wejdz na www.neostrada.pl [neostrada.pl], powinno ci sie wyswietlic na gorze strony: Witaj xxx suma sciagnietych danych to iles tam!! jesli nie masz to poszukaj na stronie wejscie w panel administracyjny i tam juz musisz sie zalogowac swoim numerem ID i pinem, jak juz to zrobisz wchodzisz w transfer i tam ci pisze ile mozesz sciagnac a ile juz sciagnales!!
dobra ... co powiecie na to ... napisalem tak niezdarnie ... ze pani w profie zamiast mi puscic mecz w siate na Olsztyn to dala Wolverhampton - WBA 2 :|
dobra ... co powiecie na to ... napisalem tak niezdarnie ... ze pani w profie zamiast mi puscic mecz w siate na Olsztyn to dala Wolverhampton - WBA 2 :|
eh to pismo :| i za pozno sie kapnalem :|
Z dobrego serca Ci pomogła pozwolisz że też skorzystam
Gnacik - czemu piszesz, że Inter wygrywa fuksami ? Z tych meczow co widziałem to w żadnym nie mieli fuksa i zasłużenie wygrywali !
AC zawsze fuksem wygrywał
Szczególnie wtedy:
platynowy007 myślę, że najlepszą odpowiedzia będzie to, że jestem kibicem AC Milan ..tak an serio zdaję sobie sprawę, z tego, że akurat w tym sezonie sa na gazie i celują w mistrzostwo, i jak to powiedział Gattuso, że jeżeli w tym sezonie nie uda sie im go zdobyć to już go nigdy nie zdobędą
szewczenko, dzieki za link, watro sobie przypomnieć ...no cóz, wiadomo kto rządzi w Mediolanie
baaardzo długo nie gralem u buków, w sumie to bardzo dobrze, dzis zagrałem wprawdzie za bardzo minimalną stawkę, a tylko juve mi wtopiło ..i to mnie bardzo zdenerwowało, w takim wypadku detoxu ciąg dalszy