|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
NLS - National Library Service nls.pl - link [ nls.pl] Ostatnio po rozmowie z kumplem dowiedzialem sie o czyms takim jak NLS... Zainteresowalo mnie to, lecz nie mam o tym wiekszego pojecia. Wiem tyle co z rozmowy z kumplem: "ja to sobie tlumacze jako nieswiadoma manipulacja ludzkim mozgiem tutaj akurat kobiecym ... chodzi o to aby w niej wywolywac odpowiednie stany takie jak zaufanie zakochanie itd ... duzo aby o tym pisac ale naprawde to dziala ja z moimi dwoma kumplami sie w to bawimy .... skutki sa naprawde takie jak opisuja w kursie" I teraz pytanie do was: Moze ktos juz o tym wczesniej slyszal, posiada na ten temat jakies wieksze informacje ? A moze sam byl na takim kursie ...  Kazda informacja mi sie przyda, bo wydaje mi sie to na prawde ciekawe. A moze to tylko jedna wielka sciema. Czekam na wasze opinie. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A co to za przyjemnsoc,ze jakims cudem zmanipulujesz kogos zeby sie zakochal itp:) Tu chyba nie o to chodzi:)
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Heh zle mnie zrozumiales. Rowniez uwazam, ze to nie chodzi o to aby kims manipulowac i wywolywac w nim roznego rodzaju stany pozytywne na Ciebie. Traktuje to jako eksperyment  Do tego uwazam, ze nie mam potrzeby uczyc sie tego rodzaju rzeczy, gdyz nie narzekam na zainteresowanie ... :):) Po prostu czysta ludzka ciekawosc
|
|
|
Link skopiowany do schowka