|
|
old hand
|
|
old hand
miałoby być 'tak napiszą żeby ...'
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Ja juz pare osob polecilem i nie bylo wielkich problemow. Owszem domagali sie skanow dowodu, wiec byly wysylane, ale potem zaraz wyplacali. Moze rzeczywiscie nie grajcie od razu za cala stawke. Mimo wygranych rzedu 1000-1200usd wyplacali wszystko w calosci. Kursy maja slabe, ale i reaguja z opoznieniem na zmiany, wiec mozna cos zlapac, zwlaszcza w weekend. Mozliwe, ze jak juz sie pojawia dobry kurs to wiecej osob na to stawia i to im sie wydaje podejrzane...
|
|
|
|
|
aka Schranzer
|
|
aka Schranzer
artbledo wymienię Ci 4 osoby z mojego otoczenia które grały tam, otrzymały bonus i nie miały żadnych, ale to żadnych problemów. Jeżeli blokują konto to pewnie z jakichś powodów, nie wierze że tak poważna firma zamyka konta bo im się tak podoba.
Pzdr.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Mi konta nie zablokowali cały czas mam tam kase ale bez bonusa i wygranej z bonusa. Zablokowali mi konto jak wysłałem im scana mojego prawka żeby mieć już autoryzację jakbym chciał wypłacać. Czy robiłem wałki??? Testuje sobie systemik gry na UD w nhl i troszkę na tym zarobiłem. Plus trafienia na misie i kolty w nfl teraz. I tyle. W sumie mam ich w dupie i po tej akcji wypłaciłem to co wygrałem i to co wplaciłem. Czekam już dłużej niż 24h. Myśle ze problemem jest to że wpłacałem przez mb a nie np netellerka.
Wobec mnie zachowali się nie fair. Ale jak kasy nie zobacze swojej plus wygrane robie dym.
Pozdrawiam mirek
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Bodog nie jest poważną firmą  miałem z nimi doczynienia i wiem coś o tym... rozmowy przez telefon, wymiana maili itp. więc trochę ich poznałem i inni też , więc to że wypłacili kilku osobom nie ma dla mnie żadnego znaczenia ponieważ jest wiele osób których oszukali ...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Dobra, ale sa organizacje, ktore sie tym zajmują. Ludzie odzyskują kase z gorszych firm. Tak naprawde oni nie sa bezkarni moim zdaniem. Moze po prostu trzeba troszke determinacji, bo rzeczywiscie moga poczuc sie panami sytuacji...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Bonus zostal zmiejszony do 20% od wplaty poleconego, czyli max 100usd. "Nasi tu byli" - hehe
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Witam
Więc wypłacili mi mój wkład 100 dolców plus wygrane z tego. Bonusa 100 dolców i wygranych z niego tak jak mówiłęm nie. Jak będe się chciał pobawić to napisze gdzie się da jak mnie pokrzywdzili bo 250 dolców to jednak w tym kraju spora kasa.
Pozdrawiam Mirek
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
pisza ze 100usd daja za referala a mi przypisali 200usd, ciekawe...
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Witam Po ponad dwóch tygodniach oczekiwania odblokowali mi konta ,zleciłem wyplate i po trzech dniach otrzymamlem cala kase na MB Troche nerwow ta sytuacja zżarła ale wazne ze happy endem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Odnosnie polecen, czy nalezy zawsze wysylac maila do zapraszanych osob, czy np mozna skopiowac link i przekazywac go znajmomym? Z tego co wiem, to maila nie dochodza.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witam tam należy dokonac obrotu 1000$ mam pytanie jak sprawdzić czy bonus jest juz uwolniony, chodzi mi o pewnośc ze przy wypłacie nie zablokuja mi konta. Czy może przed zleceniem wypłaty wysłac im zaraz skan dowodu.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
dostał ktoś tego bonusa? bo mnie w wała zrobił Bodog :/ w ogóle mi go nie przyznał :/
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Ja dostałem ale to było ze 2 miesiące temu., Może go dopiero dopiszą po 24 godz. A jak Ci nie dopisali to wyslij im linka z ta promocja i zapytaj, wydaje mi sie ze ktos juz na forum miał podobny problem i pomogło.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
właśnie wysłałem im linka z tą promocją i odpisali, że polaków już nie akceptują :/ miał ktoś coś takiego? jeszcze kilkadziesiąt dni temu podobno akceptowali
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
No to cos czuję że moga mi nie wypłacic kaski. Niezłe jaja sobie robią. Jutro spróbuje wypłacic ale tylko 70% ciekawe jak pójdzie
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Napisz jak Ci poszło bo ja mam tam pieniądze wprawdzie nie od wczoraj i kase wypłacałem już dwa razy ale ostatni raz to było jakieś 2 miechy temu i teraz to się trochę boję
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Jak już napisałem promocja 100 $ za 100$ nie działa, a wie ktoś czy z polecenia działa? Może ktoś coś o niej powiedizeć?
|
|
|
Link skopiowany do schowka