|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja rowniez ogladalem Serene w tym meczu i wydaje mie sie ze poprawila sie ale na wadze !!!!! w meczu z Petrova daje jej 19.94% szans! jak dla mnie faworyt w tym meczu jest jeden Nadia!!
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
No i ja mam podobne zdanie, zreszta tak tez postawilem na kolezanke za wschodu. Skad oni te procenty wzieli to nie wiem, ale ja sie bardziej kierowalem poprzednimi meczami Sereny i Nadii w AO ( strocone sety i gemy )
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Zgadzam się z przedmówcami Serena polegnie z Nadią i to raczej w dwóch setach
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Janković(2 sety w meczu) kurs 1.16 Kuzniecova 1,10 Dementieva 1,11 (kursy Bwin) te 3 panie nie mają wielkich rywalek a same prezentuja solidny tenis i inna opcja niż awans tych zawodniczek to duża niespodzianka do tego wyżej wspomniana Petrowa za 1,48 i kupon gotowy na noc
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Safarova Lucie - Yakimova Anastasiya 1 9/10 Bankier do kuponu. 3 sety w tym meczu to bedzie niespodzianka. Petrova Nadia - Williams Serena 1 8/10 Williams dla mnie to zero w tenisie. Dzis trafia na lepszego przeciwnika 0-2 i papa. GRajac ostatnie 2 mecze duzo sie denerwowała dzisto nadia wykorzysta . Azarenka Victoria - Jankovic Jelena 2 9/10 W sstatnim turnieju oddała finał, dzieki temu powinna tu zajechac bardzo wysoko. Ale seta azarenka moze urwie. Kirilenko Maria - Kuznetsova Svetlana 2 9/10 To sie nadaje tylko do kuponu wiadomo ale niepowno byc wiekszych preblemow ze zjedzeniem serka Kiri  Dementieva Elena - Camerin Maria Elena 1 9/10 Demeieva do mistrzow serwisu nienalezy. Mimo wszystko powinna zabiegac Marie i 2-0 ft
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Widzę, że większość, podobnie jak ja, stawiała na Petrovą. Jak dla mnie był to jeden z pewniejszych meczy. Niestety, okazało się że Rosjanka jest słabsza psychicznie, przy stanie 5-3 i własnym podaniu w drugim secie została złamana i przegrała tego seta i cały mecz. Szkoda bardzo, gdyż postawiłem na nią dośc dużo pieniążków, a miała naprawdę dużą sznasę żeby wygrać ten pojedynek 
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
No szkoda Nadia potwierdziła że jest beznadziejna.Nigdy nic wielkiego nie ugra.
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
krótko na temat dzisiejszych spotkań kursy z Gamebookers Molik A. - Schnyder P.Myśle ze w kolejnej rundzie znajdzie sie Szwajcarka.Nie wydaje mi się żeby Alicja mogła stawić czoła jednej z czołowych rakiet kobiecego tenisa.Schynder jest nie równa ale co w takim razie powiedzieć o Molik ? Kurs 1.40 .Jeden z ciekawszych meczy dzisiejszego dnia u kobitek. Safina D. - Li N.Tutaj ciężki mecz do wytypowania.Nie ruszam tego nie oglądałem obu pań.Wydaje mi sie że prezentują podobny poziom.Jeśli miałbym się na którąś zdecydować zagrał bym na Chinke.Safin odpadł moze i siostra odpadnie ? Sharapova M. - Garbin T. Tutaj bez komentarza. Chakvetadze A. - Kostanic J. Czaki bez problemów powinna wygrać z Chorwatką która od dłuższego czasu nie potrafi wrócić do wanej dyspozycji.Już w meczu z Stosur liczyłem że pożegnamy panne Tosić.Wszystko przemawia za Anną.Kurs marny , ale faworyt tylko jeden. Nakamura A. - Hingis M.Hingis oczywiście w kolejnej rundzie.Można się zastanowić ewentualnie nad handicapem na Japonke. Clijsters K. - Bondarenko A. j.w