Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 1 z 31 1 2 3 30 31
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Postanowilismy na probe otworzyć temat.
Jeśli ponownie pojawia się oszuści, oszukani lub co gorsza wyłudzacze tacy jak miało to miejsce ostatnio temat zostanie definitywnie zamkniety!!!

Pamiętajcie tez o najważniejszym, o rozsądku!!!Wiekszość z Was potrzebuje czasem szybko kasy ale nich to nikogo nie zaślepia i pomyśli 5 razy zanim dokona wymiany z osoba
- ktorej nie zna z forum
- ktora dopiero sie zarejestrowala
- lub ktorej nick od dawna byl nie aktywny i nagle zaczaL funkcjonować
- a także z osobami ktore maja wątpliwą reputacje

Pamietajcie tez czasem lepiej odpuścić super pewny mecz, a zachować swoje pieniądze.

Jakakolwiek sytuacja wątpliwa, jakiekolwiek choćby najmniejsze oszustwo i temat zostanie definitywnie zamkniety!!!Jeśli macie jakieś pomysły jak ewentualnie ulepszyć, zabezpieczyć temat wymian piszcie do Sagata lub do mnie na priv, postaramy się rozsadne pomysły wprowadzić w zycie!

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
No to bede pierwszy smile

POSIADAM SRODKI NA Moneybookers. Wzamian oczekuje mBanku. Jestem zweryfikowany na stronie kanciastego, mam za soba wiele wymian udanych zadnych skarg nigdy a mnie nei bylo. Nie pobieram prowizji, wplacam drugi. MOJE GG: 2213038
POZDRAWIAM smile

PS. I nie wymieniajcie sie z nieznanymi ludzmi!! Po co?? Nie dajcie sie robic w butelke

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Witam

Posiadam na MB 331 PLN, w zamian oczekuję Inteligo. Bez prowizji, wpłacam drugi. Mam za sobą sporo wymian. Kto chętny niech pisze na priv.

pozdro sonar

H
Pooh-Bah
Pooh-Bah
H Offline
No do mnie tylko pisać tongue

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Kupie magiczna sumke na mb, czyli 35zl. Wplacam drugi, sprawdzonym pirszy , mbank smile

gg: 3536564

S
old hand
old hand
S Offline
Ja posiadam na Netellerze ok. 740zl (przeliczone na euro).. calosc mozemy zalatwic przez allegro dla bezpieczenstwa i danych.

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
Udana wymiana z dadycool ----------> polecam

----------------------------------------------
zlodziejom STOP

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
POSIADAM DALEJ SRODKI NA Moneybookers. Wzamian oczekuje mBanku. Jestem zweryfikowany na stronie kanciastego, mam za soba wiele wymian udanych zadnych skarg nigdy a mnie nei bylo. Nie pobieram prowizji, wplacam drugi. MOJE GG: 2213038, minimalna suma wymiany to 100zl
POZDRAWIAM

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by przyborro
Udana wymiana z dadycool ----------> polecam

----------------------------------------------
zlodziejom STOP

ROWZNIEZ POLECAM
Zlodziejom stop tongue hehe

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Kupie 140zl na mb. Place mBank. Wile udanytch wymian z dadycoolem i robinhio

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by march88
Kupie 140zl na mb. Place mBank. Wile udanytch wymian z dadycoolem i robinhio
gg 2908231 tongue

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
wczoraj dostalem ostrzezenie za probe nielegalanych wymian a dzis temat otwieracie laugh paranoja smirk

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
Bardzo się ciesze smile ze temacik otwarty smile I OSTRZEGAM WYMIENIAC SIE TYLKO ZE SPRAWDZONYMI !!!!!!!!!!!!
a wiec do rzeczy smile

Znowu posiadam środki na MB ( Sprawdzony, ale tego już chyba przypominać nie musze wink ,
Wiele wymian za soba oj wiele smile , Zweryfikowany na stronce kanciastego... ) [b]

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

GG 7995932 & PRIV pozdr0 papa P!T3R [/quote]

