Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 2 z 10 1 2 3 4 9 10
1
old hand
old hand
1 Offline
Originally Posted by 19_OuLu_88
Przepraszam ale dzis na szybkości.

Prokom (-8)
Skra Bełchatów
Frolunda

Pozdro.

Skra mad

Bonus: Unibet
1
old hand
old hand
1 Offline
futbol Ecwador-Szwecja x2 1.72
Masówka....nie lubie tego smile

futbol Real-Betis 1.35

Real jest głównym faworytem na zdobycie pucharu króla,Betis formą nie zaskakuje,w lidze fatalna gra.

Izi mecze laugh hehe

1
old hand
old hand
1 Offline
Jade dalej,nie zostaje w tyle....

tenis Monfils-Gasquet 1.5

Dwa młode talenty,myślałem,że Monfils coś więcej pokaże...w sumie to poczatek sezonu,lecz ja tyupje tutaj zawziętego Ryszarda wink

tenis Petrova-S.Williams 2.2

Oj Nadia sobie poczęła na początku sezonu.Odrazu wtopa z Molik.Williams zawsze zaskakiwała,raz na gorszą stronę,raz na lepszą,po takim kursie stawiam,że zaskoczy mnie wygraną wink

tenis Jankovic-Azarenka 2:0 1.30

Azarenka i tak już dużo pokazała w AO jak na jej możliwości.Janko wg mnie jest jedna z faworytek turnieju biorąc pod uwage jej obecną forme.Vamooooooooosssssss Janko!

tenis Robredo-Querrey (will Robredo win 3-0?) No 1.66

Robredo to jeden z nielicznych hiszpanów potrafiący grać na hardzie.Querrey stworzony do gry na takiej nawierzchni,więc seta powinien urwać.Za grosze skłaniałbym sie nawet ku niespodzianki ale to już inna sprawa,Querrey seta powinien urwać.

1
old hand
old hand
1 Offline
Jade dalej,nie zostaje w tyle....

tenis Monfils-Gasquet 1.5 ooo

Dwa młode talenty,myślałem,że Monfils coś więcej pokaże...w sumie to poczatek sezonu,lecz ja tyupje tutaj zawziętego Ryszarda wink

tenis Petrova-S.Williams 2.2 ooo

Oj Nadia sobie poczęła na początku sezonu.Odrazu wtopa z Molik.Williams zawsze zaskakiwała,raz na gorszą stronę,raz na lepszą,po takim kursie stawiam,że zaskoczy mnie wygraną wink

tenis Jankovic-Azarenka 2:0 1.30 ooo

Azarenka i tak już dużo pokazała w AO jak na jej możliwości.Janko wg mnie jest jedna z faworytek turnieju biorąc pod uwage jej obecną forme.Vamooooooooosssssss Janko!

tenis Robredo-Querrey (will Robredo win 3-0?) No 1.66 ooo Robredo stracił seta smile

Robredo to jeden z nielicznych hiszpanów potrafiący grać na hardzie.Querrey stworzony do gry na takiej nawierzchni,więc seta powinien urwać.Za grosze skłaniałbym sie nawet ku niespodzianki ale to już inna sprawa,Querrey seta powinien urwać.

Pozdro ooo

1
old hand
old hand
1 Offline
Dziś wieczór po Holendersku smile

futbol Den Haag (+1,5)-Alkmaar 1.6

Bociany bronią się przed spadkiem,Az problemy kadrowe do tego jakiś słaby bramkarz wielu piłkarzy kontuzjowanych,panuje tam grypa więc Az przyjedzie bardzo słaby,pokusiłbym się tu o niespodzianke ale jak już coś to Az wygra jedna bramke a kurs na hc na Haag jest też dobry smile

futbol Top Oss-Telstar x2 1.39

Telstar przez ost kilka meczy zdobył tylko jeden punkt.Do tego nie odnieśli jeszcze remisu na wyjeżdzie.Staty przemawiaja za takim typem.

futbol Haarlem-Roosendaal 2.05

Roose bardzo dobrze sobie radzi w holenderskiej 2.Sezon jak najbardziej udany,teraz maja tylko jeden cel-powrót do eredivisie,a takie mecze trzeba wygrywać.Haarlem bez porażki i jak an środek tabeli to dobry wynik,dlatego stawiam spokojnie na Roose.W historii klubów Roosendaal spokojnie ogrywał zespół Haarlem.Pozdro

1
old hand
old hand
1 Offline
Dziś wieczór po Holendersku smile

futbol Den Haag (+1,5)-Alkmaar 1.6mad

Bociany bronią się przed spadkiem,Az problemy kadrowe do tego jakiś słaby bramkarz wielu piłkarzy kontuzjowanych,panuje tam grypa więc Az przyjedzie bardzo słaby,pokusiłbym się tu o niespodzianke ale jak już coś to Az wygra jedna bramke a kurs na hc na Haag jest też dobry smile

futbol Top Oss-Telstar x2 1.39ooo

Telstar przez ost kilka meczy zdobył tylko jeden punkt.Do tego nie odnieśli jeszcze remisu na wyjeżdzie.Staty przemawiaja za takim typem.

