|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ustawka!!!  Ale zagrali normalnie fenomenalnie  Mamy final!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jest szansa dokopać szwabom na dużej imprezie  co sie nie udalo kopaczom, może udać się szczpiornistom 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I Gienek jeszcze wiekszy przekret zrobil, nie wygrana Polski po kiepskim kursie lecz cos lepszego---> remis  haha ja chyba zaczne jego typy grac  ..wesżło  poza tym, wprawdzie nie interesuje mnie piłka ręczna, aczkolwiek jak gra nasza reprezentacja to natychmiast staje sie kibicem... druga dogrywkę tez oglądaliście na stojąco ? 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
POLSKA POLSKA POLSKA  PANOWIE MAMY ZŁOTO 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
O zloto bedzie ciezko bo trzeba pamietac ze Niemcy jest jak kiedys Serbia i Czarnogora, a Niemcy graja tu pod nazwa: " Niemcy i Sedziowie "  No coz, trzeba i z takim czyms walczyc 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
PIS rządzi i odrazu sukcesy w sporcie 
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
O zloto bedzie ciezko bo trzeba pamietac ze Niemcy jest jak kiedys Serbia i Czarnogora, a Niemcy graja tu pod nazwa: " Niemcy i Sedziowie "  No coz, trzeba i z takim czyms walczyc  Zgadzam się z ta opinią i uważam że w finale na Niemcach będzie można zarobic.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
O zloto bedzie ciezko bo trzeba pamietac ze Niemcy jest jak kiedys Serbia i Czarnogora, a Niemcy graja tu pod nazwa: " Niemcy i Sedziowie "  No coz, trzeba i z takim czyms walczyc  Zgadzam się z ta opinią i uważam że w finale na Niemcach będzie można zarobic. rzadko życze komuś źle, ale jeżeli stawiasz na niemców to życzę Ci abyś wtopił 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Brawo Polacy  Nie interesuję się ręczna na co dzień ale teraz z niecierpliwością czekam na finał  
|
|
|
|
|
member
|
|
member
POLACY JESTESCIE WIELCY DZIEKUJE ZA EMOCJE I ADRENALINKE I OCZYWISCIE $$$$$$$$$
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Już Wam się w mocherach coś robi?? Jesteśmy w finale, a Wy już za Niemcami...sędziowie i tak nie będą z Niemiec. Poza tym pół świata to ogląda więc zbyt dużych wałków zrobić nie mogą. A po drugie primo to sędziowie nie grają na boisku i to zawodnicy rzucaja, a nie sędziowie. Dajcie spokój. chcecie to stawiajcie na Niemców ale proszę bez publicznych wyznań o wałkach, bo z takim podejściem kazda pomyłka na rzecz Polaków będzie traktowana jako wałek. A myśle, ze wszyscy chcą jutro obejrzeć wspaniałe widowisko  pzdr
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A myśle, ze wszyscy chcą jutro obejrzeć wspaniałe widowisko  pzdr wspaniałe widowisko można dwojako zrozumiec, zalezy w czyim wykonaniu.... ja mam nadzieję na sromotny w.p.i.e.r.d.o.l dla szwabów, zemsta za mundial 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
O zloto bedzie ciezko bo trzeba pamietac ze Niemcy jest jak kiedys Serbia i Czarnogora, a Niemcy graja tu pod nazwa: " Niemcy i Sedziowie "  No coz, trzeba i z takim czyms walczyc  Zgadzam się z ta opinią i uważam że w finale na Niemcach będzie można zarobic. rzadko życze komuś źle, ale jeżeli stawiasz na niemców to życzę Ci abyś wtopił  Juz dzisiaj tyle osob uj.... na Polakach ze lepiej nie ryzykowac.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Mnie dalej trzymają nerwy  elegancko Polacy ich pykneli w 2 połowie dogrywki  a juz myslalem,ze bedzie ciezko a tu obrona kontra i jest pieknie!! TEN MECZ MUSIMY WYGRAć!!! WYGRAMY WYGRAMY WYGRAMY!!! SZWABóW POKONAMY!!!! :GRIN:
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
brawo brawo jeszcze raz brawo dla Polaków coś pięknego, dawno się tak nie emocjonowałem i przeżywałem każdy rzut  dla mojego ulubieniec Karola Bieleckiego, którego można było niegdyś spotkać w katedrze kieleckiej w niedziele na mszy  dla całej polskiej reprezentacji z trenerem na czele  jeszcze finał przed nami
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Już Wam się w mocherach coś robi?? Jesteśmy w finale, a Wy już za Niemcami...sędziowie i tak nie będą z Niemiec. Poza tym pół świata to ogląda więc zbyt dużych wałków zrobić nie mogą. A po drugie primo to sędziowie nie grają na boisku i to zawodnicy rzucaja, a nie sędziowie. Dajcie spokój. chcecie to stawiajcie na Niemców ale proszę bez publicznych wyznań o wałkach, bo z takim podejściem kazda pomyłka na rzecz Polaków będzie traktowana jako wałek. A myśle, ze wszyscy chcą jutro obejrzeć wspaniałe widowisko  pzdr Pierniczek nie wiesz co to reczna i co moga tam zdzialac sedziowie. W lidze polskiej takie numery oczywiscier na porzadku dziennym ale nawet na takim turnieju sciany pomagaja gospodarzom. Mimo to wierze w naszych.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ciekawe czy przed finałem też zastosują jakąś zasłonę dymną  Ładnie dzisiaj kursy na Polaków rosły 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Zajeeeeebbbbbiiiisccccciiieeee!!!!!! mysle ze szwaby juz finalu nie przekreca i wygra lepszy :D:D czyżby Polska miala złoto !!! 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Jak widziałem łzy Tkaczyka po meczu to sam sie rozczuliłem 
|
|