|
|
old hand
|
|
old hand
wlasnie dotarla do nich moja wplata.. ten bonus to nie do konca tak fajnie.. niby nalezy obrocic 3 razy ale tak naprawde blokuja kwote 330zl (przy bonusie 55)
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
witam wpłacilem na betsson tydzien temu sianko a wplacilem z wbk przelewem i do tej pory nie mam zaksiegowanej kasiorki;/ juz mi sie ten buk zaczyna nie podobac ;/ pisalem maile napisali ze nie ma jeszcze depozytu a pisali mi w czwartek . to ja nie wiem co sie dzieje sie;/ nie ma to jak wieksze firmy bukmacherskie w ktorych 2 gora 3 dni i siano jest ;/ wie ktos moze o co chodzi z tym ze nie ma jeszcze zaksiegowanej gotowki a to byla moja pierwsza wplata na betssona?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
" Po zdeponowaniu pieniedzy na Betsson koncie, wejdz ponownie na strone Moje Konto, kliknij na link Dostepne/Aktywne bonusy w menu po lewej stronie i klikajac na dostepny bonus aktywuj go.
Teraz sam decydujesz jak duzy chcesz bonus, rezerwujac czesc Twoich dostepnych srodków na obstawianie w Zakladach Betsson.
Od tej chwili mozesz zaczac obstawiac!" - Jak mam rozumieć że sam decyduję jak duży chcę bonus? I co chodzi z tą rezerwacją części moich środków? wlasnie dotarla do nich moja wplata.. ten bonus to nie do konca tak fajnie.. niby nalezy obrocic 3 razy ale tak naprawde blokuja kwote 330zl (przy bonusie 55) O co Ci chodzi że "blokują kwotę 330 zl"?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Moja kaska wkoncu dotarała na moje konto ale niewiem co jest grane z tymi skanami dowodu i karty,wyslalem im to i nic,nawet potwierdzenia nie dostalem?Banik prosze o pomoc?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
" Po zdeponowaniu pieniedzy na Betsson koncie, wejdz ponownie na strone Moje Konto, kliknij na link Dostepne/Aktywne bonusy w menu po lewej stronie i klikajac na dostepny bonus aktywuj go.
Teraz sam decydujesz jak duzy chcesz bonus, rezerwujac czesc Twoich dostepnych srodków na obstawianie w Zakladach Betsson.
Od tej chwili mozesz zaczac obstawiac!" - Jak mam rozumieć że sam decyduję jak duży chcę bonus? I co chodzi z tą rezerwacją części moich środków? wlasnie dotarla do nich moja wplata.. ten bonus to nie do konca tak fajnie.. niby nalezy obrocic 3 razy ale tak naprawde blokuja kwote 330zl (przy bonusie 55) O co Ci chodzi że "blokują kwotę 330 zl"? Jeśli chodzi o środki na grę i wielkość bonusu,to prawdopodobnie polega to na tym,że jak wpłacisz np. 100 zeta to sam decydujesz ile z tego będzie przeznaczone na zakłady,a ile np.na poker lub coś innego,jeśli przeznaczysz na zakłady minimalnie 55 złotych,to i bonus taki dostaniesz,jeśli mniej,to mniejszy bonus,jeśli więcej,to i tak dostaniesz 55 złote.Możesz oczywiście wpłacić 55 zł. i wszystko przeznaczyć na zakłady  co do tych 330 złotych,to bonusem i kwotą,z której on wynika,musisz obrócić trzy razy-bonus i kwota to razem 110 złotych,zatem obrót musi wynieść to,razy trzy,zatem 330 złotych,wcześniej wypłacić nie możesz.Pewnie o to chodzi  pozdrawiam
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Moja kaska wkoncu dotarała na moje konto ale niewiem co jest grane z tymi skanami dowodu i karty,wyslalem im to i nic,nawet potwierdzenia nie dostalem?Banik prosze o pomoc? Ponawiam swoja prosbe?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mozecie mi powiedziec jaka byla wczesniejsza promocja dla nowych uzytkownikow? bo obecne 55 zł jakoś nie powala na kolana...
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
pare wiadomosci i pomoglo w odzyskaniu depozytu. szybki transfer na bonus i wjechalo 110 zl. mam nadzieje ze teraz tylko bede mnozyl i nie przez 0  \o/
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
mozecie mi powiedziec jaka byla wczesniejsza promocja dla nowych uzytkownikow? bo obecne 55 zł jakoś nie powala na kolana... Bylo 44zl, 123zl , 246 zl , 333 zl i 555zl .
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Gerrard wszystko napisalem Ci juz wczesniej na privie , skoro otrzymales przekaz na konto to znaczy ze skany dotarly i wszelkie watpliwosci co do Twojego konta zostaly rozwiane.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mozecie mi powiedziec jaka byla wczesniejsza promocja dla nowych uzytkownikow? bo obecne 55 zł jakoś nie powala na kolana... Bylo 44zl, 123zl , 246 zl , 333 zl i 555zl . No to wstrzymam sie poki co z zakladaniem u nich konta 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
ale jest tendencja spadkowa wiec nastepne bedzie gdzies ze 33 albo 22 
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
Ja mam pytanie odnośnie wpłaty i wypłaty przez konto bankowe Czy Właściciel konta bankowego musi byc taki sam jak wlasciciel konta w betsson zarówno przy wpłacie jak i wypłącie ? A jeśli tak, to jeśli moja mama jest pełnomocnikiem konta u mnie w mbanku i na nią mam konto w betsson to tak by było dobrze (też chodzi o wpłaty i wypłaty).
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Artek, ale właścicielem konta jesteś Ty w mBanku?
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
Artek, ale właścicielem konta jesteś Ty w mBanku? no tak, ja jestem włascicielem
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
Ja mam pytanie odnośnie wpłaty i wypłaty przez konto bankowe Czy Właściciel konta bankowego musi byc taki sam jak wlasciciel konta w betsson zarówno przy wpłacie jak i wypłącie ? A jeśli tak, to jeśli moja mama jest pełnomocnikiem konta u mnie w mbanku i na nią mam konto w betsson to tak by było dobrze (też chodzi o wpłaty i wypłaty). może mi ktoś pomóc ? Banik ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ostatnio miałem ten problem na b-a-h... Konto na b-a-h na mnie... Konta nie mam w banku, mam jedynie upoważnienie do konta mamy.. I niestety nie da rady tak wypłacić.. Musi być właściciel konta w banku i u buka ten sam..
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ja mam pytanie odnośnie wpłaty i wypłaty przez konto bankowe Czy Właściciel konta bankowego musi byc taki sam jak wlasciciel konta w betsson zarówno przy wpłacie jak i wypłącie ? A jeśli tak, to jeśli moja mama jest pełnomocnikiem konta u mnie w mbanku i na nią mam konto w betsson to tak by było dobrze (też chodzi o wpłaty i wypłaty). może mi ktoś pomóc ? Banik ? masz priv
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
czy jesli nie bralem udzialu w zadnych promocjach i bonusach tez musze im wysylac jakies scany ??? a jesli tak to co mam im wyslac ?? z gory dzieki za odpowiedz
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Otwiera wam strone Betssona ? Mozecie sie zalogowac ?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|