futbol Haarlem-Roosendaal 2.05mad

Roose bardzo dobrze sobie radzi w holenderskiej 2.Sezon jak najbardziej udany,teraz maja tylko jeden cel-powrót do eredivisie,a takie mecze trzeba wygrywać.Haarlem bez porażki i jak an środek tabeli to dobry wynik,dlatego stawiam spokojnie na Roose.W historii klubów Roosendaal spokojnie ogrywał zespół Haarlem.Pozdro

No cóż zawsze ten honorowy jest laugh

1
old hand
old hand
1 Offline
Dziś też na szybkości bez ładnego wyglądu tongue

Robredo-Gasquet 2 @1.78

Clayowiec kontra talent.Biore talent!!

Hewitt-Gonzo 1 @2.03

Hewitt u siebie i widać pocina sobie troszki,Gonzo nie zachwyca na tym turnieju.Kto by pomyślał na początku grałem przeciwko Hewittowi a teraz... laugh

Murray-Chela 1 @1.31

Śpiesze się...ale Chela dla mnie na clayu barziej a na hardzie to na farta leci wink

Williams S.-Jankovic 2 @1.57

Jak pisałem wcześniej Janko jedna z faworytek do 1 miejsca.Serena jakaś nie swoja,wygrała z Petrową ale co z tego...

Hantuchowa-Harklroad (Hantuchowa win 2-0?) NO! @1.74

Hantuchowa słaba!! Hark ograna na hardzie szczególnie!

Lece...pa!

1
old hand
old hand
1 Offline
Dziś też na szybkości bez ładnego wyglądu tongue

Robredo-Gasquet 2 @1.78 ehh ten rysiek mad

Clayowiec kontra talent.Biore talent!!

Hewitt-Gonzo 1 @2.03c lipamad

Hewitt u siebie i widać pocina sobie troszki,Gonzo nie zachwyca na tym turnieju.Kto by pomyślał na początku grałem przeciwko Hewittowi a teraz... laugh

Murray-Chela 1 @1.31 ooo

Śpiesze się...ale Chela dla mnie na clayu barziej a na hardzie to na farta leci wink

Williams S.-Jankovic 2 @1.57 mad straciła sie janko w mych oczach

Jak pisałem wcześniej Janko jedna z faworytek do 1 miejsca.Serena jakaś nie swoja,wygrała z Petrową ale co z tego...

Hantuchowa-Harklroad (Hantuchowa win 2-0?) NO! @1.74 ooo

Hantuchowa słaba!! Hark ograna na hardzie szczególnie!

Lece...pa!

Ogólnie lipa

1
old hand
old hand
1 Offline
Oprócz Polski w handikapie zagrałem.

tenis Black/Huber @1.75
tenis Safarova +1,5 @2.10
tenis Williams S. -1,5 @1.9
tenis Yan/Zheng @1.6

1
old hand
old hand
1 Offline
Gonzo +2,5
Exeter
Herning
Lokomotiv 1set

AKO:3.46

Pozdro

1
old hand
old hand
1 Offline
W powyższym kuponie bardzo zszokował mnie lokomotiv....

Ale jade z reżim składem:)

Sharapova+Denver

--------------------------------

Nadal-Haas

Pozdro.

1
old hand
old hand
1 Offline
Na szybkości.

Szarapova-Williams 2 @2.75

Stawka:1500zł

Pozdro.

1
old hand
old hand
1 Offline
Na szybkości.

Szarapova-Williams 2 @2.75 ooo

Stawka:1500zł

Pozdro.

Mój największy pewniak tej nocy ooo

1
old hand
old hand
1 Offline
Lyon
HSV x2
Nantes(strz.)
Polska
Juventus

AKO:3.62

1
old hand
old hand
1 Offline
Postanowilem postawic hardcore.

Reggina(soorry ze tak pozno)@3.6
Celta strz. @1.9
Getafe X @3.20
Mallorca @2.35
La Coruna @4.55
Sporting L. @1.95

Za 2zł do wygrania 821.50 laugh

Pozdro.

1
old hand
old hand
1 Offline
Postanowilem postawic hardcore.

Reggina(soorry ze tak pozno)@3.6 ooo
Celta strz. @1.9 ooo
Getafe X @3.20 mad
Mallorca @2.35 ooo
La Coruna @4.55 było tak blisko mad
Sporting L. @1.95 mad

Za 2zł do wygrania 821.50 laugh

Ogolnie nie bylo tak zle na tym "wariacie" laugh

Pozdro.

