|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
jaki fajny film mozna z panienka ogladnac? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w dzisiejszych czasach nieużywane to chyba tylko w podstawówce można znaleźć lupus, no może w gimnazjum 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jaki fajny film mozna z panienka ogladnac?  Love Actually Titanic  Dlaczego nie! ..ale na to trzeba się do kina wybrać, ponoć fajne 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w dzisiejszych czasach nieużywane to chyba tylko w podstawówce można znaleźć lupus, no może w gimnazjum  chyba w pierwszej klasie przed koncem września? albo jakiegoś potwora , to owszem... większość z drugiej ręki 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
jaki fajny film mozna z panienka ogladnac?  Love Actually Titanic  Dlaczego nie! ..ale na to trzeba się do kina wybrać, ponoć fajne  love actually fajne? warte? lepiej chyba w domu ;p ;p
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
To teraz bursztyk tak źle jest ? Piszesz o gimnazjum tak ? Jeszcze jak ja chodziłem do szkoły nie było tak tragicznie, no chyba ze wszystko teraz wyolbrzymiacie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jaki fajny film mozna z panienka ogladnac?  Love Actually Titanic  Dlaczego nie! ..ale na to trzeba się do kina wybrać, ponoć fajne  love actually fajne? warte? lepiej chyba w domu ;p ;p spokojnie oglądajcie, bardzo fajny film o miłości 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ej no bez przesady. O czym wy piszecie?! To, że zdarzają sie incydenty, ze dziewczyny z gimnazjum się kurwią to góra 10% wszystkich gimnazjalistek. Średnia wieku pierwszego stosunku to nieco ponad 17 lat u dziewczyn i prawie 18 u mężczyzn. Więc bez przesady panowie to nie USA... Kuba88 wszystko zależy od laski z jaką będziesz oglądał film. Ale nie bierz żadnego romansidła jeżeli Cię to nie interesuje, bo ona zauwazy sie nudzisz w trakcie oglądania i będzie lekko skrępowana, ze "ogladasz" ten film tylko dla niej. Lepiej wypożycz jakąś komedię albo jaką kreskówke w stylu Shreka, np Siedmiu Krasnoludków: historia prawdziwa - takiego "filmu" to jeszcze nie widziałem. Polecam, pzdr 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Ej no bez przesady. O czym wy piszecie?! To, że zdarzają sie incydenty, ze dziewczyny z gimnazjum się kurwią to góra 10% wszystkich gimnazjalistek. Średnia wieku pierwszego stosunku to nieco ponad 17 lat u dziewczyn i prawie 18 u mężczyzn. Więc bez przesady panowie to nie USA... Kuba88 wszystko zależy od laski z jaką będziesz oglądał film. Ale nie bierz żadnego romansidła jeżeli Cię to nie interesuje, bo ona zauwazy sie nudzisz w trakcie oglądania i będzie lekko skrępowana, ze "ogladasz" ten film tylko dla niej. Lepiej wypożycz jakąś komedię albo jaką kreskówke w stylu Shreka, np Siedmiu Krasnoludków: historia prawdziwa - takiego "filmu" to jeszcze nie widziałem. Polecam, pzdr  wiesz ja bym wolał cos w stylu Step up znasz film w podobnym stylu? tamten sie podobal dziewczyna ktore go ogldaly mi tez sie bardzo podobal... pozdro 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
a moze coś takiego: http://film.onet.pl/12578,,W_pogoni_za_szcz%EA%B6ciem,film.html przyznam sie szczerze, że nie oglądałem ale recenzje ma nawet niezłe. Tylko, ze musisz poszukać ich więcej. A cos w stylu Step up to Dirty Dancing i Dirty Dancing Hawana Night ale to chyba każda laska oglądała. Najlepiej to skocz do wypożyczalni i poszukaj odpowiedniego filmu dla siebie, mozesz zapytac właściciela o jakiś film albo sam poczytać na odwrocie okładki o czym jest i czy Ci odpowiada. pzdr i miłego oglądania 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Możesz jeszcze spróbować z czymś takim:
http://film.onet.pl/12664,dvd.html
http://film.onet.pl/13080,dvd.html
Ale nie oglądałem tego wiec nie wiem czy warto.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
polecam w pogoni za szczęściem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak chcesz film o tańcu, to polecam "You got served"
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jeszcze ostatnio był film z Banderasem "Take the Lead", ale tego nie oglądałem i nie wiem, czy dobre.Muszę się za to zabrać.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jezeli chcesz komedie to polecam film pt. "Komedia Romantyczna" jest to pradowia róznych komedii romantycznych, twórców Strasznego Filmu :), woczraj ogladałem, mega polewa jakw dżungi wklejono moment z King Konga, jak ta małpa miała zjeść taką panienkę i zdjeła najpierw jejs tanik, a Ci wszyscy dzikusy patrzyli sie ciesząc modry a jeden z nich wyjął komórkę i fotkę zrobił  bardzo polecam 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja polecam "wicked sex party 7"  albo "harce na fujarce" 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Klajd Frog"
|
|
a.k.a. "Klajd Frog"
oraz koniecznie: Gorące Wargi 4 i Śpiewające Odbyty  A tak na serio to polecam wlasnie ta Komedie Romantyczna, o ktorej pisal wyzej gnacik  Do tego koniecznie "A walk to remember" jesli tego jeszcze nie widziales.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Szkołe uczuć to też chyba każda panienka oglądała i wyobrażała sobie tak swojego chłopaka Ja mogę polecić "Pamiętnik" napewno przed końcem filmu "skleisz" się z panienką 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
w dzisiejszych czasach nieużywane to chyba tylko w podstawówce można znaleźć lupus, no może w gimnazjum  Nie zrozumiałes mnie  Nie mowilem o dziewicach  Po prostu takie przechodzenie panna z jednego na drugiego plynnie dla mnie nie do przyjecia  Niech odpocznie najpierw, niech pocierpi na ci..po..scisk  Wyjdzie na zdrowie obu stronom 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|