|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
niewiecie skad mozna sciagnac jakis dobry program do rozpoznania zeskanowanego tekstu? bo ten ktory dostalem razem ze sprzetem jest beznadziejny.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Szukam jakiegos dobrego programu per2per. Co polecacie???
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Szukam jakiegos dobrego programu per2per. Co polecacie??? zalezy co chcesz sciagac czy mp 3 czy filmy i gry  masz tu linka rozejrzyj sie i poczytaj http://www.instalki.pl/programy/download/p2p/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
gry - najlepiej z torrentow (wolno idzie) albo DC++ (jeszcze wolniej) mp3 - dowolnosc, bearshare najszybszy, ale malo popularnych nie znajdziesz, byl taki program p2p tylko do sciagania mp3, ale nazwy nie pamietam filmy - najszybszy bearshare, ale przygotuj sie na to ze nowsze filmy bedziesz sciagal kilka razy, bo tam jest tak ze mimo iz plik nazywa sie np. "pila 3" to wcale to nie oznacza ze jest to "pila 3"; ja jeszce uzywam DC++ ale tylko wtedy kiedy mam dobre zrodlo ogolnie to zainstaluj sobie dobrego antyvira i uaktualnij windowsa bo po kilku dniach z jakims p2p bedziesz musial formata robic
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
dzieki za pomoc. Zaczne od anty-wira. Avast daje rade?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
daje  sam go używam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzieki za pomoc. Zaczne od anty-wira. Avast daje rade? Nie daje, kiszka obciazajaca procka. Bitdefender polecam.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ogolnie to zainstaluj sobie dobrego antyvira i uaktualnij windowsa bo po kilku dniach z jakims p2p bedziesz musial formata robic No to współczuję. Ja jadę na emule'u już ponad pół roku bez reinstalki systemu...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ogolnie to zainstaluj sobie dobrego antyvira i uaktualnij windowsa bo po kilku dniach z jakims p2p bedziesz musial formata robic No to współczuję. Ja jadę na emule'u już ponad pół roku bez reinstalki systemu... ja tez jeszce na laptopie nie robilem reinstalki od wrzesnia ale na stacjonarnym z "oryginalną inaczej" wersja windowsa (w ktorej nie dalo sie robic aktualizacji) musialem mimo dobrego antyvira robic co 2-3 miesiace reinstala
|
|
|
|
|
podwórkowy attaché
|
|
podwórkowy attaché
Mam pytanie bo od jakiegoś czasu linki , któe dostję na gg otwierają mi się w IE , choć na codzień używam mozilli , czy da się coś z tym zrobić ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam pytanie bo od jakiegoś czasu linki , któe dostję na gg otwierają mi się w IE , choć na codzień używam mozilli , czy da się coś z tym zrobić ? Ustaw przegladarke na domyslna ta ktora uzywasz - szukaj we wlasciwosciach przegladarki. Jak uzywasz programu pocztowego to rowniez we wlasciwosciach teg oprogramu jest ustawienie domyslnej przegladarki
|
|
|
|
|
podwórkowy attaché
|
|
podwórkowy attaché
Dzięki za pomoc już wszystko jest tak jak chciałem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam. Mam pewien problem.
Czy da się zrobić tak, że przeinstaluje eMule a ściągający się dotychczas plik będzie można wznowić w nowej wersji?
Muszę odinstalować program i zainstalować jeszcze raz.
może ktoś pomóc?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kopiujesz katalogi "temp" z niedokonczonymi plikami w inne miejsce na dysku i po problemie. Drugie wyjscie jest jeszcze prostsze - emule przy odinstalowaniu nie powinien usuwac plikow tymczasowych - powinien sie zaptac czy chcesz usuwac - klikasz NIE.
Na nowym emule jak sie domyslnie nie wczyta to klikasz "odzyskaj" i juz masz z powrotem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No to taki maly problem mam na kompie u mojej dziewczyny. jak wrzucam film w allplayerze czy innym playerze to dzwiek jest z winampa dzwiek smiga. tylko jak chce cos z internetu uslyszec np youtube czy smog czy co innego to za "wuja" nie ma dzwieku o co biega? Help me Dr DiCk 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzięki maverick. Wszystko ok. A nie będzie teraz problemów ze ściąganiem?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No to taki maly problem mam na kompie u mojej dziewczyny. jak wrzucam film w allplayerze czy innym playerze to dzwiek jest z winampa dzwiek smiga. tylko jak chce cos z internetu uslyszec np youtube czy smog czy co innego to za "wuja" nie ma dzwieku o co biega? Help me Dr DiCk  Nie chciałbym skłamać, ale ktoś już miał ten problem. Poszukaj w poprzednim temacie Kącika. Chodziło o jakąś bibliotekę.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|