Harkleroad A. - Hantuchova D. Ashly idzie jak burza.Dziś spotyka się z panną Danielą.Wydaje mi się ze Amerykanka jest wstanie przejść tą przeszkode.Hantuchova nie pokazała dotychczas nic nadzwyczajengo wymęczyła wygraną z Loit.Dziś juz tak łatwo nie bedzię.Wezme handicap +4 na Harklroad. Zvonareva V. - Ivanovic A. Szczerze powiedziawszy niemam pojęcia która bedzie lepsza ? Niby Ivanović ale jakoś nie przekonuje mnie Serbka.Sporo nie wymuszonych w meczu z Agnieszką.Vera stawianie na nią to niekiedy czyste szaleństwo ale lekko spróbuje.Najbardziej prawdopodobne w tym meczu to 3 sety.Kurs zachęca. Powodzenia 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Harkleroad A. - Hantuchova D. Ashly idzie jak burza.Dziś spotyka się z panną Danielą.Wydaje mi się ze Amerykanka jest wstanie przejść tą przeszkode.Hantuchova nie pokazała dotychczas nic nadzwyczajengo wymęczyła wygraną z Loit.Dziś juz tak łatwo nie bedzię.Wezme handicap +4 na Harklroad. I to spotkanie bardzo mi wpadło w oko. Nie wiem skąd taki duży kurs na Harkleroad? 2.875 sb . Hantuchova w jakiejś specjalnej formie nie jest, a Amerykanka imponuje mi na tym turnieju. Początek sezonu <choć trudno nazwać to początkiem  > miała cienki, ale skoro ktoś miażdży Groenefeld to trzeba zwrócić na to uwagę. Hantuchova wg osób, które oglądały jej mecz z Loit grała bardzo słabo. Birąc pod uwagę, że Loit jest słabiakiem to...  hc +4 brałbym w ciemno, ale w sb jest tylko +2 tak więc gram "2"
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Moze to nie do końca profesjonalna uwaga ,ale od początku turnieju sporo osób upatruje doga(ja też) w rywalkach Danieli a ona jak na złość  przechodzi dalej. Panowie Harkleroad to zawodniczka jak najbardziej w zasięgu Danieli i nie zdziwie sie jeśli bedzie 2:0 w setach.Więc ze stawkami bym nie szalał.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
witam!! mam pytanie odnośnie Kuznetsovej tzn. otrzymałem info o kontuzji uda Rosjanki. Nie ukrywam że jej debel z Higis który miał sie już odbyć a jest przełożony na jurto jest dla mnie bardzo istotny (kończy kupon z niezłą kasą)Do tego wczesniej będzie grała singla z Peer a spodziewam się tam zacietej walki.Więc gdyby informacja o jej kontuzji okazała się prawdą to mam nadzieję że będzie walkower a nie krecz....Jesli ktoś z was ma jakieś potwierdzone info to proszę dać znać...pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Moze to nie do końca profesjonalna uwaga ,ale od początku turnieju sporo osób upatruje doga(ja też) w rywalkach Danieli a ona jak na złość  przechodzi dalej. Panowie Harkleroad to zawodniczka jak najbardziej w zasięgu Danieli i nie zdziwie sie jeśli bedzie 2:0 w setach.Więc ze stawkami bym nie szalał. Ja to się bardzo, ale to bardzo zdziwię jak taki wynik będzie  Oglądałem wszystkie mecze Danieli i Harkleroad i moim zdaniem to Daniela jest w zasięgu Harkleroad  2 sety mogą być owszem, ale na korzyść Harkleroad... Pozdro, jak zawsze wszystko zweryfikuje kort
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jankovic - Serena Williams --1-- 1.63 Na poczatek h2h 2-1 dla Serbki. Ogladalem mecz Sereny z Nadia, ktory Nadia przegrala na wlasne zyczenie. Serena jak zwykle mocny serwis, kilka ladnych pilek zagrala, ale to na Jankovic mysle,ze nie wystarczy. To juz bedzie 4ty mecz Amerykanki w Australii i niestety kondycja powoli bedzie 'siadac'. Czwarty mecz i do tego kilka kilo wiecej...z tego nic dobrego nie moze byc. Kolejny aspekt to taki,ze nie jest w takim rytmie meczowym jak Jankovic. Mimo ze grala w turnieju (Hobart) przed AO, ale to malo, aby sie 'wgrać'. Jankovic od jakiego czasu gra rowny, na wysokim poziomie tenis. Jankovic obecnie jest tenisowa lepsza i co najwazniejsze, ze miala przerwy w grze jak Serena.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
