|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No i sie wyjaśniło  Otworzyli mi pomownie konto i wypłata poszła, więc wszystko sie dobrze skończyło  Nierozumiem tylko po kiego grzyba mi konto zamykali  Mogli napisać że proszą o przesłanie scanów i wypłata na ten czas będzie zablokowana, a konto mogło działać...
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
No i sie wyjaśniło  Otworzyli mi pomownie konto i wypłata poszła, więc wszystko sie dobrze skończyło  Nierozumiem tylko po kiego grzyba mi konto zamykali  Mogli napisać że proszą o przesłanie scanów i wypłata na ten czas będzie zablokowana, a konto mogło działać... zgadzam się z DJem. dla mnie to raczej argument na 'PLUS' - mam przynajmniej gwarancję, że jak ktoś będzie chciał wypłacić moją kasę, to mu sie to nie uda. wg mnie zablokowali Ci konto, ponieważ mieli podejrzenia, że tym razem ktoś inny mógł chcieć wypłacić pieniądze, czyli musi mieć dostęp do Twojego usernamea i hasła. aby uniknąć metody okradzenia Cię opisanej wcześniej jako 'tatuś oddaje mamusi' zabezpieczyli Ci konto.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Mam pytanie co do "bonusu przyjaźni". Wiem że trzeba go obrócić 3-krotnie, jednak w regulaminie nie znalazlem niczego o kursach po jakich to ma nastąpić. Wie ktoś może jakie te kursy muszą być ?
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Mam pytanie co do "bonusu przyjaźni". Wiem że trzeba go obrócić 3-krotnie, jednak w regulaminie nie znalazlem niczego o kursach po jakich to ma nastąpić. Wie ktoś może jakie te kursy muszą być ? w bwin nie ma minimalnego kursu. bonusami trzeba obracać tylko x-razy wg regulaminu danej promocji
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
już wcześniej, kiedyś poruszałem tą kwestię... ale było bez odpowiedzi
mbank zmienił kod SWIFT (jakiś czas temu)
przy wypłacie na konto mbanku w bwin jest zapisane w historii zarówno numer konta jak i inne dane (w tym kod SWIFT)
czy ktoś kontaktował się z bwin by zmienić ten kod i czy odbyło się to wszystko bez problemu? (lepiej nie ryzykować wypłaty na zły kod SWIFT, bo jak dobrze pamiętam, robią oni wypłaty z konta zagranicznego)
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Zleciłem wypłate w czwartek do południa i do tej pory nie mam kasy na mb. Pisałem maile i nikt z supportu nie odpowiada co moze byc???
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
już wcześniej, kiedyś poruszałem tą kwestię... ale było bez odpowiedzi
mbank zmienił kod SWIFT (jakiś czas temu)
przy wypłacie na konto mbanku w bwin jest zapisane w historii zarówno numer konta jak i inne dane (w tym kod SWIFT)
czy ktoś kontaktował się z bwin by zmienić ten kod i czy odbyło się to wszystko bez problemu? (lepiej nie ryzykować wypłaty na zły kod SWIFT, bo jak dobrze pamiętam, robią oni wypłaty z konta zagranicznego) ja wyplacam caly czas na dane podane 2 lata temu i pieniadze caly czas mi dochodza do mbanku bez problemow.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Zleciłem wypłate w czwartek do południa i do tej pory nie mam kasy na mb. Pisałem maile i nikt z supportu nie odpowiada co moze byc??? I odpowiedzi nie ma dalej, a wysłałem juz kilka maili i skan dowodu. Dosłownie wszystko i zero odpowiedzi ze strony bwin.
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Pisz do angielskiego supportu
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Jeśli wniosłem w Piątek o wypłate na konto Moneybookers czy mogę jeszcze to zmienić?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak Bwin teraz rozlicza krecze w tenisie?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Jeśli chodzi o wypłaty na MB i Neteller to w bwin sa procedury podobne jak w PartyPoker. Mianowicie 3 dniowy okres na "weryfikację", czyli dają sobie czas na trzepanie Twojej historii zakładów, itp. Po 3 dniach kasa na MB albo Neteller.
Co do kreczy ... trzeba zobaczyć w regulaminie bo chyba jest tak że jak nie skończą 1 seta to oddają kase lub rozliczają po kursie 1.00 jak masz w kombo, a chyba jak rozegrają więcej jak 1 set to już przegrany zakład ... tak mi się zdaje ..
|
|
|
|
|
member
|
|
member
polecam bwin do zakładów specjalnych na mecze Polski w MŚ w piłce ręcznej. po tym jak zostali sponsorem naszej reprezentacji przygotowali niesamowitą liczbę zakładów. szczególnie polecam zakłady na liczbę strzelonych bramek - niedocenili Polaków przed półfinałem. zobaczymy czy przed finałem też nas nie docenią - skoro faworytem są Niemcy...
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Nie polecam Bwin, na początku listopada zrobiłam wypłatę pieniędzy na kartę (1600 PLN) i nigdy ich nie dostałam. Korespondencja z Bwin nic nie daje, kompletnie olewają klientów.
Pozdr Aga
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
A propos kreczy w bwin. Wyciąg z regulaminu: ' Zakłady specjalne "Który gracz zakwalifikuje się do następnej rundy turnieju?" są uznawane za ważne, jeśli obaj zawodnicy przystąpili do turnieju i zagrali co najmniej jedną piłkę. '
Czyli nie jeden set, a jeden punkt wystarczy, aby zaliczyć mecz.
Aga
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
tak wystarczay ze wejda na kort i zaserwuje asa a rywal nawet tego nie dotknie aleww zlamie noge przy probie returnu i mecz wygrywa 1 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
w bwin nie ma minimalnego kursu. bonusami trzeba obracać tylko x-razy wg regulaminu danej promocji Niby nie ma, a jednak... Chciałem dosyc pilnie wyjąc stamtąd troche grosza. przy wypłacie ujrzałem napis " 18.00 PLN z posiadanej sumy to gotówka bonusowa, która aktualnie nie podlega wypłacie". Ok, postawiłem za 50 zł sobie seville z podpórką  . Weszło, próbuje wypłacić to samo " 18.00 PLN z posiadanej sumy to gotówka bonusowa, która aktualnie nie podlega wypłacie.". Postawiłem barce z podpórką, weszło i to samo... Jeśli są jakieś minimalne kursy to mogli by je łaskawie podać, co ja wróżka ?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
NIe ma minimalnych kursów, ja kiedyś zrobiłem cały obrót po kursie 1.01:) Ile idzie pierwsza wypłata na moneybookers?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
|
|
|