Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 12 z 16 1 2 10 11 12 13 14 15 16
newbie
newbie
Polska - Tunezja - bedzie transmisja tego meczu w TV??

Bonus: Unibet
W
Wodzirej
Wodzirej
W Offline
Polsat Sport 20:00 wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
a gdzies na Cyfrze nie ma ?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Cały dzień chodzila za mną myśl - że polacy dziś namoczą - ale walnąłem 2 browarki - i umysl mi sie rozjaśnił - skoro wygraliśmy z gospodarzami - poradziliśmy sobie z islandią - walczylismy z francją (do przerwy) - to co stanie na przeszkodzie wygrać z Tunezją - a że nie gram kursów poniżej 1.60 - chyba że skaladaki z siatki - dlatego:
Polska -3,5 /1.70/ 5/10 exp

i do tego dograłem dwa duble:

Polska -4,5 /1.95/ + Ukraina -5,5 /1.85/ 2/10

oraz Polska -3,5 /1.70/ + Rosja /3.70/ 1/10

jak wejdzie Rosja i polska z hp bedzie bardzo ładnie, jak nie ot taki sobie dzień - nazywam to "biciem piany"

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
TV 2 Danmark TV 7 Tunisia - tu można oglądać

Poland - Tunisia
Handball: International, World Championship 2007
27/01/07 20:00

Poland -4.5
2.00 - Back
stawka 5/10

Fonbet

Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline
Originally Posted by Maciek

nie ma

mecz bedzie mozna obejrzec albo na PS albo na DSFie (z tym, ze na DSFie beda pokazywane 2 mecze rownoczesnie, co jakis czas bedzie zmieniany mecz...)

Oszust i... dzida!!!
Oszust i... dzida!!!
Originally Posted by yaaho

nie ma

mecz bedzie mozna obejrzec albo na PS albo na DSFie (z tym, ze na DSFie beda pokazywane 2 mecze rownoczesnie, co jakis czas bedzie zmieniany mecz...)

tu macie wszystkie meczyki:
http://www.soccer-live.kk.e-wro.pl/sobota.html

D
member
member
D Offline
Czemu nie mogę tego ogladac meczu Polakow w necie na tej srtonie z linkami http://www.soccerlive.tv.pl/ sa linki do TV 2 Danmark (3->6)
(Duń) Media Player i to mi nie chodzi? co zrobic, żeby chodziło wyskakuje mi ze nie mam licencjio a a w innych, że Nie można odtworzyć pliku, ponieważ zawartość została zmodyfikowana. A sopcast mi sie tnie. POMOCY

Y
enthusiast
enthusiast
Y Offline
Originally Posted by marcen87
Originally Posted by yaaho

nie ma

tu macie wszystkie meczyki:
http://www.soccer-live.kk.e-wro.pl/sobota.html

jutro mecz pewnie na TV SLO 2 na cyfrze - niekodowany
a niemaszki na ARD też bez kodu.

G
Inwestor
Inwestor
G Offline
I teraz pytanie przed jutrzejszym dniem...wiemy że liczy się bilans bezposrednich meczow...a wiec jesli jutro hiszpania przegra z chorwacja a wegry wygraja z rosja i dania z czechami to trzy zespoly beda mialy o 6 punktow - hiszpania, wegry i dania i w dodatkowej tabelce najlepszy bilans ma dania a pozniej wegry a wiec jesli hiszpania przegra a wygraja wegry i dania to hiszpanie spadaja na czwarte miejsce, czy mam rację?

Zauwazmy tez ze mecz Rosja-Wegry to z jutrzejszych spotkan mecz o najwyzsza stawkę bo w tym meczu decydowac sie bedzie awans, rosja musi wygrac, danii wystarczy remis.

D
member
member
D Offline
a wiec jesli hiszpania przegra a wygraja wegry i dania to hiszpanie spadaja na czwarte miejsce, czy mam rację?
chyba nie, bo bo kazdy z jednym rywali wygrał i nie da się tabeli z tego ułożyć więc wtedy chyba małe punkty się liczą a hiszpania ma dobry bilans

rosja musi wygrac, danii wystarczy remis.
węgrom wystarczy remis

G
Inwestor
Inwestor
G Offline
wlasnie da sie ulozyc tabele tylko ze na podstawie malych punktow:

dania-hiszpania 27-23
dania-wegry 29-30

hiszpania-wegry 33-31

a wiec tabela:

dania 2 56-53
wegry 2 61-62
hiszpania 2 56-58

i hiszpania jest najgorsza...

K
old hand
old hand
K Offline
To lepeij nam grac z dania niz z hiszpania:)))))))))))

K
old hand
old hand
K Offline
czyli jutro wtopa???
:))))))

G
Inwestor
Inwestor
G Offline
nie za bardzo nam sie to opłaci...bo jesli przegramy a zakladajac dodatkowo wygrane niemiec z islandia i francji z tunezja to my spadamy na 4 miejsce....

i gramy z chorwacja....jeszcze gorzej...

więc najlepiej remis...wtedy mamy drugie miejsce smile

K
old hand
old hand
K Offline
trzeba stawiac na remis
:)))))

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
czyzby promocja na betfair?
kto wygra grupe 1? Typ niemcy kurs 1,82
kto moze nich obstawia puki jeszcze jest na to zdarzenie taki kurs.. szkoda ze nie mam tam zadnej kasy bo juz bym to obstawil..

