|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja kiedys kolezanke zabralem na zuzel, to sie spytala czemu w lewo jada  Ja chyba mam szczęście...regularnie chodzimy na siatke kobiet i jest okej  Ciekawe jak będzie na wiosne na Jagusi  Ale znam laski, które chodzą tylko na "lans" i teksty w stylu: w jakich koszulkach grają nasi? są na porządku dziennym 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ale co ja? Przeciez jeszcze nic nie napisalem  To ze mi sie nawet ktoras podoba, to do zakochania jeszcze daleka droga. A nawet jesli kiedykolwiek tak napisalem to byla to metofa mojej reakcji na czyjas urode  Chociaz nie powiem... Te co nOcnY wkleil sa zajebiste ;] shane ja też nie mówie w tym momencie o miłości w jej najczystszej postaci  chodzi mi raczej o te właśnie reakcje na śliczne dziewczęce buzie i wszsytko co sie z nimi wiąże, co automatycznie tworzy sie w Twojej (mojej, jego, ich) głowie na widok urodziwej dziewczyny. p.s. moj kumpel zawsze jak sie przejedzie jakims warszawskim srodkiem lokomocji to z usmiechem na ustach mówi - no dzisiaj to sie chyba z pięć razy zakochałem Kurcze,coś w tym rzeczywiście jest i najlepiej jest latem  .Ale jak by nie było,to dwa lub trzy razy w tygodniu zamiast autem jeżdżę do pracy komunikacją miejską.Prawie zawsze jest na czym oko zawiesić.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
warsaw - nocne autobusy w wakacyjne noce polecam 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ma ktoś jakiś nowy login i hasło do stronek? 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Można się naprawdę rozmarzyć  Ta dziewczyna potwierdza doskonale fakt, że Polski są najładniejsze.  A jeszcze bardziej ten fakt potwierdza ta po lewej.  Wszedzie sa ladne i brzydkie dziewczyny. Nie wiem skad wzielo sie, ze 'polki sa najladniejsze'. Co ciekawe, przebywajac za granica nigdy nie spotkalem sie z taka opinia. Moja Dziewczyna jest pol arabka i wcale nie uwazam by byla brzydsza od polek - wrecz przeciwnie.
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
Kiedyś byłem z dziewczyną na meczu - musiałem siedzieć na krytej !! !! Szok ! pantofel 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja bym jej nawet na kryta nie bral, za drogo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hehe a pod koniec rundy jak zawsze poszedłem z kumplami na mecz, oczywiście zegar, szaliki itd. Nawet fajna dziewczyna stała koło barierki i się tak zapatrzyłem troche. Mineło pareminut, a ona na cały głos: "legia to stara kur..." Myślałem, że padne heheeheh. Jakiś facet starszy stał za nią i z tekstem "zamknij sie szmato my z łks'em gramy"  Dziewczyna naprawde ładna... .
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Moja też lubi mecze  Tylko jak kiedys chciałem ją zabrać na GKS Katowice to dopiero mi wyjansniła że ona lubi tylko te mecze gdzie gra Terry i Lampard 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To zabierz ją na Stamford Bridge 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
To daj mi na bilet! I oczywiscie na pobyt w Londynie  Jakbym już miał taką kase to pojechałbym na San Siro zobaczyć Inter.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
http://paongaud: [email protected]/ coś dla miłośników pasztetów zajęczych pozdr.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
he he 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Ja kiedys kolezanke zabralem na zuzel, to sie spytala czemu w lewo jada  W sumie mądre pytanie Niby koło ale mozna skręcać w prawo jak i w lewo Własnie? dlaczego nie jezdzą w prawo ? 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Ja kiedys kolezanke zabralem na zuzel, to sie spytala czemu w lewo jada  W sumie mądre pytanie Niby koło ale mozna skręcać w prawo jak i w lewo Własnie? dlaczego nie jezdzą w prawo ?  widac ze nie glupia 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
warsaw - nocne autobusy w wakacyjne noce polecam  W ostatnie lato niestety nie dane mi bylo doswiadczyc. Ale w tym roku planuje zostac w Wawie i moze byc niezle 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
najpiekniejsza tenisistka  uwielbiam ją oglądać na korcie.i do tego ten świetny strój, w którym gra.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
głupie pytanie - kto to? 
|
|