|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
3-4 lata temu pan R. zwany Krzykaczem podchodzi do okienka w profie , wyjmuje 100zł i mówi "dzisiaj wale grubo" . My przy stoliku "oooo" bo zazwyczaj grał systemy po 8 i 12 zł . No to babka wypisała mu kuponik on daje tą stówe i mówi "za piątaka prosze" i zawsze z tymi kuponikami siadał przy stole i mówił "patrz małolat ,tak sie gra tutaj remisik , tutaj dwójeczka 4.50 . Inna gra nie ma sensu małolat bo zawsze cie wy*ebią " no i jeszcze doradzał " nigdy nie grajcie na te francuskie lesbijki Mauresmo , Tauziat , Dechy . One zawsze grają na odwrót . Pamiętajcie la donna è mobile " 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
"jutro gram za 100 ,bo tyle mogę dać ,jak jutro prze***ce to nie będę miał na buty na studniówke ,będę muisał iść w adidasach ku*** "
:D:D:D
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
3-4 lata temu pan R. zwany Krzykaczem podchodzi do okienka w profie , wyjmuje 100zł i mówi "dzisiaj wale grubo" . My przy stoliku "oooo" bo zazwyczaj grał systemy po 8 i 12 zł . No to babka wypisała mu kuponik on daje tą stówe i mówi "za piątaka prosze" i zawsze z tymi kuponikami siadał przy stole i mówił "patrz małolat ,tak sie gra tutaj remisik , tutaj dwójeczka 4.50 . Inna gra nie ma sensu małolat bo zawsze cie wy*ebią " no i jeszcze doradzał " nigdy nie grajcie na te francuskie lesbijki Mauresmo , Tauziat , Dechy . One zawsze grają na odwrót . Pamiętajcie la donna è mobile "  i ja siedzialem przy tym stoliku i Robby  Rozmowa z Krzykaczem to byla prawdziwa 1sza liga . zawsze zapraszal mnie w rog do okna i szeptem na ucho "Małolat co ja ci powiem. tu sie nie ma co bac tu trzeba grac  masz 3 remisy z 2 polskiej." i wiekszosc mu wchodzilo  nie zapomne jednego jego kuponu: West Ham - Liverpool 2 @2.4, Zaglebie - Slask 2 @3.9 i HSV - Bayern 0 @3.3 za 100zl  przyszedl nastepnego dnia w garniturze razem z Andrzejem Trzęsigłową i siedzieli przy stole i wspominali  i mówil ze zaraz na chrzciny jada i jak to on "nienawidzi pogrzebow i chrzcin  " a potem zagrali za 5 tys zuzel i polonia bydgoszcz zremisowala nagle <hahaha> . i od tego czasu juz Krzykacz nigdy grubo nie zagral ale dla mnie to wielki nauczyciel i prawdziwy znaffca tematu
|
|
|
|
|
member
|
|
member
" nie gram na Arsenal bo jest na nich kurs 1,40 a tydzien temu było na Manchester 1,40 i zremisowali! ide do prfka może tam bedzie 1,35 na nich. narazie"  Kiedys takie własnie zdanie usłyszałem w Sts-ie 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
" nie gram na Arsenal bo jest na nich kurs 1,40 a tydzien temu było na Manchester 1,40 i zremisowali! ide do prfka może tam bedzie 1,35 na nich. narazie"  Kiedys takie własnie zdanie usłyszałem w Sts-ie  hahahahahahha
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
3-4 lata temu pan R. zwany Krzykaczem podchodzi do okienka w profie , wyjmuje 100zł i mówi "dzisiaj wale grubo" . My przy stoliku "oooo" bo zazwyczaj grał systemy po 8 i 12 zł . No to babka wypisała mu kuponik on daje tą stówe i mówi "za piątaka prosze"  Klasa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zasłyszane dzis w STS:
Wchodzi dziadek, podchodzi do lady i mowi do kierowniczki punktu: - Poprosze parkiet. - Slucham?? - No parkiet prosze. - Ale o co chodzi?? - No ulotke kursowa prosze.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Typ w STSIE : Chodzmy do Burdelu nie grajmy tych meczy i tak nie wchodzą a po wizycie w burdelu dusza bedzie zdrowsza :D:D:D:D jedno z smieszniejszych wydarzen jakie u buka przeżyłem
