|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gram w BiH od niedawna - ale juz mam pewne takie niezbyt przyjemne wrazenia i wydaje mi sie ze jest to taki Toto_Mix w necie ba uwazam ze wystawiajac pewne dziwne kursy sa poprostu arogancy i tak skupie sie na dniu dzisiejszym : - nba under/over kursy 1.85 u innych 1.9 -hokej MS-20 brak oferty na zaklady 2-drogowe - belchatow caly prawie swiat ma 1.4 oni 1.3 itd itd z lenistwa nie chce mi sie szukac ale jest tego mnostwo sa to argumenty ktore jak dla mnie wyraznie mowia STOP WYPLACAM KASE I PRZENOSZE SIE DO KONKURENCJI!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak zlecacie stamtąd wypłatę ,po jakim czasie od zlecenia odejmują Wam kase z konta ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak zlecacie stamtąd wypłatę ,po jakim czasie od zlecenia odejmują Wam kase z konta ? po kilku godzinach
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przy okazji topicku odnośnie starbeta pojawił się wątek pewnego hiszpańskiego forum, po zarejestrowaniu się na nim dostawaliśmy bonusik 5e. Jakiś czas temu otrzymałem takiego maila: ¿Como conseguir el bono?
BONO DE 5€ GRATIS
1.- Clica sobre el banner
2.- Registrate
3.- Una vez logueado en la pagina, envia un SMS al 7227 con la palabra LIFE, te llegara un codigo de 26 digitos
4.- Una vez tengas el codigo, ve a la pantalla Mi Cuenta, dentro de esta en Ingresos y la ultima opcion Canjear el bono de apuestas, le clicas y te saldra una pantalla donde introducir los 26 digitos, una vez completes todo, le das a Canjear Bonos y tendras tus 5€ para realizar tus apuestas
GRACIAS AL COMPAÑERO POLIXX POR ESTA INFORMACION
Importante: La Oferta caduca el 28 de Febrero de 2007, coste del mensaje 0.90€+IVA Wnioskuję że po wysłaniu smsa z hasłem otrzymujemy 5e gratis na konto w bet-at-home korzystał ktoś z tej promocji ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a koszt SMS-a 1 euro - izi szczypior łap promocje 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ma ktoś na zbyciu bon do BaH ? Bo chciałem tam spróbować zagrać.. a pieniądze od przedpołudnia niedoszły  jakby ktoś miał to bardoz prosze na priv
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Witam Orjentujecie sie moze jaka jest minimalna kwota wplaty w BAH i minimalna kwota wyplaty?
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Kiedy ostatni raz BAH mialo jakas promocje na swojej stronce dla nowych uzytkownikow ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kiedy ostatni raz BAH mialo jakas promocje na swojej stronce dla nowych uzytkownikow ? raz mieli promocję od depozytu przed mistrzostwami świata. I to by było na tyle  Natomiast co jakiś czas różne serwisy wysyłają na maila bony w kwocie 5zł
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam Orjentujecie sie moze jaka jest minimalna kwota wplaty w BAH i minimalna kwota wyplaty? nie ma minimalnej kwoty jaką trzeba wpłacić, podobnie chyba jest z wypłatą, ale tutaj nie jestem pewny na 100%
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Od poczatku jak ten buk istnieje dali tylko promocje dla nowych ? Troche dziwne. Chcialem sobie wplacic kase i myslalem ze daja czesciej,ale widze ze lipa.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Od poczatku jak ten buk istnieje dali tylko promocje dla nowych ? Troche dziwne. Chcialem sobie wplacic kase i myslalem ze daja czesciej,ale widze ze lipa. tamta promocja była zarówno dla nowych jak i starych, ale jak teraz czekasz na jakąś promocję u nich to możesz się nie doczekać. Ten buk raczej jest oszczędny w rozdawaniu bonusów 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ile idzie z mBanku kasa przelewem do bah? 3 dni robocze? Czyli jak wysłałem dzisiaj wieczorem to będzie dopiero koło środy?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ile idzie z mBanku kasa przelewem do bah? 3 dni robocze? Czyli jak wysłałem dzisiaj wieczorem to będzie dopiero koło środy? jak zrobisz screen dowodu wpłaty możliwe, że Ci od razu zaksięgują
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gadałem z nimi i mówili, że pierwszą wpłatę nie mogą zaksięgować wcześniej. Więc będę musiał czekać.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
nawet i nasteopnej teraz mopga ci nie zaksiiegowac bo podobno mieli pare osob ktorzy slali falszywe skany  ech
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
mam takie pytanko udalo sie komus zdjac ten bonus "Teraz codziennie 50 EURO gratis" ?? albo zna kogos komu sie udalo??
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Sam jeste ciekaw odpowiedzi. Ja mam tam zarejestrowanych paru znajomych;)ale do tej pory nikt sie nie pojawil:( Moim zdaniem to pic na wode Zamiast jakiegos durnego konkursu daliby bonus dla nowych albo dla stalych:)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Moim zdaniem to pic na wode Niekoniecznie. Właśnie przez to, że wielu rejestruje "znajomych" wygrana pada tak rzadko. Średnio raz na kilkanaście dni (w tej chwili pula 1400 więc ostatni raz padła 28 dni temu) czyli średnio 2 razy w miesiącu. Konkurs trwa od roku więc prosta kalkulacja mówi, że o nagrodę wzbogaciło się zaledwie jakieś 20-30 osób. Nic zatem dziwnego, jeżeli w tym gronie nie było nikogo z forum.
|
|
|
Link skopiowany do schowka