Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 6 z 12 1 2 4 5 6 7 8 11 12
Celtic Glasgow FC
Celtic Glasgow FC
Originally Posted by Bullet
Originally Posted by Stoin
Originally Posted by APOLLYON
Aha... Bo cos mi się kroi a nie wiem co robić... Sytuacja jest taka: Ona by chciała się "spotkać".
ONA to 35-letnia kobietka, 12 lat w związku. Od jakichś 2 lat niezbyt się angażuje (znudzona?). Padło na mnie a muszę powiedzieć, że i ja coś do niej "czuję".
Tak, a ja:29-latek, 6 lat z jedną, świetną kobietą.

I teraz pytanie, które prześladuje mnie od kilku tygodni:
SPOTKAĆ SIĘ CZY NIE?

Ja bym Ci radził dać sobie spokój z nią ... niedawno miałem taką afere z jedną kobietą ( mężatka 31 lat dwójka dzieci ) która też była znudzona związkiem ze swoim mężem.

Nie chce mi się opowiadać ale powiem Ci że Ona miala poważne problemy jak On się dowiedział o wszystkim ... śmierdząca sprawa.

Bullet może potwierdzić

Dokladnie. Jak uslyszalem od Stoina co sie dzialo, kto sie w to angazowal i jakie sa efekty jego trykanka to sie zalamalem. Naprawde moze byc z tego nieciekawa sytuacja jak ktos sie zaangazuje, albo pani nagle szczerze porozmawia ze swoim partnerem smile

Dzięki jeszcze raz. To naprawdę daje do myślenia. Szkoda tylko, że w moim najbliższym towarzystwie nikt nie przechodził podobnych "akcji".

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Dzieki Stoin, rozliczylem to tak jakby nie dal typu czyli jeden dzien blizej do zakonczenia jego przygody z rankingiem!! chyba sie nie obrazi wink

Profesor
Profesor
Originally Posted by Dziabor
Dzieki Stoin, rozliczylem to tak jakby nie dal typu czyli jeden dzien blizej do zakonczenia jego przygody z rankingiem!! chyba sie nie obrazi wink
eeee chyba nie tak

Liczysz jako zwrot czyli po kursie 1.0 a nie jakby nie dał typu :|

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Bullet
Originally Posted by Stoin
Aha... Bo cos mi się kroi a nie wiem co robić... Sytuacja jest taka: Ona by chciała się "spotkać".
ONA to 35-letnia kobietka, 12 lat w związku. Od jakichś 2 lat niezbyt się angażuje (znudzona?). Padło na mnie a muszę powiedzieć, że i ja coś do niej "czuję".
Tak, a ja:29-latek, 6 lat z jedną, świetną kobietą.

I teraz pytanie, które prześladuje mnie od kilku tygodni:
SPOTKAĆ SIĘ CZY NIE?

Ja bym Ci radził dać sobie spokój z nią ... niedawno miałem taką afere z jedną kobietą ( mężatka 31 lat dwójka dzieci ) która też była znudzona związkiem ze swoim mężem.

Nie chce mi się opowiadać ale powiem Ci że Ona miala poważne problemy jak On się dowiedział o wszystkim ... śmierdząca sprawa.

Bullet może potwierdzić

Dokladnie. Jak uslyszalem od Stoina co sie dzialo, kto sie w to angazowal i jakie sa efekty jego trykanka to sie zalamalem. Naprawde moze byc z tego nieciekawa sytuacja jak ktos sie zaangazuje, albo pani nagle szczerze porozmawia ze swoim partnerem smile

Dzięki jeszcze raz. To naprawdę daje do myślenia. Szkoda tylko, że w moim najbliższym towarzystwie nikt nie przechodził podobnych "akcji".

"Pomyśl jeśli potrafisz." /Taki cytat mi się nasunął/ smirk

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
*ps. bez złośliwości
(Pozdrawiam)

Celtic Glasgow FC
Celtic Glasgow FC
Facet ma w takiej sytuacji dwie możliwości:
Ulegnie i zostanie uwiedzony
albo
Nie da się i wbrew swojemu instynktowi nie "zaliczy " kolejnej niewiasty

Tylko ode mnie zależy, co w tym momencie zrobię.