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Nie no panowie, robicie takie zagmatwane kalkulacje, że trudno się połapać... Zacznijmy od początku... Jutro wygrywamy ze Słowenią i zajmujemy 1 miejsce w grupie... Chyba lepiej nie można... W prawdzie w drugiej grupie są chyba mocniejsze zespoły ale cóż słabeuszy już nie będzie.

veteran
veteran
po co tak jakos dziwnie kalkulujecie:
jest tak prosto - w naszej grupie juz wiemy kto zagra w 1/4 finalu.
ale teraz jest walka o miejsca.
Francja bez zadnego problemu wygra z Tunezja, ale i tak zajmie tylko 4. miejsce w naszej grupie. zaraz wszystko wyjdzie czarno na bialym. nie ma co tym razem Omeyer bedzie mial znacznie lepszy dzien i tak jak Polacy powstrzymali Hmama, tak tez zrobi obrona trojkolorowych. sporo bramek powinien rzucic takze tym razem Karabatic, ktorego przeciwnicy nie beda mieli nad nim handicapu w postaci wiedzy jak rzuca gwiazda THW Kiel.

nastepnie starcie gospodarzy z Gejzerami zakonczy sie winem Niemców. jednak nie ma co spodziewam sie wykorzystania fali zespolu niemieckiego i po ograniu Francji ich kolejnym lupem stanie sie Islandia. czy to Birkir Gudmundsson czy Eradze nie dadza rady, zarowno z siodemka gospodarzy jak i ich kibicami, a moze i sedziami. Niemcy musza sie znalezc w pierwszej dwojce grupy 1/6 finalu.

tyle tylko ze wielu spodziewalo sie iz bedzie to awans z drugiego , tuz za Francja (tak bylo przynajmniej przed tym turniejem), teraz jednak wszystko sie zmienilo, to Polska stanie przed szansa walki o pierwsze miejsce i wydaje mi sie ze powinna ja wykorzystac. Slowency nie beda grali juz tak jak chociazby z Islandia, podopieczni Bogdana Wenty wniosa do gory rece w gescie triumfu po 60 minutach i tabela bedzie:

1. Polska 8
2. Niemcy 8
3. Islandia 6
4. Francja 6
-------
5. Slowenia 2
6. Tunezja 0

jedyna szansa na to, aby Francuzi byli na wyzszym niz czwartym miejscu to musialo byc tak: Polska przegrywa ze Slowenia, a Francja ogrywa Tunezje, podobnie jak Niemcy pokonuja Gejzerow. ale wtedy liczylyby sie bramki bo wszystkie 3 zespoly mialyby po 6 punktow.

grupa 2

natomiast w grupie drugiej nie jestem zwolennikiem hurraoptymizmu za zwyciestwem Chorwacji, jak dla mnie sukces i pierwsze miejsce w grupie wywalcza Hiszpanie. Chorwaci sa jak dotad jedynym zespolem bez porazki, ale spodziewam sie zmiany tej sytuacji juz dzis gdy dojdzie do szlagieru drugiej fazy. Dzomba, Metlicic, Kaleb itp. moga nie dac rady umotywowanym do walki Hiszpanom, ktorzy dysponuja niezwykle wyrownanym skladem, gdzie liczba bramek w kazdym meczu rozklada sie dosc symetrycznie na caly zespol. Urios, Romero, Entrerrios czy Bealustegui to zawodnicy z silnej rodzimej ligi ktorzy moga zadecydowac o losach tego meczu. podobnie jak Davis Camara, ktory w pojedynku z Wegrami spisywal sie wrecz znakomicie.

Dania bez zadnego problemu ogra Czechow, no w sensie ze wygra a iloma bramkami to juz niewazne

nie dopuszczam do siebie mysli, aby w drugiej fazie zabraklo Wegrow. Nagy, Diaz , Ivancsik sa zawodnikami duzo bardziej sprawdzanymi w trudnych sytuacjach i doswiadcoznymi w starciach z mocnymi druzynami niz grajaca w Chechovksie Medvedi reprezentacja Rosji.

Tabela:
1. Hiszpania 8
2. Chorwacja 8
3. Wegry 6
4. Dania 6
----------
5. Rosja 2
6. Czechy 0

tak wiec jak widac w tej grupie IMO rozstrzygna bezposrednie mecze:

i jakie wtedy beda pary:
Hiszpania - Francja
Chorwacja - Islandia
Polska - Dania
Niemcy - Węgry

i tak bedzie:)
pozdrawiam

G
Inwestor
Inwestor
G Offline
Originally Posted by veride
Jutro wygrywamy ze Słowenią i zajmujemy 1 miejsce w grupie... Chyba lepiej nie można...

Sprawa jest jak pisałem dość pogmatwana. Z analiz wynika że w największej ilości możliwych wariantów gramy z Hiszpanią, o ile Hiszpania nie wygra z Chorwacją, więc trzymajmy kciuki o 15:30 za Hiszpanów aby nie przegrali z Chorwatami, wtedy po wygranej z Islandią mamy I miejsce i wszystko gra.

Strona 12 z 16 1 2 10 11 12 13 14 15 16

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
14 zarejestrowanych użytkowników (burbon, latajaca_holenderka, rafal08, rymoholik, aker, $-man, Sensei, betowiec, alfa, Lukasz111, Akhu, ANZELMO, forty, ElNinho[mmdea]), 2,921 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,833,690
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025