|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
Pierwsza runda rozpocznie się w poniedziałek (2.06.03).Tabelę w formacie MS Excel można ściągnąć klikając prawym przyciskiem myszki na link i wybierając opcję 'Zapisz element docelowy jako...': playoff13 [ mecz.org]. Ponieważ w konkursie mamy 128 miejsc, nie wszystkie zgłoszenia zostały przyjęte.. Przypominam, że do celów konkursu używamy tylko oferty kursowej bukmachera Blue Square. GÓRNA CZĘŚĆ TABELI: ======== gump djmuskla -------- adamz Miki05 -------- Jedrzej markii -------- kamilek A.S. Romek -------- bzyk64 j@siu01 -------- Don pajelo -------- qwasek vodzior -------- Arcyinkwizytor Anthrator -------- Vipek denis -------- apofis Krysti24 -------- smoq04 Ralf. -------- qlman tw30 -------- Slawek 007 SzajbuS -------- _Lider gregor84 -------- Jajo Deszcz -------- Wojtek arti -------- tyler Goodman -------- Padre sniper -------- Johny LOFIX -------- Hazardzista$$$ Szakal -------- lukboj Mailman -------- Conrad Kura -------- barabasz Goget -------- JAMES Benek -------- uQ$ Abohr -------- orient Ahonen -------- raf Ufo -------- Dyzma Carnby -------- Pier_vam_Hoidunk Sc -------- cichy klopsikus -------- Sonny luki -------- wojcio kwasek ======== DOLNA CZĘŚĆ TABELI: ======== Aclî Cyborg -------- scottie Fred -------- bogdan ateny Stich -------- poziom veride -------- gruda pawel_27 -------- DJ SOSNA slav007o -------- piotr100 Adaś -------- _sliwa_ hpc -------- el_macho nathan -------- Ballack arturo -------- arrow Aquarius -------- _Siemers hunter -------- rymoholik mariusz2424 -------- Lao Gritz -------- Terror przemol -------- Arko Smith -------- Gabriel_f jaix -------- ssebol Radj -------- silver dziecik -------- gizmo samot_nick -------- walben Pepey -------- dymeczek jotte -------- vanpablo Big_star -------- acmilan DMK -------- Gulczas Bebu -------- wesul sosna82 -------- Jac norbi_071 -------- SheTee olech -------- orzel warlin -------- Adiasz^ xeo -------- Inspirator amRO -------- marcinm22 franek ========
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Conrad, zaszła chyba wielka pomyłka! Dlaczego nie ma mnie w wylosowanych parach?! Uwzględniłeś 16 osób, które zgłosiły się później niż ja! Przeciez wysłałem Ci mój username z BS na priva, więc chyba spełniłem warunek uczestnictwa. Proszę uwzględnij moją prośbę, jeszcze może nie jest za późno? OK, już wyjaśniłem wszystko z Conradem, kolejność zgłoszeń nie była najważniejsza. Szkoda tylko że nie było to napisane w regulaminie.
|
|
|
|
|
|
Anonymous
Unregistered
|
|
Anonymous
Unregistered
|
Conrad zgłaszam protest. ja równiez zgłosiołem sie jako jeden z pierwszych i username wysłalem. dlaczego nie ma mnie na liscie ??
prosze uwzglednic mnie w losowaniu bo czuje sie wielce pokrzywdzony
Pozdro <piwo>
|
|
|
|
|
|
|
1. Turniej ma teraz 128 miejsc.
2. Pierszeństwo mają starsi/aktywni użytkownicy.
3. Kolejność zgłoszeń nie odgrywa żadnej roli.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
dymeczek jotte awans dymeczek, a jednak szczescie dopisalo
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Oryginalnie wysłał dymeczek: [qb]dymeczek jotte awans dymeczek, a jednak szczescie dopisalo[/qb] sory hehe, to nie tu... pomylilem sie... sory za zamieszanie, pozdrawiam
|
|
|
Link skopiowany do schowka