|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Spytaj mnie lepiej jakie mam kolezanki w pracy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
gratki:) Tez bede za pare lat szefem wszystkich szefów:P
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
lupus jakie masz kolezanki w pracy?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja na swoim stazu mam szefa i szefowa co powiedzieli, ze nielubia sie z ludzmi spotykac i wola byc w domu, wiec nawet z pracownikami wola sie kontaktowac i przekazywac robote droga online:P:P
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Moj szef to tylko wpada, raz na jakis czas, jak widze, Lexusa pod seidziba to wiem ze on jest, zwyjkle jakies spotkania bzinesowe i nawet do nas nie wychodzi  Kontakt mamy z managerem  Kolezanki, heh w tej chwili jest ich 8, z czego 3 pracuja w administracji, wiem, ze jedna z nich to Ania, ale ktora to nie wiem, a nie chce gafy odwalic  Wiec zostalo 5, z czego atrakcyjne dla mnie sa 2, jedna odpadla, ze wzgledu na to ze jest koscista, ladna ale to nie to  Druga odrzucajaca. no i zostaje 3, moja przelozna, najgorsza z nich, niska, gruba, brzydka, pali i geba sie jej nie zamyka. Nawet jak je, to klepie argh, ze tez mnie musialo tak pokarac  NO ale zostaly jeszcze 2, Agnieszka i Basia, Basia zgrywa niedostepna, nie chciala ze mna zatanczyc, ale jeszcze ja zlamie  Juz mi sie czesciowo udalo, bo zdarzyl sie cud, i ja sam z nimi dwiema pracowalem caly czwartek  Wyciagnalem juz od nich nr kom, basia pali i to juz eh zle, i ma chlopaka, ale wszytko przede mna  A tak w ogole, to byla jeszcze u nas na treningu, Marcela, moj wiek, bruneta (  ) piekna, po prostu, odwodzila mnie potem do domu  Ale sie nie przyjela w koncu, szkoda
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a mozesz zdradzic profil swojej firmy czy jest to niemozliwe?
tak z ciekawosci pytam
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
A wczoraj tj w piatek mialem spotkanie z klientem, rozmwiam z kobieta i slysze, ze drzwi sie zamknely w jakims pokoju, moiwe do kobity, niech pani zaprosi domownikow, i wchodzi corka  Jak ja zobaczyłem to [ Linked Image] 19lat, brunetkaa  Pozniej w trakcie romzowy dowiedzialem sie ze w pazdzierniku, wychodzi za maz za...Holendra, wiec liuczy sie kazda sekunda  Po jakims czasie do domu przyszla druga cora, gimnazjum tez ladna, babka ma jeszcze 2 cory, pokazywala mi zdjecia  Najmlodzsza byla w kinie, najstarsza w iralndi, wraca w lutym na walentynki  Efekt jest taki, ze zmontowalem klienta, rozmwiajac z matka, i corkami, ale cory mnie wsparly przekonanie kazdej z nich zajelo mi jakies 30sek, ma sie ta gadke jednak  Pozniej mnie ta brunetaka odprowadzila na przystanek 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
a mozesz zdradzic profil swojej firmy czy jest to niemozliwe?
tak z ciekawosci pytam POw gdzie mieszkasz i czy masz siostre to zobacze co sie da zrobic 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
glownie to wroclaw, czasem wpadam do opola
mam siostre ale mysle, ze 13 latki Cie nie interesuja
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
A no to nie  Za daleko i za mloda, poczekamy az podrosnie  Zmykam, spac, bo mnie katar zlapal, a musze sie wyleczyc do poniedzialku :>
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ehhh lupusie lupusie
dobranoc
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Cos taki marudny  Generalnie moja praca polega na sprzedawaniu się. Serio.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Cos taki marudny  Generalnie moja praca polega na sprzedawaniu się. Serio. Bierz przykład: nie dawaj ... Dawaj przykład: nie bierz :-)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Cos taki marudny  Generalnie moja praca polega na sprzedawaniu się. Serio. wiesz, zakładając, że masz dobry gust i tamte corki były na rpawde urodziwe to tez chętnie bym się trochę ...posprzedawał 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Cos taki marudny  Generalnie moja praca polega na sprzedawaniu się. Serio. tak jakos wyjszlo zem marudny ale tylko kobietom czy facetom tez?  
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Cos taki marudny  Generalnie moja praca polega na sprzedawaniu się. Serio. wiesz, zakładając, że masz dobry gust i tamte corki były na rpawde urodziwe to tez chętnie bym się trochę ...posprzedawał  Jedyne co spraprałem, to nie mam z nia zdjecia, ale juz nie chcialem przeginac 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Jakiejś starszej szukam...znacie wolną, bogatą, na zejściu?  www.ilove.pl [ ilove.pl] tam znajdziesz napewno tylko trzeba wykazac sie odrobina inteligencji 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co kupic mozna dziewczynie na walentynki? Macie jakies propozycje? Co Wy kupujecie? Bo to juz 14 lutego... Nic Nie Nic No i co z tego... Nie obchodziłem, nie obchodzę i obchodził nie będę... Debilne amerykańskie komercyjne święto w którym prawdziwa MIŁOŚĆ jest najmniej ważna. Dzień jak codzień, a jak kochasz to pokazuj to na codzień i postępuj na codzień tak by nigdy nie miała wątpliwości co dos zczerości Twoich uczuć... Tyle. Pozostaje mi się tylko podpisać pod Twoimi słowami tomo<piwo>
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
A ja mam wierszyk: Na gorze roze, Na dole fiolki... ...idziemy sie ruchac? 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Faktycznie wzniosłem... 
|
|