Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 6 z 12 1 2 4 5 6 7 8 11 12
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ignorator nie zgodzę się z tobą.
Po powstaniu takiego działu pozostałe działy straciły by sens, bo wszyscy pisaliby tylko tam ("bo więcej osób zobaczy").
Poza tym, kto ma decydować o tym czy typ jest lepszy od tego z postu obok, że to właśnie ten typ ma się znaleźć w specjalnym dziale? Kurs? A może długość analizy? Trochę bez sensu.
Myślę, że powinno zostać jak jest, każdy potrafi wybrać wartościową analizę z całego tematu.

PS. "[...]tym dziale pozwolić działać ludzią, którzy znają się na różnych[...]" aż boli w oczy tongue

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Aha, jeszcze jedno.
Od tego są poszczególne działy dla dyscyplin, żeby każdy przed obstawieniem mógł poczytać opinie innych. Założę się (taka mnie refleksja naszła po przejrzeniu PP), że większość tam nawet nie zagląda. Dla nich to forum jest od podawania typów w PP.
Nie chcą, nie muszą. Kto im broni wtapiać?
Dociekliwi skorzystają z atrakcyjnych typów...

Nic na siłę!

papa

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
No tak najlepiej wytknijmy Ignoratowi jego błędy tongue. micha$ nie zrozumiałeś mojej idei. Chodzi mi oto abyśmy wskazali trzech ekspertów z danego działu i pozwolili im działać właśnie na specjalnych zasadach. Naprawdę skorzysta na tym mecz.pl jak i my. Oczywiście mieliby liczony zysk i yield. Zobaczcie sami znacie przecież bettingadvice i powiedzcie mi czy na forum łatwiej znaleźć dobry bet czy na głównej stronie?. Oczywiście na głównej. Ja mówię rzucam propozycje.

Co do nowych moderatorów to powiem, że temat wraca jak bumerang co jakiś czas. To pokazuje, że trzeba coś z tym zrobić. Wiem, że jest vacant na Stadionie Piłkarskim bo Riva zrezygnował z braku czas. Może go w końcu zapełnijmy.

Pozdrawiam piwo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Zgadzam się z micha$iem.

Tworzenie dodatkowego działu nie ma większego sensu, zrobi się tylko burdel. Wyjściem mogłby być natomiast prowadzienie własnych statystyk w danym dziale przez każdego piszącego tam typera na zasadzie:

3/5 trafionych
+23 j.

Niby nic a jak wiele może powiedzieć o danym typerze. Oczywiście nie musi to być obowiązkowe ale myślę, że jeżeli kilku czołowych typerów z danego działu zapoczątkowałoby taką formę, to reszta, nie chcąc być gorsza, dostosowałaby się do tego poziomu.

pozdr.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Zwracam honor Ignoratorze.
W takiej postaci sprawa jest warta przemyślenia...
Działam na BA jako gość więc nie wiem za bardzo jak to wygląda...

Pozdrawiam!

La Pulga
La Pulga
Originally Posted by Sagat
Nie jarajcie sie tak funkcja moderatora, jest tez sporo minusow, jesli do tej pory nie mieliscie JAZD na forum to teraz sie zacznie, zielony nick dziala jak czerwona plachta na byka, wiec srednio po kilka razy w miesiacu czarni userzy beda sie do Was dopieprzac, dowalic wladzy itp. Chcecie sie w takie bagno pakowac? smile

z miłą chęcia bym się wpakował grin

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Kylo - To i owo

bede rzadzil jak nikt, jakies przeciwskazania? laugh

P
podwórkowy attaché
podwórkowy attaché
P Offline
Jak by co popieram kandydaturę Kylo grin

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by Piecia84
Jak by co popieram kandydaturę Kylo grin

Oj Piecia zaraz zaczna sie ironiczne gadki wink

Biszop mnie nie trawi, to samo Da Bartek, jestem skazany na porazke smile

P.S Prisona mam nadzieje, ze ogladnales do konca wink

P
podwórkowy attaché
podwórkowy attaché
P Offline
To przecież nie polega na tym by było kółko różancowe z wielebnym rozdającym karty , tylko połączenie ludzi z pasją chcących pielęgnować to co lubią i w czym czują się dobrzę wink

Ps. 2 razy nawet grin

Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Kylo, nie pisz tak bo mi smutno smirk
Nawet kiedys sie z Toba zgodzilem w jakiejs sprawie:P
Nie patrze na nick tylko na caloksztalt wiec sie nie stresuj;-)

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Moderatorzy z administratorem zorobią jak chcą, ale wydaje mi się, że utworzenie schematu np jak to zaprezentowałem TU [mecz.org] jest dobre. I może wyjdzie na dobre.

+ Statystyka typera w danym dziale liczona w jednostkach

+ Odpowiedni regulamin nakazujący dbanie o ład w dziale z typami.

+ Dział na wzór Quasi, ale na zupełnie innych zasadach do każdej ligi, rozgrywki z osobna. Rozmówki o transferach, kontuzjach czy newsach z ostanniej chwili czy sensowne komentarze po zakończonych meczach. A nie komentowanie samych meczy w czasie trwania czy komentarzy na temat typów.

+ Likwidacja albo ograniczenie do kilku stałych tematów ToiOwo bo naprawde moderatorzy mają co przeglądać jak dziennie jest zakładanych po kilka nowych tematów. Czasami zupełnie niepotrzebnie, bo inny podobny temat jest obok.