DZIĘKI WSZYSTKIM ZA RADY MI UDZIELONE. TYM, KTÓRZY WIEDZĄ CO PRZECHODZĘ, TYM BARDIEJ...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Wg mnie tu jest błąd: "tylko ode mnie zależy"
Jeżeli jesteś pod wpływem tej osoby to jak chcesz ocenić sytuację?
Powinieneś dać sobie czas do namysłu (tydzień, dwa, może miesiąc) i dopiero wtedy jeżeli będziesz nadal tak samo sądził podjąć decyzję.
To jest tak jak z tatuażem. Zostanie na całe życie...

Celtic Glasgow FC
Celtic Glasgow FC
Originally Posted by micha$
Wg mnie tu jest błąd: "tylko ode mnie zależy"
Jeżeli jesteś pod wpływem tej osoby to jak chcesz ocenić sytuację?
Powinieneś dać sobie czas do namysłu (tydzień, dwa, może miesiąc) i dopiero wtedy jeżeli będziesz nadal tak samo sądził podjąć decyzję.
To jest tak jak z tatuażem. Zostanie na całe życie...

Może i masz rację.

Nigdy nie byłem w podobnej sytuacji i nie wiem, czy romans bez seksu może trwać w nieskończoność.
Ona na coś liczy i najgorsze jest to, żę zna moją dziewczynę.

Dużo sobie sobie jednak powiedzieliśmy, bo pracujemy razem.
Myślisz, że jesteś "czarujący" i "ściemniasz dupę" a potem się okazuje, że to ona jest górą, bo to ona doprowadziła do sytuacji, że tak się zachowujesz..

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Właśnie skończyłem kleić ściągi na jutrzejszy egzamin z Socjologii, a teraz można pograć w pokerka grin

A Wy co robicie?

addict
addict
kloce sie z supportem betandwin smile

P
podwórkowy attaché
podwórkowy attaché
P Offline
zastanawiam się co będę robić na feriach , bo został mi tylko 1 egzamin heeh smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
mi tez tylko jeden :), ale brak jeszcze 2 wpisow nie liczac egzaminow... a juz czuje ze te wpisy bedzie trudniej dostac niz zaliczyc egzamin z meteoroligii frown

P
podwórkowy attaché
podwórkowy attaché
P Offline
Jakoś pójdzie i wszystko będzie pięknie ładnie .
Dziabor nie pamiętam żebyś wcześniej był zielony , chyba więc nowa nominacja którą dopiero zauważyłem ? Jak tak to miłego uzywania opcji edytuj i kasuj piwo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
dostalem zielonego abym mogl sprawniej prowadzic ranking pilkarski!! dzieki piwo

P
podwórkowy attaché
podwórkowy attaché
P Offline
Sądziłem że może jakiś dział dostałeś do opieki , ale nie mogłem odnaleźć jaki .

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Kurde, ale Wam dobrze. Ja mam jeszcze 2 egzaminy i 3 zaliczenia smirk

Jutro wyniki najgorszego z najgorszych więc trzymajcie kciuki smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
no to powodzenia, my ostatnio wybieralismy promotorow, dobrze ze zdarzylem na czas i zapislem sie tam gdzie chcialem smile

Dr. Wioletta Kamińska, wymagajaca ale rowna z niej babka

P
podwórkowy attaché
podwórkowy attaché
P Offline
Będzie dobrze , nie trzeba się stresować wink .
Mam pytanie czy u was też jest takie coś że jak jest jakiś egzamin albo zerówka to ludzie jak zwierzęta rzucają się by zająć najlepsze miejsce ?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
tak jest chyba wszedzie, ja tam moge siedziec wszedzie byle blisko sciany i napisze wszystko wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
przypomniala mi sie historia z naszego ostatniego wykladu z meteo... zaraz po naszym wykladzie byla zerowka z czegos tam dla 4 roku, na uczelni poszla fama ze profesor zwalnia z egzaminu pierwsze 4 rzedy i daje im wpis, zeby mial mniej sprawdzania, nie do opisania bylo to jak 4 rok rezerwowal sobie miejsca u naszego roku laugh

Strona 6 z 12 1 2 4 5 6 7 8 11 12

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników (bukma, Sensei, rafal08, latajaca_holenderka, alfa, $-man, ElNinho[mmdea], JelineK), 1,002 gości, oraz 11 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,289
Posty5,835,756
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025