D
veteran
veteran
D Offline
posiadam kase na mb i nt chce Inteligo, wiele udanych wymian na forum i gdy temat byl zamkniety, zawsze uczciwy gg: 733252

co do samego tematu to powinny byc zamykane tematy w stylu oszukano mnie na xxx zl bo teraz nawet jakis malolat moze wymyslic ze go oszukano i ten temat niesprawiedliwie bedzie zamkniety

co do samego tematu to moznaby bylo np zrobic jakas stronke np: zeby bylo wejscie do tego tematu na haslo, kazdy by mial inne a za haslo by trzeba bylo wplacic 5zl np na pol roku na konto kogos zaufanego z tej kasy by mozna bylo potem zrobic jakis konkurs i przeznaczyc na nagrody itp wyeliminowaloby to troche malolatow i zakladanie nowych nickow itp a kto by sie chcial wymieniac to 5 czy 10 czy iles tam zl to nie majatek i przynajmniej dane goscia by sie mialo jakby wplacal na konto tej zaufanej osoby
tak szybko to wymyslilem nie wiem czy to jest zbyt dobre narazie nic innego nie przychodzi mi do glowy, wiem ze nawet w forum mozna zrobic temacik na haselko haslo by moglobyc np email z mb plus jakies normalne zeby uniknac rozdawania hasel wstepu miedzy malolatami co nie wplaca kasy na konto hmm nad tym by trzeba bylo jeszcze pomyslec jak tego uniknac troche zamieszalem ale mysle ze wiadomo o co chodzi pozdrawiam

C
old hand
old hand
C Offline
Originally Posted by dymeczek
posiadam kase na mb i nt chce Inteligo, wiele udanych wymian na forum i gdy temat byl zamkniety, zawsze uczciwy gg: 733252

co do samego tematu to powinny byc zamykane tematy w stylu oszukano mnie na xxx zl bo teraz nawet jakis malolat moze wymyslic ze go oszukano i ten temat niesprawiedliwie bedzie zamkniety

co do samego tematu to moznaby bylo np zrobic jakas stronke np: zeby bylo wejscie do tego tematu na haslo, kazdy by mial inne a za haslo by trzeba bylo wplacic 5zl np na pol roku na konto kogos zaufanego z tej kasy by mozna bylo potem zrobic jakis konkurs i przeznaczyc na nagrody itp wyeliminowaloby to troche malolatow i zakladanie nowych nickow itp a kto by sie chcial wymieniac to 5 czy 10 czy iles tam zl to nie majatek i przynajmniej dane goscia by sie mialo jakby wplacal na konto tej zaufanej osoby
tak szybko to wymyslilem nie wiem czy to jest zbyt dobre narazie nic innego nie przychodzi mi do glowy, wiem ze nawet w forum mozna zrobic temacik na haselko haslo by moglobyc np email z mb plus jakies normalne zeby uniknac rozdawania hasel wstepu miedzy malolatami co nie wplaca kasy na konto hmm nad tym by trzeba bylo jeszcze pomyslec jak tego uniknac troche zamieszalem ale mysle ze wiadomo o co chodzi pozdrawiam

a jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi rzecz jasna o pieniądze laugh

a teraz już bez OT:

Kupię koło 300zł(może i więcej) na MB. Płatność mBank(najlepiej bez prowizji :D) Chętni: gg: 2775789 or priv

R
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
R Offline
sprzedam 150 PLN na moneybookers w zamian chce mbank pisac 3404163 lub priv

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Polecam CYLU

Pooh-Bah
Pooh-Bah
kolejna udana wymiana z dadycoolem
Polecam

C
old hand
old hand
C Offline
Originally Posted by dadycool
Polecam CYLU

również laugh zero problemów, szybciutko itp itd laugh

w związku z tą wymianą moje ogłoszenie 2 posty wyżej nieaktualne

C
addict
addict
C Offline
Sprzedam sporo MB
Oczekuje (pko) INTELIGO
Sprawdzony, setki wymian za soba smile

gg ---> 1335680

Strona 1 z 31 1 2 3 30 31

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
10 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, Sensei, The Boss, burbon, $-man, 11kera11, alfa, JelineK, aker, betowiec), 1,887 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,280
Posty5,831,640
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025