1
old hand
old hand
1 Offline
Cermak/Levinsky-Karlovic/Zovko 2 @2.05
Peer-Kirilenko 1 @1.4
Santangelo-Nakamura 2 @1.75

1
old hand
old hand
1 Offline
Dobra wkurzyłem się ostatnio na tenis.Jakoś się nie układa ale najważniejsze jest to aby się nie poddawać.A więc jedziemy z koksem!!

Stosur-Li 1.57

Wybrałem ten mecz ze względu na to,iż nie widzę tutaj Stosur jako zwyciężczyni.Wygrana z Verą w żadnym stopniu mnie nie imponuje.Wystarczy spojrzeć na wcześniejsze mecze Stosur z Verą i odrazu widać że Stosur poprostu potrafi grać z Zvonarewą.Niby hard to dla Stosur najlepsze pole do popisu ale obecna forma tzw. "w kratke" nie wróży nic dobrego w meczu z Li.Stosur słaby występ w AO do tego ogólnie lipny początek sezonu.Li wręcz przeciwnie.Nie można tutaj mówić o żadnym zmęczeniu po AO bo miała duuużo czasu na odpoczynek i potrenowanie do turnieju w Tokio.Li ostatnio nie narzeka na gre na hardzie w AO odpadła w 3 setach z dobrą Hingis,więc chwała Li że ugrała seta.Typ jak dla mnie bardzo okazały i o dobrym kursie można pograć w kombo.

Vamoooooooooooooooooossssssssssssssss Li gwizdek

1
old hand
old hand
1 Offline
Na dziś tzn jeszcze na jutro proponuje za małą stawke spróbować gry na Martynke Suchą.Martyna najlepiej gra na hardzie(co widać po statach na poszczególnych kortach).Słowaczka gra z francuska Bartoli która ostatnio przechodzi jakiś kryzys i ledwo ogrywa niskiej-średniej klasy rywalki.Tym razem trafia na "niewyżytą" Martynke Sucha gra średni tenis.Bartoli wg mnie powinna wystartować w Paryżu w swoim kraju,lecz odpowiedż wydaje się dość prosta,zawodniczki grające w Paryżu stanowią zbyt duże progi by coś ugrać,dlatego też Bartoli próbuje w Pattay.Gram na Sucha ponieważ h2h 1-0 dla Suchej do tego mecz rozgrywany na hardzie i łatwe zwycięstwo w 2 setach.Dodam jeszcze,że Sucha ma fenomenalny beckhend oburącz,walka do ostatniej piłki.Te 2 czynniki najwyraźniej nie leżą Bartoli.Przegrana Bartoli w tym roku z Azarenką,Fedak,Loit nie wskazuje na to iż ma wygrać spotkanie z Suchą.Sucha też ten rok nie za bardzo udany,lecz biorąc pod uwage iż Bartoli przechodzi jakis kryzys to po kursie 3.30 biore.Mam nadzieje że bedzie aktywny beckhend Martynki i jej wola walki.Vamoooooooooooooooosssssssss Martina!!

Sucha @3.30

Początek meczu o godzinie 11.30!

1
old hand
old hand
1 Offline
Na dziś tzn jeszcze na jutro proponuje za małą stawke spróbować gry na Martynke Suchą.Martyna najlepiej gra na hardzie(co widać po statach na poszczególnych kortach).Słowaczka gra z francuska Bartoli która ostatnio przechodzi jakiś kryzys i ledwo ogrywa niskiej-średniej klasy rywalki.Tym razem trafia na "niewyżytą" Martynke Sucha gra średni tenis.Bartoli wg mnie powinna wystartować w Paryżu w swoim kraju,lecz odpowiedż wydaje się dość prosta,zawodniczki grające w Paryżu stanowią zbyt duże progi by coś ugrać,dlatego też Bartoli próbuje w Pattay.Gram na Sucha ponieważ h2h 1-0 dla Suchej do tego mecz rozgrywany na hardzie i łatwe zwycięstwo w 2 setach.Dodam jeszcze,że Sucha ma fenomenalny beckhend oburącz,walka do ostatniej piłki.Te 2 czynniki najwyraźniej nie leżą Bartoli.Przegrana Bartoli w tym roku z Azarenką,Fedak,Loit nie wskazuje na to iż ma wygrać spotkanie z Suchą.Sucha też ten rok nie za bardzo udany,lecz biorąc pod uwage iż Bartoli przechodzi jakis kryzys to po kursie 3.30 biore.Mam nadzieje że bedzie aktywny beckhend Martynki i jej wola walki.Vamoooooooooooooooosssssssss Martina!!

Sucha @3.30

Początek meczu o godzinie 11.30!

Izi meczyk na plus:)a kuts full wypas

Strona 2 z 10 1 2 3 4 9 10

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
3 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, forty, JelineK), 1,890 gości, oraz 21 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,289
Posty5,835,843
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025