I czego innego nam trzeba. Tylko ludzi podających typy i trafnych typów.
Pozdro.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Krótka piłka:

Staż na forum jest
Wysoka kultura osobista
Nienaganna aparycja laugh
Sporo wolnego czasu (może oprócz sesji)
Wyczulenie na nic niewnoszące do dyskusji tematy/posty

Działy, w których mógłbym moderować: wszystkie grin A tak na poważnie, to SI, ŚB, SP, QC, TiO - czyli wszystkie, które są dobrze moderowane frown A tak dobrze się zapowiadało... Chyba, że brakuje wam rąk do pracy w innych działa, to mogę się dostosować smile

Zabrzmialo zlowieszczo ale teraz powazniej,
mna sie nie stresuj bo mam takie sama prawa jak inni moderatorzy, no moze kaska wieksza :D, jesli padna jakies propozycje to decyzja nalezy do wiekszej ilosci osob i Biszop sriszop czy inna zdemonizowana tu bestia nie ma przewagi;-)

Proponujcie ale powazniej troche bo teksty ze ja tu porzadze szans nikomu nie zwieksza.
Bedzie potrzebna nowa twarz na Stadion co do reszty na ta chwile sie nie wypowiadam.

Marat Safin
Marat Safin
Krotko, zwiezle i na temat:

Stoin - mod US Sports lub Tennis

Dlaczego on? Po pierwsze znam go od dawna i wiem co soba reprezentuje. To cos co jest obce wielu szczurkom zwlaszcza udzielajacych sie qcz - mam na mysli kulture osobista. Po drugie byl juz zielono-czarny w pewnym okresie i moim zdaniem z zadania moderowania wywiazal sie wtedy bardzo dobrze. Po trzecie ukonczyl kierunek pedagogiczny i jest szanowanym nauczycielem i wychowawca mlodziezy smile Dobrze jak wychowa rowniez niektorych chamow z forum. Po czwarte ilosc jego postow wskazuje na bardzo duza aktywnosc i pozwola wysnuc zalozenie, ze forum jest jego drugim domem wink Po piate w dzialach, ktore zaproponowalem wiele razy pisal ciekawe analizy i zna sie na temacie. Po szuste jak go znam NA PEWNO wszystkie posty nie na temat wyrzuci a winnych ukarze jak tylko dostanie na to przyzwolenie. Po siodme wezmie sie na powaznie za prowokatorow, ktorych niestety ostatnio nie brakuje na mecz.pl a bezkarnie uprawiaja swoj proceder. Po osme jak dojrzaly mezczyzna spojrzy na wiele spraw z dystansem laugh Po dziewiate jako, ze dobrze zarabia zajmie sie nowym zadaniem spolecznie a nawet doplaci laugh bo chwala i slawa sa bezcenne.
Po dziesiate -AMEN.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Biszop
Zabrzmialo zlowieszczo ale teraz powazniej,
mna sie nie stresuj bo mam takie sama prawa jak inni moderatorzy, no moze kaska wieksza :D, jesli padna jakies propozycje to decyzja nalezy do wiekszej ilosci osob i Biszop sriszop czy inna zdemonizowana tu bestia nie ma przewagi;-)

Proponujcie ale powazniej troche bo teksty ze ja tu porzadze szans nikomu nie zwieksza.
Bedzie potrzebna nowa twarz na Stadion co do reszty na ta chwile sie nie wypowiadam.

Jeżeli była to odpowiedź na mój post, to był on jak najbardziej poważny. A te emoty to tak dla rozluźnienia atmosfery. Oczywiście nie mam zamiaru prowadzić jakiejś krucjaty przeciwko komukolwiek tylko sumiennie wykonywać ewentualnie powierzone obowiązki. A dział SP byłby w sam raz, bo jest jednym z tych, które odwiedzam najczęściej.

pozdr.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Zamiast QC powinien być shout box, ale nie wiem czy soft na to pozwala...

Zróbcie listę propozycji modowych i dajcie Adminowi. Zobaczymy co na to powie...
Pasterz powinien dbać o swoje owieczki tongue

shaken not stirred
shaken not stirred
Originally Posted by Bullet
Krotko, zwiezle i na temat:

Stoin - mod US Sports lub Tennis

(...)

Po dziesiate -AMEN.

W us sports jest raczej wystarczająca liczba modów - 6 - z tego 4 są uśpieni, ale tych 2 co dba o porządek czyli kewin i Ghost w zupełności wystarcza smile

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by Biszop
Kylo, nie pisz tak bo mi smutno smirk
Nawet kiedys sie z Toba zgodzilem w jakiejs sprawie:P
Nie patrze na nick tylko na caloksztalt wiec sie nie stresuj;-)

Caloksztalt laczy sie z To i owo, a to ninowina ;]

Jak dla mnie to odmienna dzialka.

P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
Nie wiem po co Wam jeszcze więcej modów?! Im ich więcej tym mnie na forum pohulamy laugh laugh laugh a poza tym ja się czuję bezpiecznie w To i Owo pod opieką Biszopa, Sagata i spółki smile

A tak na poważnie to lupusa widziałbym jako moda To i Owo zamiast QC, bo fajny chłop, a jako nowego moda widziałbym np Al_Capone, bo sprawia wrażeni poważnego człowieka tylko nie wiem jak tam z jego udzielaniem się na forum. pzdr piwo

Strona 6 z 12 1 2 4 5 6 7 8 11 12

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, latajaca_holenderka, rafal08, burbon, Lukasz111, rymoholik, forty, aker), 2,156 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,278
Posty5,830,360
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025