|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Svart Ulv --> Ja tam pewności nie mam czy Hoffer nie dostał pieniędzy od organizatorów za decyzję o rozegraniu dzisiaj zawodów (pomyśl ile pieniędzy za zwrócone bilety by przepadło).
A Tajner z kruczkiem pewnie postawili grubo Małysza w pierwszej trójce.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Boubson --> A te doświadczone czemu błąd popełnili. nie rozumiem za bardzo pytania... bo moge odwrocic pytanie i sie spytac czemu Urbanc bledu nie popelnil... moim zdaniem to nie byl blad to byl wiatr w plecy... roznica miedzy zawodnikiem skaczącym w ciszy a skaczącym przy wietrz 2,5 m/s przy takim samym skoku wynosi okolo 15 metrow... stad roznice w wynikach jak komu zawialo tak polecial...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A z tej budki to jest co najmniej 100 metrów do miejsca gdzie się to wydarzyło.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Svart Ulv --> Ja tam pewności nie mam czy Hoffer nie dostał pieniędzy od organizatorów za decyzję o rozegraniu dzisiaj zawodów (pomyśl ile pieniędzy za zwrócone bilety by przepadło).
A Tajner z kruczkiem pewnie postawili grubo Małysza w pierwszej trójce.  napewno w profie!!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A Tajner z kruczkiem pewnie postawili grubo Małysza w pierwszej trójce. a kto i komu dzis placil za odcinek w Dakarze bo tez byl wypadek ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobra Boubson to ostatnie pytanie: czyli wszystko odbyło się w porządku tak? zawody były dobre i powinny być kontynowane Twoim zdaniem?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A z tej budki to jest co najmniej 100 metrów do miejsca gdzie się to wydarzyło. Chyba mają jakiś ekranik na to  Nie patrza przez okno.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
moim zdaniem jezeli skoczylo 4 to powinni skakac do konca... albo wcale albo do konca...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Boubson --> A te doświadczone czemu błąd popełnili. nie rozumiem za bardzo pytania... bo moge odwrocic pytanie i sie spytac czemu Urbanc bledu nie popelnil... moim zdaniem to nie byl blad to byl wiatr w plecy... roznica miedzy zawodnikiem skaczącym w ciszy a skaczącym przy wietrz 2,5 m/s przy takim samym skoku wynosi okolo 15 metrow... stad roznice w wynikach jak komu zawialo tak polecial... wiesz Bubson jak traktor nie ma kola to tak brzydko brzmi ladniej wyglada jak sie powie ze ma 3-kola- mniejwiecej idziesz takim tokiem rozumowania!!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
INFORMACJA OD KIEROWCY KARETKI! kaczmarczyk 2007.01.20 23:01 Ponoć jest to obrzek mózgu i konieczne jest otwarcie czaszki celem usunięcia ciśnienia wewnątrzczaszkowego.
z wp.pl
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A Tajner z kruczkiem pewnie postawili grubo Małysza w pierwszej trójce. a kto i komu dzis placil za odcinek w Dakarze bo tez byl wypadek ... nie rozumiesz jednej rzeczy - TU SIĘ NIE DA PRZEWIDZIEĆ WIATRU. tam kierowca ma jakikolwiek wpływ na to co sie dzieje ...chocby najmniejszy..skoczek nie ma ŻADNEGO
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
INFORMACJA OD KIEROWCY KARETKI! kaczmarczyk 2007.01.20 23:01 Ponoć jest to obrzek mózgu i konieczne jest otwarcie czaszki celem usunięcia ciśnienia wewnątrzczaszkowego.
z wp.pl ] jeśli dobrze pamiętam to samo robili w Pile III tak ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
"Małysz twierdzi, że upadek Mazocha nie był spowodowany warunkami atmosferycznymi, ale brakiem doświadczenia Czecha. - To był błąd Mazocha. Ściągnęło mu narty w bok i zamiast skorygować tor lotu, położył się na nartach i stracił równowagę - powiedział Polak.
W podobnym duchu wypowiadał się fiński trener ekipy Norwegii, MIka Kojonkoski"
a panowie dalej bardziej doswiadczeni w skokach i w ocenie sytuacji od tej dwojki?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
"Małysz twierdzi, że upadek Mazocha nie był spowodowany warunkami atmosferycznymi, ale brakiem doświadczenia Czecha. - To był błąd Mazocha. Ściągnęło mu narty w bok i zamiast skorygować tor lotu, położył się na nartach i stracił równowagę - powiedział Polak.
a panowie dalej bardziej doswiadczeni w skokach i w ocenie sytuacji od tej dwojki? a myślisz że małysz naraziłby się organizatorom mówiąc, że to wiatr i trzeba było przerwać? może się na coś zdecydują bo tajner mówił że wiatru brakło :>
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Boubson --> A te doświadczone czemu błąd popełnili. nie rozumiem za bardzo pytania... bo moge odwrocic pytanie i sie spytac czemu Urbanc bledu nie popelnil... moim zdaniem to nie byl blad to byl wiatr w plecy... roznica miedzy zawodnikiem skaczącym w ciszy a skaczącym przy wietrz 2,5 m/s przy takim samym skoku wynosi okolo 15 metrow... stad roznice w wynikach jak komu zawialo tak polecial... wiesz Bubson jak traktor nie ma kola to tak brzydko brzmi ladniej wyglada jak sie powie ze ma 3-kola- mniejwiecej idziesz takim tokiem rozumowania!!! gremlin to przypomnij mi ostani konkurs skokow w ktorym nie narzekano ze jednym podwialo a innym nie... taki urok tego sportu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a panowie dalej bardziej doswiadczeni w skokach i w ocenie sytuacji od tej dwojki? a myślisz że małysz naraziłby się organizatorom mówiąc, że to wiatr i trzeba było przerwać? może się na coś zdecydują bo tajner mówił że wiatru brakło :> a czemu mialby sie nie narazac?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
opacznie mnie zrozumiales to nie o to chodzi!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a panowie dalej bardziej doswiadczeni w skokach i w ocenie sytuacji od tej dwojki? a myślisz że małysz naraziłby się organizatorom mówiąc, że to wiatr i trzeba było przerwać? może się na coś zdecydują bo tajner mówił że wiatru brakło :> a czemu mialby sie nie narazac? bo jest Polakiem ? bo ma kontrakty ze sponsorami? itd itp
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bounson --> Jak tego nie zdementują to wartałoby wysłać nagranie do pogromwców mitów z pytaniem czy miał szansę inaczej się zachować, bo ja nie wierzę.
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
a czemu mialby sie nie narazac? bo to tylko sport jest 
|
|