Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 3 z 27 1 2 3 4 5 26 27
A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by $portowiec
---> jako gracz - bonushunter - łowca promocji i bonusów - przede wszystkim dobry matematyk, posiada umiejętność dobrego kalkulowania,

mozesz mi wytlumaczyc dlaczego bonushunter musi byc dobrym matematykiem, co to za sztuka wplacic i dostac bonus ?

Bonus: Unibet
X
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
X Offline
Chociazby taka, ze ciekawe ilu osob udaje sie obrocic ten bonus tak aby go w calosci wyplacic i byc na plusie smile Nie sadze, ze jest to wielki odsetek ogolu skoro promocji bukmacherskich jak na zawolanie.

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
ale nadal nie widze zwiazki z byciem dobrym matematykiem i bonusami, w ogole w bukmacherce znajomosc matematyki mile widziana.

A bonusy sie "banalnie", ale wiekszosc pewnie sie meczy normalnie

$
newbie
newbie
$ Offline
Originally Posted by asghan
Originally Posted by $portowiec
---> jako gracz - bonushunter - łowca promocji i bonusów - przede wszystkim dobry matematyk, posiada umiejętność dobrego kalkulowania,

mozesz mi wytlumaczyc dlaczego bonushunter musi byc dobrym matematykiem, co to za sztuka wplacic i dostac bonus ?

bonushunter to nie typer i tutaj zatem masz odpowiedź smile

B
addict
addict
B Offline
Originally Posted by asghan
... co to za sztuka wplacic i dostac bonus ?

Żadna. Sztuką jest wypłacić. Sztuką jest nie wpłacić do firmy krzak. Sztuką jest wpłacić na dobrych warunkach.
Są bonusy i oferty bonusopodobne (np WinUnited).

Np. Na początku w BetWay był bonus 400 PLN i można go było obrócić stawiając po kursie 1,01 po drugiej tercji jak Szwecja prowadziła 4-0 :-)
Zobacz jakie teraz są warunki.

old hand
old hand
Też sobie kiedyś marzyłem ..... znałem sie przecież na futbolu .... smile
Myslałem ze nie bedę musiał już pracować itp.

W Zakładach Bukmacherskich każdy przechodzi jakieś etapy: na początku fascynacja,
wszystko jest takie proste ...... pozniej człowiek nabiera pokory.

Granie za małe stawki z czasem to się nudzi i zaczynasz grać za większe pieniądze ......
bo trzeba większej dawki adrenaliny lub trzeba odrobić stracone pieniądze.

Pamiętaj "apetyt rośnie w miarę jedzenia"

Dziś masz +600 zł , jutro +750 , za miesiąć -300 ,z pół roku +200 po roku - 1300 ........ i bedziesz tak balansować miedzy +/-
a ile czasu stracone ..... lepiej wziasc się do jakies konkretnej pracy.

Bukmacherke trzeba traktowac jako zabawę a nie jako zrodło zarobku

Na Zakładach w skali długoterminowej jakas garstka ludzi (3-5 %) może zarobia ..... ale to nie są przeciętni gracze.

H
enthusiast
enthusiast
H Offline
Mark włąśnie dobrze mówisz z tym żę sie nudzi granie za małe stawki i że dajemy coraz więcej tylko sztuką jest na co dawać żeby była kasa a nie na byle co, np. z patriotyzmu

B
addict
addict
B Offline
Jest dokładnie tak jak pisze Mark242. tylko zeby dojsc do takich wnioskow trzeba kilku lat. Bukmacherki nie mozna traktować jak zrodla dochodu, jezeli ktos nastawia sie na zyski z czegos takiego to zycie brutalnie zweryfikuje jego punkt widzenia. bukmacherke nalezy traktowac jedynie jako hobbi i grac za male kwoty. a zeby sie dorobic to nalezy zawinac rekawy i wziasc sie do pracy.

