|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Elninio prawie jak kucharz prawie robi wielka roznice 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Elninio prawie jak kucharz prawie robi wielka roznice  i tu się mylisz  bywa...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Elninio prawie jak kucharz prawie robi wielka roznice  i tu się mylisz  bywa... przepraszam Michal  ja tez kiedys bylem dobry ale mi przeszlo  ;p
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
e tam nie gniewam się przypomne tylko,że w związku z tym za odkupienie win jesteś mi winny już 3 flachę:P
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
e tam nie gniewam się przypomne tylko,że w związku z tym za odkupienie win jesteś mi winny już 3 flachę:P 3? nie dasz z nia sobie rady 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Stoin ja bym tam wpadl do GDA na mecz, ale widzisz, ten naukowy leniwiec Elninio nie chce jechac ze mna, a samemu to troche beznadzieja 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Stoin ja bym tam wpadl do GDA na mecz, ale widzisz, ten naukowy leniwiec Elninio nie chce jechac ze mna, a samemu to troche beznadzieja  powiem tylko jedno:SESJA:(
|
|
|
|
|
Profesor
|
|
Profesor
Stoin ja bym tam wpadl do GDA na mecz, ale widzisz, ten naukowy leniwiec Elninio nie chce jechac ze mna, a samemu to troche beznadzieja  Nie przesadzaj...ja jeżdze do dupeczki ponad 200km i daje rade Dla chcącego nic trudnego ... przemyśl to 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Postaram sie naprawde wpasc tego 1 lutego ale nie obiecuje. Ciezko bedzie.
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Widzę, żę mały czacik się zrobił. To ja chcę tak trochę z "innej beczki". Panowie, który z Was kręcił z laską "na boku" mając swoją pod ręką?
|
|
|
|
|
Profesor
|
|
Profesor
Był tu taki jeden ... Bullet sie zwie 
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
Był tu taki jeden ... Bullet sie zwie  Bo to zla kobieta byla, a ja... jestem Swiety  A tak na powaznie bylo, minelo teraz jestem wierny w koncu slub za pasem 
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Aha... Bo cos mi się kroi a nie wiem co robić... Sytuacja jest taka: Ona by chciała się "spotkać". ONA to 35-letnia kobietka, 12 lat w związku. Od jakichś 2 lat niezbyt się angażuje (znudzona?). Padło na mnie a muszę powiedzieć, że i ja coś do niej "czuję". Tak, a ja:29-latek, 6 lat z jedną, świetną kobietą.
I teraz pytanie, które prześladuje mnie od kilku tygodni: SPOTKAĆ SIĘ CZY NIE?
|
|
|
|
|
Profesor
|
|
Profesor
Aha... Bo cos mi się kroi a nie wiem co robić... Sytuacja jest taka: Ona by chciała się "spotkać". ONA to 35-letnia kobietka, 12 lat w związku. Od jakichś 2 lat niezbyt się angażuje (znudzona?). Padło na mnie a muszę powiedzieć, że i ja coś do niej "czuję". Tak, a ja:29-latek, 6 lat z jedną, świetną kobietą.
I teraz pytanie, które prześladuje mnie od kilku tygodni: SPOTKAĆ SIĘ CZY NIE? Ja bym Ci radził dać sobie spokój z nią ... niedawno miałem taką afere z jedną kobietą ( mężatka 31 lat dwójka dzieci ) która też była znudzona związkiem ze swoim mężem. Nie chce mi się opowiadać ale powiem Ci że Ona miala poważne problemy jak On się dowiedział o wszystkim ... śmierdząca sprawa. Bullet może potwierdzić
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
podliczam wlasnie ranking.... 21:00 inzynierk AS Nancy Lorraine - AS St. Etienne typ: over 2 kurs: 1.99 buk: 10bet mecz zakonczyl sie wynikiem 0:2 co w tej sytuacji?? nie bylo zaklady czy typ nietrafiony??
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
To daj sobie spokoj jak masz swietna kobiete. Jak raz wejdziesz do tej rzeki to ciezko z niej wyjsc. Ja w tamtym zwiazku /teraz jestem z inna/ od momentu, gdy zdradzilem czulem sie fatalnie i to byl poczatek konca w sumie. Sam musisz podjac decyzje - nie sluchaj innych, jak zle wybierzesz bedziesz mial pretensje do siebie samego, a jak zle wybierzesz po radzie innych to nigdy sobie tego nie wybaczysz, ze nie zaufales wlasnej intuicji. Kac moralny po zdradzie jest straszny chyba, ze traktuje sie sex czysto sportowo i nie ma sie serca. Dobrze sie zastanow 
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Jak pisze wyżej Stoin - nie pchaj się w to lepiej APOLLYON. Nie ma sensu, ja się juz o tym przekonałem .. Trzeba wracac do nauki. Konstytucja 
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
I teraz pytanie, które prześladuje mnie od kilku tygodni: SPOTKAĆ SIĘ CZY NIE? Ja bym Ci radził dać sobie spokój z nią ... niedawno miałem taką afere z jedną kobietą ( mężatka 31 lat dwójka dzieci ) która też była znudzona związkiem ze swoim mężem. Nie chce mi się opowiadać ale powiem Ci że Ona miala poważne problemy jak On się dowiedział o wszystkim ... śmierdząca sprawa. Bullet może potwierdzić Dokladnie. Jak uslyszalem od Stoina co sie dzialo, kto sie w to angazowal i jakie sa efekty jego trykanka to sie zalamalem. Naprawde moze byc z tego nieciekawa sytuacja jak ktos sie zaangazuje, albo pani nagle szczerze porozmawia ze swoim partnerem 
|
|
|
|
|
Celtic Glasgow FC
|
|
Celtic Glasgow FC
Dzięki przynajmniej jest jakaś odpowiedź... W takim razie wiesz jak to jest: Fascynacja bierze górę na samym początku. Myslisz o niej jak o zdobyczy ... a ona pewnie o tobie.
Ja mam jedno "ALE": moja dziewczyna. Jest naprawdę kochana a ja już kiedyś zdradziłem i znam wyraz twarzy zdradzonej kobiety... Z drugiej jednak strony jesteśmy facetami i myślimy głównie o jednym: Jak tu upolować jeszcze jedną dupkę. Nieważne, żę w tym momencie to ona na Ciebie poluje...
|
|
|
|
|
Profesor
|
|
Profesor
podliczam wlasnie ranking.... 21:00 inzynierk AS Nancy Lorraine - AS St. Etienne typ: over 2 kurs: 1.99 buk: 10bet mecz zakonczyl sie wynikiem 0:2 co w tej sytuacji?? nie bylo zaklady czy typ nietrafiony?? Za 10bet ... O/U Linia 2 goli Wszystkie zakłady dotyczą tego, czy w meczu zostanie strzelone więcej, czy mniej niż 2 gole Jeśli w meczu padnie 1 lub 0 goli, zakłady “Poniżej” zostają uznane za wygrane, natomiast “Powyżej” za przegrane. Jeśli w meczu padną 2 gole, zakład zostaje zwrócony (rozliczony po kursie 1.00), nieważne czy postawiłeś “Poniżej”, czy “Powyżej”. Jeśli w meczu padnie 3 lub więcej goli, zakłady “Poniżej” zostają uznane za przegrane, natomiast “Powyżej” za wygrane.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|