|
|
member
|
|
member
Witam Czy ktos z forumowiczow gra w gre on line Travian? http://travian3.pl/ poszukuje obecnie graczy do stworzenia silnego sojuszu,mile widziane rady oraz dyskusja na temat gry.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
swego czasu byla to dosc popularna gra na tym forum, teraz juz chyba malo kto gra, choc jednego zapalenca jeszcze znam z tego forum, moze sie ujawni 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Myslalem ze ta gra nalezy raczej do najnowszych,zagladam od jakiegos czasu na to forum lecz tematu na temat traviana nie widzialem  moze znajdzie sie ktos kto nadal gra i chcialby zalozyc sojusz
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Złodziej czasu, nie polecam.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Byly ze 3 tematy o Travianie, pierwszy chyba zreszta sam zalozylem z rok temu. Sporo ludzi gralo. Dobrze ze sie uwolnilem od tego zlodzieja czasu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Złodziej czasu, nie polecam. Też grałem, ale nie polecam, gra może największych zapaleńców doprowadzić nawet do choroby.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kolega sobie nastawia budzik w środku nocy żeby kogoś tam zaatakować.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Dokladnie,koles ostatnio atakowal mnie o 3 i o 5 rano,pewnie wyszedl z zalozenia ze w nocy posiada sie najwiecej surowcow i dlatego mozna atakowac.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kolega sobie nastawia budzik w środku nocy żeby kogoś tam zaatakować. Kolega nie śpi całą noc, żeby przejąć jakąś tam osadę hersztem.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Zgadzam sie zdarzaja sie takie przypadki ale powiedzcie dlaczego uwazacie Travian za zodzieja czasu? Ja na przyklad na rozgrywke poswiecam gora godzinke dziennie.
|
|
|
|
|
|
|
W pozniejszym etapie gry godzinke to bedziesz czytac same raporty i zaznajamial sie z sytuacja jaka jest w swiecie traviana. Gra jest bardzo slabo zautomatyzowana, recznia obsluga 20-50 wiosek to koszmar. Czasami 6 godzin to za malo by w pelni obsluzyc wioski. Gra ciekawa ale dla tych ktorzy nie robia nic poza siedzeniem przed kompem.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Zgadzam sie zdarzaja sie takie przypadki ale powiedzcie dlaczego uwazacie Travian za zodzieja czasu? Ja na przyklad na rozgrywke poswiecam gora godzinke dziennie. Maja racje , nie nalezy za bardzo angazowac sie w ta gre , nawet nie wiesz ile ona Ci pozniej czasu zajmie, na poczatku wszystko pieknie wyglada nic sie nie dzieje wejdziesz kilk razy na dzien , ale pozniej ....."przegiecie" , wiem z wlasnego doswiadczenia jak zajmowalem 4 miejsce na angielskim serwerze to moje dw ostatnie tygodnie serwera wygladaly tak:przez 12h ja opiekowlem sie kontem a przez drugie 12h sitter z USA i na koncie byla caly czas opieka.Nie raz nstawialo sie budzik aby zboze/cropa doslac przy minusie pond 200k. Niestety ale ta gra z czasem cholernie uzaleznia Osobiscie zazdroszcze niektorym ze od niej tak latwo odeszli..
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Z tego co czytam wynika ze latwiej rzucic palenie niz Traviana  nie doznalem jeszcze olbrzymu zadan jakie tu przedstawiacie i mam nadzieje ze sie nie uzaleznie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ogólnie wszystkie gry typu "rozwijaj postać, miasto" to syf. Jak nie będziesz poświęcał jej odpowiednio dużo uwagi, to inni będą cię jechać i już nie masz szansy na rozbudowę.
Dlatego wszystkie Tibie, WoW'y, MU, Lineage, Traviany, O-game'y i tym podobne to syf!
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
z czasem mi sie znudziło 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A ja sobie gram rzymianami.W tej grze należec do fajnego sojuszu i mieć dobrego sittera to podstawa.I miło jest mieć 15cropowca jako stolicę (to dla kumatych;) hehe) Gdyby ktoś się chciał zarejestrować: Travian [ travian3.pl]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ogólnie wszystkie gry typu "rozwijaj postać, miasto" to syf. Jak nie będziesz poświęcał jej odpowiednio dużo uwagi, to inni będą cię jechać i już nie masz szansy na rozbudowę.
Dlatego wszystkie Tibie, WoW'y, MU, Lineage, Traviany, O-game'y i tym podobne to syf! Takie Tibie zgadzam sie syf straszny, ale strategie typu Sim city, Zeus czy Faraon pierwsza klasa.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|