|
|
|
|
|
La Pulga
|
|
La Pulga
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
he hhe, podobna akcje mialem kiedys z hamburgiem, a pametam, ze chyba zaliczyli wtope kilkoma bramkami 
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Starszy pan dodajac z oferty zdarzenia na kupon: - "jaki tam kurs juz wyszedl?" - czterysta - "o to juz wystarczy, za trzy" ten sam klient: - "no to teraz pokombinujem, niech pan wbija co drugi mecz" po skonczeniu kuponu: - "to teraz tak samo co drugi tylko od konca, tak po arabsku" 
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
Dziś mnie dobiła sytuacja ...  Gościu przede mną, walił pociąg 40 zdarzeń ... o matko, ako ponad 4 tysiące ... 10 minut sprawdzał i na koniec ... to jeszcze 4 takie  A następny do babki w okienku ... [wypadło mi imię z głowy] - ale coś w tym stylu ... otworzy mi pani Asiu, bo muszę siku  No i wogóle ci wszyscy panowie Czesie, Jasie, Stefany ... eh ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
rozmowa dwoch Panow: - Stefan to gra tylko koszykowke - dlaczego? - no wiesz pod hala to zawsze bezpieczniej, mowi. - fakt. Tak to wiatr zawieje i gol...  gosciu puszcza kupon: babka w okienku: - za ile te kupony Panie Stasiu? - za 3 - bo ja juz zapomnialam, to trzeba pisac
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Akurat stałem kiedyś dobrych kilka minut w kolejce w profie, a pod tablicami "znawca" co przez cały mój pobyt, nawijał głośno" Liverpool pewniak, rozwalą ich, gram za 100 itp. itd". Przychodze w niedzielę a nad wynikami ten sam koleś  i " mówiłem żeby nie grać tych dziadów "  Kiedyś koleś przede mną odbieral wygraną.. Nie wiem jak to sie stało ( pewnie systemowy zakład), ale stawkę miał 6 zł a odbierał tyle, że jak wymienił na gazetkę to mu 10 gr wydała kobita  ważne że chłopak dumny był 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Rowniez mialem smieszna sytuacje. Nic nowego dziadek w roli glownej. Zagaduje mnie o tennisie, ten do mnie zaczyna wymawiac jak poliglota: "Panie sluchaj co pykne na kupon, zagram "Mariię Szzzarapovą" , "Ane Ivannooowicz", "Endi Roddickka"(mysle no brawo, wymowa opanowana bezblednie)  i na koniec jak najbardziej powaznie... "To dojebie jeszcze na podbicie kursu ogolnego tego Kasteta (czyt. Gasqueta)  Myslalem, ze tam padne, a dziadek pelna dezorientacja, chyba do tej pory zyje w blogiej nieswiadomosci popelnionego bledu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mareczek z forum mecz.pl w profesjonalu Mareczek : Prosze puscic mi ten kupon Klientka : Ale źle pan skreslił M : jak źle skreśliłem ? K : no nie moga byc takie kombinacje M : tzn ? K : Musi pan coś wyrzucic M : Jak to wyrzucic ? K : Tak mi wyskakuje M : Prosze to puscic wkoncu K : Za ile Panu to zagrać ? M : Za bańke milion kurwa !!!!!!! Po czym wyszedł z Profa 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tam na koncu bo nie wyszło :
K : Za ile Panu to zagrać ? M : Za Banke Milion Ku*** !!!!!!!
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Byłem przed chwilą w miksie i usłyszałem taki oto cytat: "Jeśli Polska zagra w strojach biało-czerwonych to wygra, a jeśli czerwono-białych to przegrają" Ciekawe, ciekawe  Niedługo będą patrzeć kto w jakich skarpetkach gra.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|