ja podobnie Jankovic jesli wytrzyma psychicznie to powinna wygrac z Serena poniewaz jej obecna forma jest bardziej stabilna.ale to tylko sport i jakby nie bylo AO oraz Williams.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
witam! mam pytanko do bardziej doswiadczonych forumowiczow : jak widzicie mecz Safina/Srebotnik - Bremond/Mauresmo? ja sie specjalnie nie znam na tenisie akurat a ten typ wyjatkowo zagralem bez zadnej analizy, poprostu gdzies go zobaczylem <wow> i tak wyszlo ze tylko on mi zostal a do wyjecia calkiem sporo. Czy mam spac w miare spokojnie??  z gory dzieki za wszystkie odp pozdrawiam
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Jesli masz do wyjecia wystarczajaco duzo to zafunduj sobie dobrego francuskiego szampana i juz mozesz go otwierac.Safina i Srebotnik to swietna para deblowa ,a francuski tylko sie tu zabawiaja,Mauresmo mysli tylko o singlu a Bremond to jeszcze sredniaczka i nic w deblu nie znaczy.
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Szkoda że nie napisałeś na kogo postawiłeś
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Chakvetadze - Schnyder typ. 1 kurs 2.00 Chakvetadze moim zdaniem rozprawi sie ze Schnyder.Schnyder to typowa anty tenisistka.Wedlug mnie to nie wiem co ona w tym sporcie robi.Wygrywa bo ma szczescie.Chakvetadze objawienie prezentuje rowna forme za kilka lat namiesza w czolowce.Moim zdanie ze Schnyders nie bedzie miala wiekszych problemow.Schnyder tu chuherko ktora jak uderzy mocno w pilke to musi uwazac zeby rakieta jej z reki nie wypadla.Prosze o wasze opinie!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
liman18 nie krzycz  Schnyder chucherko ? Dobre sobie.Przesadzasz z krytyką Patty. Zgadzam sie z tobą co do samego typu.Uważam ze Chakvetadze jest wstanie odprawić rywalke.Rosjanka od dłużeszego czasu utrzymuje wysoką formę , potrafi wygrywać z najlepszymi i w tym turnieju narazie szybko odprawia przeciwniczki.Nie powinna zatrzymać się na Szwajcarce choć radze uważać ze stawkami.Schnyder to doświadczona zawodniczka 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Witam  Po pierwsze popieram typ na Chakvetadze. Schnyder nie gra przekonujaco, slabo zaczela mecz z Molik ale potem sie ogarnela i dala rade wygrac ale sadze ze jesli Anna ja przycisnie od poczatku to nie da sobie wyrwac zwyciestwa. Rosjanka gra dobry tenis i jesli jest w dobrej dyspozycji potrafi zagrozic czolowce a wydaje mi sie ze Schnyder od jakiegos czasu jest daleka od szczytu dyspozycji. Jednak tak jak napisal Oli ja bym wielkich pieniedzy nie ryzykowal, typowy mecz na srednia stawke z dobrym kursem ktory chyba spada z tego co zaobserwowalem. Po drugie mysle ze dosyc pewnym meczem jest debel Black/Huber. Afrykanki graja bardzo fajny tenis a o ile Daniilidou cos moze pokazac (chociaz moim zdaniem to ona jest daleka od sredniej dyspozycji) to Woehr jest narazie slaba w podwojnej. Black/Huber bez straty seta natomiast para grecko-niemiecka graly narazie oba mecze po 3 sety. Stawiam tu zdecydowanie na afrykanki.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|