Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 2 z 2 1 2
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Logan
Rivex to przeciez oczywiste ze w USA jest zroznicowane prawo stanowe i jednolite prawo federalne

No a czy ja zaprzeczylem? Po prostu napisalem, ze akurat to stwierdzenie o prawie jazdy czy poscigach jest bledne ....

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by rivex
Originally Posted by Lord Devastator
USA to bardzo zroznicowane pod wzgledem prawnym terytorium - pewnie wiesz ze prawo jazdy wydane w jednym stanie jest niewazne w sasiednim
Skad takie info? To wg Ciebie Amerykanie maja oddzielne prawko dla kzadego stanu?
No wlasnie ze kazdy stan ma swoje prawo jazdy - owszem gdy wyrobisz je w Indianapolis to mozesz jechac do Hollywood na wycieczke, ale przeprowadzajac sie musisz je wymienic na miejscowe - prawo jazdy jest tam jednym z podstawowych dokumentow tozsamosci wiec jest bezwzglednie przypisane do miejsca zamieszkania i za nie wymienie jego przy zmianie stanu w ktorym sie mieszka dowala solidne kary.
Chcialbym zobaczyc mine tych mowcow co mowili 'bukmacherka online to rzecz zla i niedobra, trzeba zlikwidowac! (amerynaknski Kononowicz?)' - jak to sie ludzie daja bic po tyłkach przedstawicielom wladz nie tylko w PL....

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
No wymiana to normalna rzecz. Idziesz, skladasz wniosek i bardzo szybko prawko nowe masz. Oczywiscie bez egzaminow. A w Polsce to tak nie jest? Przeciez tez masz adres na tym dokumencie? I w razie przeprowadzki chyba tez trzeba zmieniac (nie wiem dokladnie jak to jest, moze sie myle ale z tego wiem to przy jakichs zmianach dokumentow, zameldowania niepoinformowanie US tez moze zle sie skonczyc) ....

Strona 2 z 2 1 2

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
9 zarejestrowanych użytkowników (aker, latajaca_holenderka, rafal08, $-man, rymoholik, Sensei, wHiTe_StAr, alfa, forty), 1,586 gości, oraz 9 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,294
Posty5,838,744
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026