|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Skoro bonus naliczaja dopiero po zrobieniu obrotu, to jezeli przegram moj caly depozyt i nie zrobie przez to obrotu nie dostane bonusu??? pozdro NIe dostaniesz bonusa bo nie spełniłeś warunków(tzn. nie zrobiłeś obrotu).W takim przypadku możesz wpłacić kolejny depozyt i dalej próbować robić obrót.Jeśli uda Ci się zrobić wymagany obrót , bonus zostanie dopisany do twojego konta.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam. Zupelnie nie wiem o chodzi Partybets, ale zablokowali mi konto.
Moja historia z Partybets: Depozyt 60$ zaklad za 56$ - trafiony zaklad za 44 $ - trafiony otrzymuje od Partybets 25$ za rejestracje z polecenia otrzymuje od Partybets 50$ za polecenie przyjaciela stan konta to ok 217$ teraz probuje sie zalogowac i komunikat: Login success but USER_CATEGORY FRAUD/COLLUDER/CLOSED
Prosze mi powiedziec o co moze im chodzic? Zapewniam, ze zadnych walkow tam nie bylo. Pamietam jednak, ze mialem konto w Party Poker, jednak nie dokonywalem tam nigdy zadnego depozytu. Jesli zablokowali mi konto z powodu tego, ze juz bylem rejestrowany w Party Poker (chyba ze 3 lata temu, nawet nie pamietam loginu i hasla) to powinni mi jako solidna firma zwrocic chociaz sume depozytu. Ktos mial podobnie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja mam to samo  Login success but USER_CATEGORY FRAUD/COLLUDER/CLOSED 150 dolców w pizdu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
 kolejny buk-widmo?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Każdy z graczy może posiadać tylko jedno konto PartyAccount. PartyGaming będzie surowo egzekwować tę regułę. Widać kiedyś już musiałem założyć tam konto :| to czemu dali to konto założyć i przez tydzień gry nie zablokowali go?
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
Co odpowiedział support?
"Colluder" pochodzi od słowa "collusion", czyli coś w rodzaju zmowy, wspólne obstawianie, itd. Ale zapewne jest na to inne wytłumaczenie, niech support się w tej sprawie wypowie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No wlasnie ja pytalem sie supportu i moze zalozyc konto ktos z rodziny jesli ty na swoim koncie grales np tylko w Party Poker. Moj brat moze zalozyc konto 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
U mnie nier ma mowy o zadnym oszustwie czy zmowie. Dlatego jestem zdziwiony...No ale cierpliwie czekam.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
USER_CATEGORY FRAUD/COLLUDER/CLOSED
to jest dokładnie o zmowie i oszustwie donic ;>
ja i jeszcze kilka osób ma tak samo!
O co chodzi?!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bursztyk, byc moze chodzi o to, ze kiedys rejestrowalismy sie w Party Poker i dlatego oni wietrza oszustwo. Ja do Party Poker nigdy nie wplacalem pieniedzy. Poza tym system nie powinien przyjmowac dwukrotnej rejestracji z tych samych danych! Przeciez maja w bazie adres e-mail, imie, nazwisko, adres.
Napisalem do supportu ale cisza jak makiem zasial, poprosilem o pozsotawianie obecnego konta, a tamto kazalem usunac. No nic, czekamy...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
najlepiej jest do nich zadzwonic i poprosic zeby oni oddzwonili  ja mialem podobnie w PartyPoker  moja dziewczyna rejestrowala sie z mojego kmpa i zablokowali mi konto... jak zadzwonilem z zapytaniem to powiedziala mi babka ze 2 osoby sie rejestrowaly na PP z mojego kompa no to powiedzialem ze to moja dziewczyna sie rejestrowala i Pani kazala mi wyslac fotki dowodow... oczywiscie zrobilem to bez problemu i po niecalych 12h konto zostalo odblokowane  wiec najlepiej do nich dzwonic 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
przepraszam za skladnie itd. ale jestem mega zmeczony... i ciezko mi sie pisze  Pozdrawiam 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mielone , gdzie tam jest telefon do nich? 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
00-800-7789-7537 prosze  pytaj czy mozesz ten support obejmuje tez PartyBets a jak nie to popros kogos z supportu PartyBets Pozdrawiam 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to jest za friko numer? kontakt po polsku? czy po angielsku?  dzięki 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
po ang  a czy nr za friko to pewien nie jestem  ale zawsze mozesz poprosic zeby do Ciebie oddzwonili :)powinni to zrobic bez problemowo  Pozdrawiam 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zadzwoniłem , dogadałem się fantastycznie  bo babka powiedziała mi tylko , że nie obsługują partygames.com... napisałem im ostrego maila przed chwilą... musimy czekac donic ;/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A ja chcę się zarejestrować, a piszą, że na takiego mejla już mają kogoś... Tylko jak? To, że mam na takiego mejla konto w GB wyklucza posiadanie na niego konta tutaj?
|
|
|
|
|
|
|
Może grasz już u nich w pokera?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Właśnie w tym sęk, że nie... Nie gram w pokera... I jedyną styczność taką bezpośrednią z tą firmą całą miałem na stronie GB, kiedy pisali, że GB stało się częścią PartyGaming... Jakoś tak było chyba..
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|