|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
NAKAMURA - SANTANGELO
Namakura jest dla mnie faworytką w tym meczu.
1.Dostała dziką karte,pewnie znakomicie zna korty w Tokio i będzie chciała wykorzystać swoją szansę. 2.Gra u siebie,a to jest bardzo duzy plus ponieważ nie ma to jak szeroka publika. 3.W październiku tego roku grała w Japan Open gdzie doszła az do finału gdzie uległa Bartoli 6-2, 2-6, 2-6. 4.H2H 1-0 dla japonki. Wygrała z włoszką w turnieju Indian Wells w dwóch setach w marcu 2006.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Peer-Kirilenko 1 1.32
dlatego ,bo: Peer-Kuzniecova 64 62 Kuzniecova-Kirilenko 61 64
Suche typy w PP
Last edited by oli; 29/01/2007 10:33.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Peer-Kirilenko 1 1.32
Suche typy w PP to nie jest suchy typ ,dla mnie jest to typ z uzasadnieniem ,bardziej logicznego z punktu widzenia logiki nie ma .
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
NAKAMURA - SANTANGELO
Namakura jest dla mnie faworytką w tym meczu.
1.Dostała dziką karte,pewnie znakomicie zna korty w Tokio i będzie chciała wykorzystać swoją szansę. 2.Gra u siebie,a to jest bardzo duzy plus ponieważ nie ma to jak szeroka publika. 3.W październiku tego roku grała w Japan Open gdzie doszła az do finału gdzie uległa Bartoli 6-2, 2-6, 2-6. 4.H2H 1-0 dla japonki. Wygrała z włoszką w turnieju Indian Wells w dwóch setach w marcu 2006. zdecydowanie popieram do tego dochodzi jakby lepsza forma odpadła w 3 rundzie AO z Hingis pozostawiajac w pokonanym polu moze nie gwiazdy ale napewno solidne zawodniczki jakimi sa E. Daniilidou oraz S. Mirza . grał tez w tym roku w Hobart pokonujac F. Pennetta i przegrywajac z V. Bardina Wszystkie jej mecze to 2 setowki . A rywalka pozegnala sie juz w 1 rundzie ale za to ze zwyciezczynia AO pozatym w tym roku uległa C. Castano w 2 setach oraz zwyciezyła M. E. Camerin w 3 setach. Przy dosc wyrownanych kursach dla mnie rowniez faworytka jest przedstawicielka gospodarzy.
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
Nic dodać nic ująć.Nakamura wyrosła nam na typ dnia po b.dobrym kursie.Niemoge znaleść jakiś większych argumentów za Santangelo.Jej występ na AO bardzo słaby.Nakamura w dużo lepszej formie i nie powinna mieć problemów z pokonaniem Włoszki.Co do Peer zgadza sie powinna przejść Kirilenko ale ja tego nie ruszam kurs troche za mały.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Przyłącze się do faktu, że Aiko po bardzo fajnym kursie wyrosła na typ dnia. Od razu po otworzeniu ulotki kurs troche wydawal mi się nieadekwatny do dyspozycji Mary i Nakamury. Co przemawia za graniem na Aiko ? Zostalo wyżej ładnie napisane w poscie ŁuCa$haFakt, że gra u siebie na pewno ją zmobilizuje do zagrania na najlepszym sowim poziomie, będzie chciała się pokazać publiczności. Jest w niezłej formie i z pewnościa stać ja na pokonanie Włoszki. Kurs 1,82 biore juz teraz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jakie są style gry obu pań ? czy nakamurze uda się narzucić swój styl rywalce i ją pokonać ? To jest najważniejsza kwestia.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Witam
Sharap.-Schiavone 2 (4,05) prof Hingis-Pratt 2 (6,60) prof A ja sobie zagram dzisiaj dwa takie singielki.Dlaczego?Po wyczerpującym AO myślę ze będą niespodzianki.I na nie właśnie liczę.Gram przeciwko faworytom,bo składanie kuponu ze zdarzeń po 1,03 czy 1,14 nie dla mnie.
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
Bremond - Vinci 2.00 UnibetNie będę sie tutaj rozpisywał .... Vinci która dla mnie jest zawodniczką bardzo nie obliczalną w pierwszej rundzie pokonała Danielke która raczej przyjechała pozwiedzać Japonie i odpocząć po AO.Bremond wręcz zdemolowała Bartoli 6-2 6-0.Nawierzchnia szybka i ślizka troche przypomina Wimbledońska trawkę na której Francuzka osiągnęła dotychczas najwiekszy sukces.Zaufam tej starszej i bardziej doświadczonej zawodniczce pozatym po takim kursie grzech nie spróbować. W GB np.1.80 a co 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Peer-Kirilenko 1 1.32
Suche typy w PP to nie jest suchy typ ,dla mnie jest to typ z uzasadnieniem ,bardziej logicznego z punktu widzenia logiki nie ma . nie no... to jest najlepsze co w życiu widziałem  ;D 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Stosur-Li 1.57
Wybrałem ten mecz ze względu na to,iż nie widzę tutaj Stosur jako zwyciężczyni.Wygrana z Verą w żadnym stopniu mnie nie imponuje.Wystarczy spojrzeć na wcześniejsze mecze Stosur z Verą i odrazu widać że Stosur poprostu potrafi grać z Zvonarewą.Niby hard to dla Stosur najlepsze pole do popisu ale obecna forma tzw. "w kratke" nie wróży nic dobrego w meczu z Li.Stosur słaby występ w AO do tego ogólnie lipny początek sezonu.Li wręcz przeciwnie.Nie można tutaj mówić o żadnym zmęczeniu po AO bo miała duuużo czasu na odpoczynek i potrenowanie do turnieju w Tokio.Li ostatnio nie narzeka na gre na hardzie w AO odpadła w 3 setach z dobrą Hingis,więc chwała Li że ugrała seta.Typ jak dla mnie bardzo okazały i o dobrym kursie można pograć w kombo.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
orientuje się ktos moze czy istnieje w ogole strona gdzie mozna sprawdzic wyniki poszczególnych gemów? grałem finał na live w bwin na dokładne wyniki gemów, a bwin rozliczył sobie trzeci raz w ciagu tygodnia inny wynik niż rzeczywiście miał miejsce :[
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
orientuje się ktos moze czy istnieje w ogole strona gdzie mozna sprawdzic wyniki poszczególnych gemów? grałem finał na live w bwin na dokładne wyniki gemów, a bwin rozliczył sobie trzeci raz w ciagu tygodnia inny wynik niż rzeczywiście miał miejsce :[ walsnei na eurosporcie leci!
|
|
|
|
|
member
|
|
member
no niestety spałem gdy leciał na eurosporcie, ale i tak nic by mi to nie dalo, bo potrzebuje link aby wyslac do supportu bwin, oni oczywiscie uwazaja inaczej..
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|