Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 11 z 12 1 2 9 10 11 12
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ufff the end smile a teraz tylko zostalo dziobanie layoutu w photoshopie:)Film z hopkinsem stoji na 97% i ani 1 seeda od gdoziny kur...

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A ja wczoraj zacząłem oglądać Prison Break (tak, dopiero wczoraj wink ) Skończyłem po 10ciu odcinkach o czwartej rano. Boję się zacząć oglądać kolejne odcinki, bo znowu gdzieś mi noc ucieknie grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Szewczenko
A ja wczoraj zacząłem oglądać Prison Break (tak, dopiero wczoraj wink ) Skończyłem po 10ciu odcinkach o czwartej rano. Boję się zacząć oglądać kolejne odcinki, bo znowu gdzieś mi noc ucieknie grin

pocieszenie ze nie tylko na mnie tak dziala PB laugh ja wlasnie mam zamiar zasiasc do s02e11 i zakonczyc dzis wszystkie dostepne odcinki i czekac na nowe premierowe grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Nie wiecie czy: jeżeli wpłaciłem pieniądze przez PKO Inteligo, okolo godz. 20-21, to czy bede mial je dzisiaj przed 2 w nocy, w dniu roboczym wysylalem je o tej samej porze, i mialem je gdy sprawdzalem okolo 6:30, nie wiecie jak bedzie dzisiaj?

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Nie sadze, nie wiem jak to weekend ksieguja, ale w tyg jak wyslesz rano to po 15 dopiero

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Master.com back
Nie wiecie czy: jeżeli wpłaciłem pieniądze przez PKO Inteligo, okolo godz. 20-21, to czy bede mial je dzisiaj przed 2 w nocy, w dniu roboczym wysylalem je o tej samej porze, i mialem je gdy sprawdzalem okolo 6:30, nie wiecie jak bedzie dzisiaj?

oczywiscie systemem: AllPay

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

i kogo Tu zapytac...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Dziabor
ostatnio gadam z kumplem i jakos zeszlismy na temat.... sapera, tej gierki co jest w windowsie, a mianowicie chodzilo mi o to ze da sie na poziomie poczatkujacym ustukac czas w granicach 2-3 sekund, pamietam ze dawno jeszcze na windowsie 98 mialem taki czas, i teraz prozba do was jakby ktos mial taki wynik czy moglby mi wyslac screena z widocznym czasem?? jesli tak bylbym bardzo wdzieczny

P.S zalozylem sie grin

[Linked Image]

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
poczekam, poczekam, a i tak pewnie nie dojda....;-)

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Zbigniew
Originally Posted by Dziabor
ostatnio gadam z kumplem i jakos zeszlismy na temat.... sapera, tej gierki co jest w windowsie, a mianowicie chodzilo mi o to ze da sie na poziomie poczatkujacym ustukac czas w granicach 2-3 sekund, pamietam ze dawno jeszcze na windowsie 98 mialem taki czas, i teraz prozba do was jakby ktos mial taki wynik czy moglby mi wyslac screena z widocznym czasem?? jesli tak bylbym bardzo wdzieczny

P.S zalozylem sie grin

[Linked Image]

z tym saperem to był chyba jakiś wałek, że można było zatrzymać liczenia czasu. Tylko nie pamiętam jak, bo to były jeszcze czasu podstawówki wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

i kogo Tu zapytac...

Właśnie są: teraz kupon życia.... grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by shane
A tam, napisze sobie to tutaj smile

Wczorajsza noc chcialem spedzic raczej w domu, bo po prostu nie chcialo mi sie nigdzie wychodzic. Widzialem po opisach znajomych ze duza czesc ich sie bedzie bawic w klubie "Euphoria". Jakas kumpela zagadala do mnie na GG, nakrecila zebym wyszedl tez sie pobawic, no i w koncu sie zgodzilem. Dzwonie po kumpla, czy tez nie chce isc, on sie zgodzil, podjechalismy autem, bo wszystko tak zasypane ze az sie isc nie chcialo. Dokulalismy sie na letnich oponach ( grin ) w tempie 30 km/h pod klubik. On wszedl bez problemow bo jest fotografem wiec ja chwile musialem poczekac. Wchodze i stoje jakby zaplacic za wstep, a tu ochroniarz do mnie cos sapie, ale ogolnie nie zrozumialem co do mnie mowi wiec stoje nadal. A on do mnie z ryjem, ze mam sie cofnac za próg i sie pyta czy nie rozumiem po polsku blush No to elegancko sie cofnalem i stoje. A koles do mnie potem "No to co? Wchodzisz czy tak stoisz w tym przejsciu?" No to wszedlem, taki troche zmieszany i oszołomiony jego debilizmem i glupota... Wkurzylem sie niesamowicie, bo sposob w jaki mnie potraktowal nie zasluguje na pozytywne slowo mad Tacy sa Ci ochroniarze wszyscy. Zamiast siedziec w szkole to woleli chodzic na silownie,

