Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 4 z 12 1 2 3 4 5 6 11 12
C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
PierrePoetik, codi, bursztyk, shane, nawet jesli zostaniecie moderatorami to na mecz.pl obowiazuje cos takiego jak np. bezplatny staz po szkole sredniej, wiec na zarobki i premie nie macie co liczyc do 6 miesiecy i dopiero wtedy Conrad wyznacza sciezke kariery na forum, jesli Wam to odpowiada to mozecie sie zaczac starac o stanowisko moderatora na forum, pozdrawiam

Bonus: Unibet
old hand
old hand
Originally Posted by shane
A skoro o modach mowa, moze czas na swieza krew po prostu? smile

O tym samym mialem pisac... Nie rozumiem sensu po co trzymac na moderce chociazby Amkwish'a (nie ujmujac mu nic... nie mam mu nic do zarzucenia) ktory nie ma czasu na poswiecanie sie forum. W jego miejsce mozna dac kogos ambitnego i posiadajacego wolny czas (przynajmniej do powrotu Amk'a)

F
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
F Offline
Czy ten shane będzie potrafił kasować posta bez mrugnięcia okiem ? Nie będzie wdawał się w polemikę z userami czemu to czemu tamto ? To, że ktoś się zna na jakiejś dyscyplinie jeszcze nie znaczy, że ktoś taki się nadaje na moda.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Sagat
PierrePoetik, codi, bursztyk, shane, nawet jesli zostaniecie moderatorami to na mecz.pl obowiazuje cos takiego jak np. bezplatny staz po szkole sredniej, wiec na zarobki i premie nie macie co liczyc do 6 miesiecy i dopiero wtedy Conrad wyznacza sciezke kariery na forum, jesli Wam to odpowiada to mozecie sie zaczac starac o stanowisko moderatora na forum, pozdrawiam

o nie nie , za murzyna to ja robił nie będę...

shane , codi , PierrePoetik... też się nie dajcie robić... za dobrą pracę - godne zarobki!

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Fro, a skad my to mamy wiedziec? Chyba shane`a nalezy spytac, my wszystkiego nie ocenimy ;)"Będzie potrafił kasować posta bez mrugnięcia okiem! Nie będzie wdawał się w polemikę z userami czemu to czemu tamto!" tak to ja moge polecic jedynie Nirtza jak zrobicie dzial Polityka laugh

addict
addict
hahaha smile

addict
addict
taki maly offtop - czy istnieje mozliwosc zmienienia loginu? drazni mnie te Pierre. wink

Sagat ile sciagasz miesiecznie? he he:)

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Jakie he he?

Sagat bierze 7-10k , w zależności od urodzajności danego miesiaca....

dodatkowo dostał premię uznaniową 20k za zmianę drażniącego wszystkich nicka - Experto....

a wszystko to napisał Eugeniuszowi , chcąc wymusić od niego darmowy pick... Gienek mi pisał na GG...

addict
addict
a to szelma! smile

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Originally Posted by PierrePoetik
Sagat ile sciagasz miesiecznie?

chyba nikt nie bedzie mial mnie tego za zle.

2000zl. + premie dla najlepszych(nie zebym sie chwalil ale ostatnie 5 miesiecy jestem ciagle w najlepszej trojce).

addict
addict
to porzadnie smile

jak z ta zmiana nicku? jest mozliwosc?

R
Zbanowany
Zbanowany
R Online: Karty
Originally Posted by PierrePoetik
to porzadnie smile

jak z ta zmiana nicku? jest mozliwosc?

http://www.mecz.org/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=672767&page=1#Post672767

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ja bym troche ładu i porzadku w TiO chciał wprowadzic laugh ...ale nie miałbym zamiaru jako zwykły moderator, spokojnie i cierpliwie poczekam, az bedzie nabór na Administratora albo Super Administratora smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Kilka slow ode mnie... wink

1) Dzial TiO:

Zagladam tutaj dosyc czesto, tak samo jak czesto sie udzielam. Drazni mnie tylko zakladanie wielu bezsensownych tematow. Czy nie mozna przykleic kilku tematow wiecej? Moze to do konca nie rozwiaze sprawy, ale na pewno poprawi ja. Chodzi mi glownie o to, ze gdy jakis user zalozy bezsensowny temat, posiadajacy jakis link, to mozna ten temat spokojnie usunac, a nastepnie napisac PW do delikenta z prosba o napisanie posta w innym, istniejacym juz dziale.

