|
|
member
|
|
member
dlaczego wasn't a nie didn't?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To nie operator... To jest po prostu odmiana czasownika "to be".. Dynamo.. To tak jak w czasie Present Simple..
Piszesz:
You are rich and famous.
A nie:
You do be rich and famous.
Tamto to analogicznie to samo... tylko czas przeszły..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam. Potrzebuje jakąś prace na temat wiersza (nie wiem do końca czy to wiersz czy co.)
Fernando Savater
"Proste Pytania"
przełożył: Szymon Jędrusik
do tego:
Bibliografia i przypisy.
Jakby ktoś coś mógł znaleźć, wielkie dzieki!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mała korekta:
przełożył: Szymon Jędrusiak
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Witam. Potrzebuje materialow na temat: "Wielkiego kryzysu gospodarczego 1929-1933"I nie odsyłajcie mnie do wujka google  bo nic ciekawego nie znalazłem... Jesli by ktos posiadal cos na ten temat to poprosze na [email protected] lub tu na forum... Z góry wielki dzięki !!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam. Potrzebuje materialow na temat: "Wielkiego kryzysu gospodarczego 1929-1933"I nie odsyłajcie mnie do wujka google  bo nic ciekawego nie znalazłem... Jesli by ktos posiadal cos na ten temat to poprosze na [email protected] lub tu na forum... Z góry wielki dzięki !!! http://www.sciaga.pl/tekst/5476-6-swiatowy_kryzys_gospodarczy_1929_1933 mmoże coś o przyczynach itp nie wiele ale zawsze:]
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Dzieki Rybek za checi  ale to wlasnie mam... Musze napisac prace na conajmniej 10 stron, takze licze, ze ktos z forumowiczow cos takiego posiada...
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Kto byl pierwszy: bukmacher czy gracz?  Gracz a wlasciwie 2  Zalozyli sie miedzy soba, ten ktory przegral, chcial sie za wszelka cene odegrac i znow sie zalozyl i znowu wtopa  Jeden zostal bukmacherem, drugi graczem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam;
Muszę napisać 2 prace, szukam materiałów do n\w tematów:
1) Jak rozumiesz sprawiedliwą ocenę ucznia 2) Dlaczego nauczyciele powinni mieć kodeks etyczny 3) Pięć najważniejszych cnót, które powinien posiadać nauczyciel 4) Wiedza czy zasady moralne. Co jest ważniejsze do przekazania uczniom
Z gory dziekuje za pomoc
pozdrawiam kacperek
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam;
1) Jak rozumiesz sprawiedliwą ocenę ucznia 2) Dlaczego nauczyciele powinni mieć kodeks etyczny 3) Pięć najważniejszych cnót, które powinien posiadać nauczyciel 4) Wiedza czy zasady moralne. Co jest ważniejsze do przekazania uczniom
Z gory dziekuje za pomoc
pozdrawiam kacperek proszę pomijać materiały z sciaga.pl 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Poszukuję materiałów o aukcjach internetowych  Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kończy mi się umowa na telefon komórkowy. Czego mogę żądać w zamian za przedłużenie umowy?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Widze z etylk ozalozylem temat od razu usniety i nzow tzreba pisac . Sprawa z mandatem !!! Dostalem dzisiaj pismo z urzedu skarbowego o zajeciu prawa majtkowego stanowiacego wierzytelnosc z rachunku bankowgo u dluznika zajetej wierzytelnosc bedacej bankiem Mialem dwa mandaty do zaplaty czkelam z ta mysla z eprzyjdzie komornik , lecz otrzymalem pismo i z tego co rozumie msuze wplacic na dany rachunek bankowy pieniadze . Tylko martwi mnei to ze nie bede mai lzadnego pokwitowania jedynie w historii przelewu czy ktos mial podobna sytuacje ??? co napisac w tytule ? oplata za madnat taki i tak ?? Pomocy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kończy mi się umowa na telefon komórkowy. Czego mogę żądać w zamian za przedłużenie umowy? np. w zamian za podpisanie kolejnej umowy telefon w bardzo preferencyjnych cenach;)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam;
Z gory dziekuje za pomoc
pozdrawiam kacperek proszę pomijać materiały z sciaga.pl  HELP ME!!
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Kto byl pierwszy: bukmacher czy gracz?  Gracz a wlasciwie 2  Zalozyli sie miedzy soba, ten ktory przegral, chcial sie za wszelka cene odegrac i znow sie zalozyl i znowu wtopa  Jeden zostal bukmacherem, drugi graczem   nigdy tak o tym nie myslalem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@micha$, nowy telefon w atrakcyjnej cenie to nie wszytsko jak napisał kacperek, powines tez dostac jakis czasowy super bonus, ja nap. dostalem gratisowe 70minut do sieci era co miesiąc przez pol roku chyba + jeszcze tansze polaczenia  ..wszystko zalezy od tego jaki placisz abonament, jezeli cos pokroju 30-50pn miesiecznie to za duzo nie dostaniesz, ale jak np. 100-200 to juz mozesz liczyc na niezłe gratisy  @kacperek priv 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
1. Jak ściągnąć simlocka z noki 6610i (plus) ? Kompletnie zielony jestem w tym temacie. 2. Oświadczenie o niekaralności się gdzieś pobiera, czy może pisze sam?  Dzięki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
http://www.humor.mocny.com/zdejmowanie,simlocka.html
Kiedys zdejmowalem z tej strony simlocka w Nokii 5510 i wszystko w porzadeczku. 3zł + VAT
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
2. Oświadczenie o niekaralności się gdzieś pobiera, czy może pisze sam?  do sądu rejonowego trzeba pismo wysłać, jak ojciec wysyłał to do lsztyna to musiał coś około 100pln zapłacić :|
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|