|
|
veteran
|
|
veteran
[ Linked Image] co moze zrobic zdjecie z czlowieka... jedno ujecie, a taki metlik w glowie... Hmm W mojej opini to za dużo make-up, aż na policzku widać puder...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no ja słyszałem bardzo pochlebne opinie zarówno o mieskzankach Lwowa jak i Wilna także możemy uderzyć "na podryw" w kierunku wschodnim  Ze względu na moją lokalizację  Mogę dużo powiedzieć o naszych wschodnich sąsiadkach...zdarzają się takie perełki  ...ech 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
z jakiej strony te fotki nOcnY ???
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[ Linked Image] co moze zrobic zdjecie z czlowieka... jedno ujecie, a taki metlik w glowie... Hmm W mojej opini to za dużo make-up, aż na policzku widać puder... no i?... z jakiej strony te fotki nOcnY ??? w wiekoszsci te dziewczyny chca sie ze mna umowic wiec wysylaja mi rozne rzeczy - czasem zdjecia, czasem filmy, czasem inne bardziej intymne rzeczy czesc wrzucam na digart.pl
|
|
|
|
|
podwórkowy attaché
|
|
podwórkowy attaché
Jesteś macho  przyznaj się 
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Zobaczcie jaka cudna girls... Sadzac po opaleniznie chyba z Nairobii, ale nie do konca bo to niejaka Sabinka z portalu Sympatii [ Linked Image] [ Linked Image] [ Linked Image] Echhh... tylko nie miejcie koszmarow nocnych
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nowa piękność polskiego MTV [ Linked Image] [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
świetna 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Swietna laska, potwierdzam. Dla mnie biust nie jest az tak wazny.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
dla mnie tez raczej nie, ale bądź bo bądź swoje lata ma;) wiec powinno byc troszke tego  z buzi spoko.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dla mnie tez raczej nie, ale bądź bo bądź swoje lata ma;) wiec powinno byc troszke tego  z buzi spoko. 26 wiosen  ladna jest,nawet bardzo. ale nie w moim typie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Popieram, ładna kobietka z Niej 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
26 lat, ładna, ale na tyle lat to deseczka  chociaż niektórym nie potrzebne większe 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
gnacik, nOcnY, shane - zauważyłem, że mamy podobne skłonności do szybkiego "zakochiwania sie"  moze by tak ktoregos razu zorganizował jakis wyjazd w przyjemne miejsce pelne tego typu slicznotek w celu "dogłebnego" poznania jak najwiekszej ich liczby?;) przecież w wakacje ma być Mielno  ..myśle shane, że nie zapomniałeś  ..mysle, że jakaś grupka się uzbiera na taki wyjazd, Lwów tez może być  p.s. moj kumpel zawsze jak sie przejedzie jakims warszawskim srodkiem lokomocji to z usmiechem na ustach mówi - no dzisiaj to sie chyba z pięć razy zakochałem  mam identycznie, zresztą to jest jeden z 2 powodów dzięki, którym jara mnie chodzenie po centrach handlowych, bezczynne chodzenie o mieście, jeżdżenie skm, ztm itp.  hehehe
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mielno obowiazkowo, nie zapomnialem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzisiaj taka ladna studentka - zapewne wroclawkiej ae, jechala ze mna pociagiem... dalem ciala na calej lini... siadlem za daleko, po drugie nie dalem rady zmienic miejsca w chwili kiedy kolo niej zwolnilo sie miejsce... ahhh a potem w radiu lecialo... po co komu wczorajszy dzien, po co komu wczorajsza milosc, liczy sie tylko co teraz - lap chwile... damn 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzisiaj taka ladna studentka - zapewne wroclawkiej ae, jechala ze mna pociagiem... dalem ciala na calej lini... siadlem za daleko, po drugie nie dalem rady zmienic miejsca w chwili kiedy kolo niej zwolnilo sie miejsce... ahhh a potem w radiu lecialo... po co komu wczorajszy dzien, po co komu wczorajsza milosc, liczy sie tylko co teraz - lap chwile... damn  obejrzyj film "Sztuka Zrywania" na samym poczatku będzie własnie motyw o tmy jak koleś "chwycił chwilę" i poznał niezła panienke ...ciekawe czy ja potrafiłbym być taki bezposredni  ...shane, wrzuć fotki panienek z Mielna, ja kiedyś przseszukałem wsyztskie storny z 5 tematach o Ślicznotkach i nie mogłem znaleźc tamtych co wrzucałeś  ..pamiętam, że jedna pamiała piekny brzuszek 
|
|
|
|
|
Impossible is nothing
|
|
Impossible is nothing
musi być piękna jak pokonała m.in. Agnieszkę Popielewicz 
|
|