi się jak dziecko we mgle. Mimo, że w wywiadach może gadać o podbijaniu świata laugh

Czlowieku ty nie wiesz o czym piszesz.
Tak sie sklada ze kariera Murray'a interesuje sie od momentu
kiedy jeszcze byl juniorem prosto po Akademii w Barcelonie i
wiekszosc jego meczow mam nagranych wiec takie teksty sobie
mozesz wstawiac kolegom spod sklepu.
Bez odbioru.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
moim zdaniem Capone za bardzo napatrzyles sie na Murraya , stal sie on dla Ciebie malym bohaterkiem , zawsze podkreslasz jego talent i ze go tak obserwujesz , ale badz obiektywny , kurs 1.25 ?????? po tym co pokazal ostatnio taki kurs ? przeciez blizej mu do formy z ostatniego meczu niz z meczy ktore Ty tak wspominasz , nie oszukujmy sie , po 1.25 bym tego nie gral , zwlaszcza ze Chela gra calkiem nie zle w tym turnieju i taki serwis Murraya moze " lekko " polamac ! nie sugeruje ze nie wygra Andy , ale uwazam ze bardzo mozliwe jest ze jednak odpadnie i kurs 1.25 dla mnie totalna klapa !! Blake 1.25 a mecz o niebo pewniejszy jak dla mnie smile

No spoko: śledzisz jego karierę od początku, tylko czy to znaczy, że musi być wielki? Musi bo co? Bo go wybrałeś? laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Craax czy ja naklaniam cie do grania na Murraya'a , ba czy
naklaniam do tego kogokolwiek ?
Po prostu wyrazam zadnie na jego temat bo oprocz Nadala jest
to zawodnik o ktorym wiem najwiecej i ktorego kariera sie
interesuje od samego poczatku zawodowej kariery.

Grajcie na Chele , kazdy ma swoj rozum i wie na co postawic
a na co nie.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
No spoko: śledzisz jego karierę od początku, tylko czy to znaczy, że musi być wielki? Musi bo co? Bo go wybrałeś? laugh

Widze ze jestes typem czlowieka jak twoj idol Korwin , nie
wazne czy ma sie pojecie czy nie , wazne zeby tylko mowic.
Wiec jezeli masz jakis problem to na priv.

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
No właśnie tak sądzę że 1.25 na Murraya to efekt jego łatwej przeprawy w 2 pierwszych rundach, tak samo jak 1.37 na Nalbiego to pewnie efekt jego tragicznej gry z Tipsarem, albo przekonaniem że Groszek to ciągle tenisista z pierwszej dziesiątki i grywa regularnie w ćwierćfinałach.

Ja nie mam, bo nie bronie tenisistów jak swojej rodziny. A Ty mam wrażenie, że zaczynasz to robić - to jest męczące i smieszne. Mniejsza już z tym, eot.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Capone ja nie zagralbym na Chele , ale rowniez po 1.25 nie zagralbym na Murraya , ot tyle ! tylko po prostu wydaje mi sie ze nie jestes w pelni obiektyny , nie dopuszczasz do siebie niektorych mysli , jezeli chodzi o Murraya !

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
craax a Ty co sądzisz o Nalbim? Widziałem wiele razy Twoje typy z siatkówki i zawsze brałem pod uwagę, więc chętnie posłuchałbym też opinii z tenisa

Z
Łódzki Klub Sportowy
Łódzki Klub Sportowy
Z Offline
Jak czytam wszystkie posty wasze to zastanawiam się po ile wy macie lat? laugh każdy ma swoje zdanie na temat jakiegoś tenisisty i trzeba to uszanować.Tu jest miejsce na podawanie profesjonalnych analiz do jakiegoś meczu a nie na awantury.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
wczoraj Skra troche wiecej szczescia i weszlaby , a over pkt spokojnie ! no ja bym spokojnie zagral na Nalbandiana , jeszcze jak widze kurs 1.4 to szczena opada , spodziewalem sie cos kolo 1.25 nie wiecej ,wiec grzech nie skorzystac , wogole to mysle ze skonczy sie max z jednym setem Grosjeana ! przeciez on jakiegos wielkiego tenisa nie gra tutaj a wlasnie ten styl gry chyba Nalbiemu odpowiada szczegolnie , nie bedzie mial problemow , nie wierze ze odpadnie . przeciez serwisy Grosjeana w meczu z Rochusem po 120-130 km/h to Nalbi WYKORZYSTA ODPOWIEDNIO !!

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by craax
wczoraj Skra troche wiecej szczescia i weszlaby , a over pkt spokojnie ! no ja bym spokojnie zagral na Nalbandiana , jeszcze jak widze kurs 1.4 to szczena opada , spodziewalem sie cos kolo 1.25 nie wiecej ,wiec grzech nie skorzystac , wogole to mysle ze skonczy sie max z jednym setem Grosjeana ! przeciez on jakiegos wielkiego tenisa nie gra tutaj a wlasnie ten styl gry chyba Nalbiemu odpowiada szczegolnie , nie bedzie mial problemow , nie wierze ze odpadnie . przeciez serwisy Grosjeana w meczu z Rochusem po 120-130 km/h to Nalbi WYKORZYSTA ODPOWIEDNIO !!

No Skra zawiodła, ale szacunek za Twój typ na handi dla Vojvodiny, że mecz nie skończy się 0-3. Niewiele brakowało, a wygraliby ten mecz.
Wracając do Nalbiego- widzę, że myślimy podobnie. Oby ten scenariusz się sprawdził, mam nadzieję że Nalbandian najgorszy mecz turnieju ma za sobą, 3 godziny przy 40-stopniowym upale.

Strona 8 z 19 1 2 6 7 8 9 10 18 19

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
11 zarejestrowanych użytkowników ($-man, Lukasz111, Sensei, rafal08, latajaca_holenderka, Szuman, alfa, poozon, Jajo, forty, rymoholik), 2,775 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,275
Posty5,828,889
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025