Ogolnie impreza ok, ale spotkalem moja milosc, o ktorej chce zapomniec (co i tak mi sie nie uda frown ), wiec troche chodzilem zmieszany i zamulony. Pogadalismy chwile, powspominalismy. Nie odzywamy sie do siebie, bo tak postanowilismy. Nie piszemy, nie dzwonimy, nie gadamy na GG. Nie wiem czemu? Zeby bylo moze prosciej? Cholera wie. Glupia sprawa, bo ostatnio zaczalem sie spotykac z taka dziewczyna, ktora ogolnie jest boska i zajebista pod kazdym wzgledem, ale boje sie ze przez to ze mysle o tej ktora spotkalem w klubie i caly czas miesza mi w glowie, nie bede mogl powiedziec juz nigdy w zyciu szczerze Kocham Cie... frown To mnie wkurza na maxa. Tamta mi strasznie zamotala w glowie i ciagnie sie to juz prawie 4 lata. Znamy siebie na wylot i UWIELBIAMY ze soba spedzac czas. Najgorsze jest to ze ona ma innego kolesia frown mad Sam nie wiem czemu? To mnie strasznie boli. Nawet wszyscy mowia ze i tak bedziemy ze soba kiedys... ech, co za glupia sprawa. Nie wiem jak to bedzie... Nie wiem co robic frown Nie chce skrzywdzic tej co sie z nia teraz spotykam, bo wiem ze jej na mnie zalezy, ale z drugiej strony nie chce jej okłamywac, bo moje uczucie do niej narazie jest bardzo male, a nie wiem czy sie powiekszy... frown

Sorki, musialem to napisac...

mam bardzo podobną sytuację smirk tyle, że u mnie zamiast 4 lat jest rok, sytuacja z blondyną, którą kiedyś już opisywałem, może ktoś pamięta wink Ja postanowiłem spróbować z nową dziewczyną. Mam już dość użalania się. Pomału godzę się z faktem, że jednak nic z tego nie będzie.

PS wczoraj spędziłem z Nią zabawę studniówkową i trochę dawne uczucia odżyły mad

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ah... Saper: ile to godzin przy nim sie spedzilo. Kiedys nawet jak zamykalem oczy, to go widzialem. W sumie to pierwsza i jedyna gra "zhackowana" przeze mnie. Odkrylem plik, w ktorym byly zapisane rekordy (oczywiscie w zwyklej formie tekstowej) i se powpisywalem jakies niewyobrazalne rekordy wink

Profesor
Profesor
Jest tu kto ? tongue

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
nie ma... wink

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
No i po kolejnej imprezie, ale lipa byla i jeszcze chory bede tongue Zachcialo mi sie z buta 5km isc bosz tongue A jutro do szkoly :/ Skonczylo sie spanie, poker, bukmacherka, filmik, spanie, poker, bukmacherka, filmik, impreza, spanie... tongue

Impossible is nothing
Impossible is nothing
[quote=codi]No i po kolejnej imprezie, ale lipa byla i jeszcze chory bede tongue Zachcialo mi sie z buta 5km isc bosz tongue A jutro do szkoly :/ Skonczylo sie spanie, poker, bukmacherka, filmik, spanie, poker, bukmacherka, filmik, impreza, spanie... tongue [/quote}

JEdnym słowem życie. wink

addict
addict
jak ja nie lubie otwierac oczu o 10 rano po imprezie.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Jusko znowu strzela wink

old hand
old hand
Originally Posted by PierrePoetik
jak ja nie lubie otwierac oczu o 10 rano po imprezie.
haha mam to samo dlatego zamykam oczy i dalej spie laugh

Strona 11 z 12 1 2 9 10 11 12

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
14 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, JelineK, Sensei, latajaca_holenderka, alfa, betowiec, burbon, aker, Akhu, bukma, 11kera11, rymoholik, Lukasz111, ElNinho[mmdea]), 1,298 gości, oraz 24 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,289
Posty5,836,223
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025