$
newbie
newbie
$ Offline
...sami pesymiści wink

H
enthusiast
enthusiast
H Offline
No to nie ma różniczy to żę jak na początku mojej przygody z bukhmaherką grałem tylko na MU,Chelsea,Liverpool,Barelone? Grałem Tylko na pewniaków, a teraz gram inaczej i zarabiam, gram sprawdzone info że np. w drugim zespole wystąpią same rezerwy itp i takie mecze właśnie gram i na tym zarabiam

T
veteran
veteran
T Offline
Originally Posted by Heart
No to nie ma różniczy to żę jak na początku mojej przygody z bukhmaherką grałem tylko na MU,Chelsea,Liverpool,Barelone? Grałem Tylko na pewniaków, a teraz gram inaczej i zarabiam, gram sprawdzone info że np. w drugim zespole wystąpią same rezerwy itp i takie mecze właśnie gram i na tym zarabiam

Z czysto statystycznego punktu widzenia brak zawodnika czy nawet pewnej liczby zawodnikow (wiadomo - ograniczonej) z podstawowego skladu nie ma negatywnego wpływu na gre druzyny. Pisze tak tylko w nawiazaniu, nie jest to z mojej strony jakakolwiek ocena twojej gry Heart. Pozdrawiam

M
addict
addict
M Offline
To zagraj dzis na Unie Tarnow w koncu nie ma tylko paru zawodnikow.

H
enthusiast
enthusiast
H Offline
chyba przeciw Unii jak już coś, tym co niewierzą żę można na tym zarobić to nikt nie przegada..

T
veteran
veteran
T Offline
Pomyslimy. Moze to przez to, ze wiele juz postow przeczytalem, ale coraz czesciej mam tak, ze wiem jaki post sie ukaze zanim zostanie w ogole napisany wink

R
newbie
newbie
R Offline
Heart, wydaje mi się, że nie grasz zbyt długo... Pograj kilka lat i wtedy sam sobie odpowiesz na pytanie czy da się z tego żyć. Ja powiem Ci z doświadczenia, że da się, ale nie z kapitałem 1000zł...

H
enthusiast
enthusiast
H Offline
No dokłądnie nie gram długo ale jak zawsze byłem na minus i wtpaiałem kase i i teraz gram inaczej i są efekty ponad 600zł zysku w tym miesiącu

C
addict
addict
C Offline
Tak, da sie zyc z bukmacherki. Choc gdyby nie istnial Betfair i tenis, to nie wiem czy tak wlasnie bym odpowiedzial...

Trzeba sobie jednak zdac sprawe JAKIE jest to zycie:

- siedzenie przed komputerem po kilka/kilkanascie godzin dziennie w najlepszym przypadku kosztuje jedynie przybranie na wadze, trudno tez utrzymac zadbane paznokcie (nerwy!), mozna utracic zycie towarzyskie...

- nie jest to stala, pewna pensja - i pierwszym podstawowym bledem jest ustalanie planu typu: "co miesiac musze zarobic ilestam tysiecy" - to sie zawsze zle konczy

- porazki kosztuja wiele nerwow i utraty pewnosci siebie, co moze prowadzic do naprawde czarnej serii, ktora nie wiadomo co w koncu przyniesie

- to ciagla walka z pazernoscia i o zachowanie dyscypliny - czy gdy wygrasz 100, odejdziesz od komputera i poczekasz do jutra, czy bedziesz chcial wygrac nastepne 200, a przez to skonczysz dzien z minusem?

Itd. itp...

old hand
old hand
Originally Posted by Heart

Wielu było już takich młodych gniewnych-niepokornych.
Załóż temat w Private Picks i tam pokaż nam i sobie jak zarabiasz i ile miesięcznie bedziesz na plus.

Byłeś na minusie teraz jesteś na + 600 zł ...... myslisz ze teraz to już
tylko ++++++++ ........ zobaczysz za chwile bedziesz na minusie !!!!
Teraz nie dopuszczasz do siebie że to się może stać ale zobaczysz ze tak bedzie.
Nie wiem czy to bedzie jutro czy za 3 miesiące.

Prawda jest taka że musisz przez to wszystko przejść sam.

Powodzenia

R
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
R Offline
a mnie zastanawia skąd wy macie te wasze dane, ze tylko 2%, albo trochę więcej ludzi zarabia na zakładach.byly jakies badania przeprowadzone?ktos kiedys puscił te 2% i teraz wszyscy powtarzaja smile tak samemu sobie oszacowac to i ja moge.

H
enthusiast
enthusiast
H Offline
Mark chcesz linki gdzie typuje? zapodam Ci

Strona 3 z 27 1 2 3 4 5 26 27

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
9 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, rafal08, alfa, rymoholik, ANZELMO, aker, Sensei, bukma, wHiTe_StAr), 1,981 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,289
Posty5,835,386
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025