2) Moderatorzy:

a) Jest ich wielu... A tylko jakis % z nich robi kawal dobrej roboty. Inni popadli chyba w letarg, albo jakis sen nie tylko zimowy. Olali to forum, badz nie maja dostepu do neta... albo z przyczyn niezaleznych juz sie nie udzielaja. I po co takich trzymac? Nie lepiej na ich miejsce "zatrudnic" swieza krew o ktorej pisalem juz wczesniej? Zrobic pewnego rodzaju przesiew. Nie wiem, to tylko taka propozycja.

b) shane moderatorem - skoro zostalem wywolany do tablicy to wypowiem sie. Nie wiem czy bym sobie poradzil czy nie, ciezko stwierdzic, ale na pewno robilbym wszystko co w mojej mocy, by na PK nie bylo syfu. Moze inaczej - w dziale DBE, bo ten dzial prosze mi wierzyc mam opanowany do perfekcji. Na koszu europejskim znam sie srednio (chodzi o Eurolige i ligi europejskie) i nie chcialbym zbytnio ingerowac w dzialania innych modow, ktorzy tam "sprzataja". amkwish i gump sie nie udziala z niewiadomych mi wzgledow, i chyba nie zanosi sie na to by szybko wrocili. Moge obiecac ze po dostaniu praw moderatora dzialu PK, zrobilbym wszystko co tylko moge by w poddziale DBE nie bylo syfu, klotni, zbednych postow (np. jednowyrazowych) czy tez innych cudow. Gdy trzebaby bylo posta usunac, to bym tak zrobil - porzadek musi byc.

Jesli mialbym zostac tym modem to ok, nie ma sprawy, a jesli nie to tez sie nic nie stanie - w tej chwili jestem neutralny.

pzdr :PIWO:

J
pewny piniądz
pewny piniądz
J Offline
to i ja cos powiem... Swiezej krwi moze i by sie przydalo,z tym sie zgodze..ale najbardziej to troche kultury userow,pamietajmy ze to MY tak naprawde tworzymy to forum i to od nas w najwiekszym stopniu zalezy jak ono wyglada... a ze gdzie niegdzie jest balagan to wina tego ze sie wdaja co niektorzy w bezsensowna polemike z nabijaczami,geniuszami pokroju krulewicza_kolejne wcielenie,zamiast ich "olac"....

Pisanie wszystkiego wg jednego slusznego schematu moze i by poprawilo przejrzystosc tematow,ale czytalo by sie to rownie nudnie jak ksiazke telefoniczna...dlatego z tym sie niezgodze...

MaSha Lover
MaSha Lover
Najlepszym rozwiązaniem wydaje się znalezienie szerokiej grupy userów chętnych do wzajemnej współpracy smile

Z
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Z Offline
Originally Posted by Llama
Kandydatury, kto gdzie i dlaczego. nie bać się.

warunki: wysoka kultura osobista, jakiś staż na forum, ukończone 18 lat smirk

konkretami proszę, bo tak troszku zaczynacie biadolić.

Ja chce, wszystkie warunki spełniam i za quasi mógłbym się zabrać.

D
veteran
veteran
D Offline
Originally Posted by zostać modem_MLS

no zwlaszcza staz na forum to ty spelniasz:)

Pooh-Bah
Pooh-Bah
ja chcę smile
ale interesują mnie tylko te działy gdzie Biszop ma udziały
tak mi się zrymowało wink

ideałem w moderowaniu jest dla mnie forum elektroda.pl
ze sportowych to BA

a z ciekawostek - popatrzcie na forum Piotra Rubika - jakieś gówniary modami i taka jazda że szok - nawet nei można napisać że się coś nie podoba smile
w regulaminie P.Rubik napisał w pierwszym punkcie że prosi aby nie pisać DO NIEGO na forum per "Ty" ale z tego kółka wzajemnej adoracji zrobiło się tak że teraz nei można nawet O P.Rubiku pisać inaczej niż PAN PIOTR
przykład: post "widziałam wczoraj Piotra Rubika w TV"
mod edit: nie bawiliście się w piaskownicy - ostrzeżonko smile
nawet za cytat z WP albo onetu można dostać ostrzeżonko jak się nie zmodyfikuje tak aby widniało słowo PAN przed imieniem wink

dno smile

18 lat mam pamiętam MS Hiszpania 82 wink
kulturę - tego nie wiem wink
rażą mnie ortografy...
staż na forum - widać wink

ale Biszopowi w drogę nie chcę wchodzić i pozbawiać go diet wink
a siedzę z reguły w tych samych działach co on wink

pozdrawiam

Z
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Z Offline
Originally Posted by Danielos
Originally Posted by zostać modem_MLS

no zwlaszcza staz na forum to ty spelniasz:)

o to się nie martw, pozory czasami mylą

Strona 4 z 12 1 2 3 4 5 6 11 12

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (forty, rafal08, Lukasz111, Sensei, cigar, latajaca_holenderka), 2,055 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,278
Posty5,830,311
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025