|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pelne poparcie dla slow Szewczenki. PS. Ja aspiruje do PK, a nie do KT  pzdr  No tak, myślałem jedno, napisałem drugie. Oczywiście chodzi o Parkiet Koszykarski. pzdr 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ej a co to jest to MLS? 
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Major League Soccer - amerykańska liga piłki nożnej 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Moze "Major League Soccer"? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Aaa no tak nie wiedziałem tylko że można być modem Major Leagu Soccer na tym forum ;> P.S. ja shane'a i mimo wszystko siebie  widzę w roli modów parkietu...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie to, nie zgadliście, możecie dalej zgadywać Jonathan Sarkos dobrze pisze, w pełni popieram 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie to, nie zgadliście, możecie dalej zgadywać Jonathan Sarkos dobrze pisze, w pełni popieram  a jednak miałem rację ;> napisz mi priv co to za skrót , nikomu nie powiem 
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Chciałbym zgłosić swoją kandydaturę na moderatora. Głownie chodzi mi o któryś z działow : Quasi czat, Us Sports, To i Owo. Czemu tak ? : - wyżej wymienione działy odwiedzam najczęsciej - mam bardzo dużo czasu, - sport - nieodłaczny element mojego zycia i z chęcia jeszcze bardziej bym się zaangażował w prace na forum - przeglądam po kilka godzin to co się pisze na forum - kultura osobista ( żadnych wulgaryzmow, ostrzezeń) - staż na forum - wyczulenie na nic nie wnoszące do tematu posty Proszę o rozpatrzenie mojej kandydatury. Pozdrawiam 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Masz za malo postow 
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Jeśli ma zdecydować liczba postów to moge przegrać  Chyba ze Ty mi Lupus pożyczysz kilkaset swoich postów 
|
|
|
|
|
shaken not stirred 
|
|
shaken not stirred 
Chciałbym zgłosić swoją kandydaturę na moderatora. Głownie chodzi mi o któryś z działow : Quasi czat, Us Sports, To i Owo. (...) Proszę o rozpatrzenie mojej kandydatury. Pozdrawiam  Skoro traktujemy ten temat w miarę poważnie, to powiedz lepiej dlaczego do tego działu jest potrzebny kolejny mod ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Moja kandydatura na moderatora Stadionu Piłkarskiego została złożona przez innego moda i nawet miała poparcie. Jeśli nadal koledzy z działu bcn1899, Bzyku, Prem i Biszop chcą mnie za zielonego kolege przeszkód nie widze, ale decyzja należy do was. W każdym razie wybierzcie ludzi co wnoszą wiele dla tego działu: -Szczypior -valverde -Logan -micha$ -Maxi -Zabielany Pozdrawiam  Dziękuję za wyróżnienie ale nie wydaje mi się, żebym był dobrym modem... W Stadionie dopiero zacząłem działać i sądzę, że jest za wcześnie. Popieram kandydatów Ignoratora no i przede wszystkim widziałbym właśnie jego na tym stanowisku. Pozdrawiam! 
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Skipper - ja traktuje wszystko jak najbardziej poważnie. Jeśli chodzi o US - jest 6 'M' z czego pracę widać tylko dwóch. W ostatnim czasie Kewin chyba nie ma za bardzo czasu co trzeba zrozumieć i głownie z tego względu z chęcia mogłbym mu pomóc np. w rankingu czy kasowaniu zbędnych postów ( takich jest wiele), wypracowaniu odpowiedniego schematu podawania analiz, czuwania nad odpowienim wyglądem działu. Zgłosiłem swoją kandydature i mam nadzieje, że zostanie rozpatrzona. Pozdrawiam 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
jeśli patrzeć na posty to podbije na moda za rok/dwa ?:)
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
I jeszcze jedno :
Codziennie spędzam trochę czasu w dziale US, koszykówka ( szczególnie NBA) bardzo się interesuje, podawałem jeszcze jakiś czas temu analizy do meczów, miałem dobrą skuteczność ale z pewnych względow zrezygnowałem. Jednak nie jest to problem aby wrocić do pisania analiz.
Moją znikoma prace w tym dziale mam nadzieje widać, ale abym mógl w pełni zrealizować swoje załozenia musiałbym zostać M tego działu (usuwanie postów, edycja itp) :cooL:
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W moim odczuciu osoba platynowego007 nadaje sie na moderatora US Sports, a moze i takze QC gdzie bywa dosyac czesto, a ze kultury mu nie brakuje to zajalby sie niektorymi napinaczami i rzucajacymi internetowym miesem 
|
|
|
|
|
podwórkowy attaché
|
|
podwórkowy attaché
Masz za malo postow  Przecież już jest na forum jeden M z małą ilością postów ... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Masz za malo postow  Przecież już jest na forum jeden M z małą ilością postów ...  czyli bycie modem zalezy od ilości postów ?  ..musze chyba zacząc wiecej się udzielać na quasi chat  ...to może i ze mnie cos będzie  a tak na serio, także się zgłaszam  ...mod w dziale To i Owo ..kilka stron wcześniej napisałem wyraźnie co bym zmienił i myslę, że miałem rację, tego tez bym sie trzymał  avartar też sobie zmienię na jakiś z zielonym tirem  hehe
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Chciałbym zgłosić kandydaturę Emroda na moderatora. Uważam, że jest to człowiek nietuzinkowy, który wkłada olbrzymią pracę w rozwój forum. Jest solidny i kompetentny oraz kształtuje go wysoka kultura osobista. Zawsze podchodzi do wszystkiego opanowany i potrafi przyjąć krytykę. Jak większość zauważyła był autorem najczęściej odwiedzanego tematu w ubiegłym roku. Pominięcie jego kandydatury byłoby bardzo dużym błędem! pzdr
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|