Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 4 z 6 1 2 3 4 5 6
G
G Offline
Ja bym wzial na wylaczenie bieleckiego obrona na 9 metr i sie gubia Polacy. Widac bylo z Dania co sie dzieje z ofensywa jesli rywal broni na 9 metrze.

Ja z koleii wzialem ze pierwsza bramka padnie w pierwszych 60 sekundach majac na uwadze ze do tego mometu powinny juz pasc ze 2 smile bo po 40 sekundach juz sedziowie gwizdza gre pasywna smile

Bonus: Unibet
enthusiast
enthusiast
http://www.bild.t-online.de/BTO/spo...olen/deutschland-gegner-vorstellung.html

PIŁKA RECZNA-FINAŁ !
Bild napisał o Polakach "uwaga na czerwonych chamów"... pod tym linkiem jest sonda Bilda kto wygra...-(po lewej stronie)-głosujmy i podłammy ich
Nalezy zaznaczyc druga opcje w ankiecie po lewej stronie (Nein, die Polen sind zu stark!).
Przekaż to wszystkim na liście kontaktów!

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Jebac ten BILD gazeta dla ograniczonych umyslowo i prostakow. A LICZE NA NASZYCH Z CALEGO SERCA zeby ROZGROMILI NIEMCOW I TO W ISTNNIE DZIECINNY SPOSOB!!!!!!!!!!

Jazda panowie po zloto ,nie patzrec ile bramek strcicicie w tym meczu tylko ile rzucicie zadufanym niemcom !!

veteran
veteran
a ja sie zastanawiam nad X w tym meczu. kurs 8.2 . mecz pewnie bedzie wyrownany, a za 2/10 mozna by sprobowac

S
old hand
old hand
S Offline
zobaczymy co zagraja sedziowie.. jak za bardzo nie beda sie wtracac to jestem spokojny o 2... natomias jak namieszaja to nasza reprezentacja bedzie musiala sie sporo nameczyc

R
Pooh-Bah
Pooh-Bah
R Offline
Dzisiej jest zły dzień dla Polski. Jakiś bambo stłukł ryja Adamkowi, to i nasi szczypiorniści przegrają.
Ja stawiam na Niemców i sędziów

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by rene
Dzisiej jest zły dzień dla Polski. Jakiś bambo stłukł ryja Adamkowi, to i nasi szczypiorniści przegrają.
Ja stawiam na Niemców i sędziów
co ma jedno do drugiego tongue
hehe
Zasiadz przed Tv i dopinuj naszych wink tongue

H
enthusiast
enthusiast
H Offline
Ja też mysle nad remisem , w półfinałach w obydwu meczach były i myśle że w finale też, a co myslicie dziś o duńczykach?

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Fajne zakłady dał bwin.
Kiedy dojdzie do pierwszego 2-minutowego wykluczenia?
0:01-08:59 min. 1.85

Wiadomo , walka na całego będzie. I Polacy i szwaby nie wiedzą zbytnio co to fair play. Oglądając mecz w 1 rundzie widać, że oszczędzania na pewno nie będzie. Dodać do tego podsycanie atmosfery przez szwabskie media i jak niektórzy piszą, napis "Grunwald" będzie na naszych koszulkach to do 9 minuty ktoś "pęknie".

Osobiście zagram na + 1.5 Polska ht za 2,05 w sb Mecz pewnie będzie na styku i nie sadzę, żeby niemiaszki prowadziły do połowy dwoma bramkami.

Co do Francja - Dania to oczekuję niskiego wyniku bo Francja gra ultradefensywnie. Ich siła to spowalnianie gry i pewnie bedą to robić. Patrząc na wyniki to Danii zdarzają się dosyć często mecze underowe. U większości jest 52.5. W bwin jest 53.5 za 1.85

addict
addict
moze mi ktos wyjasnic dlaczego w centrebet jest na zwyciestwo z ewentualna dogrywka i karnymi az 3,6?

pzdr

addict
addict
w Pinnacle zagralem Polaczkow +2,5 smile
a Zabojady chyba nas wszystkich troche zaskoczyly :/

N
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
N Offline
wszystkich to nie zaskoczylo.Dla krzyzaków przepis na polski bimber(1 kg cukru,4 litry wody,10 dkg drożdży)--1410.Pamietamy!!

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
dobra na QC juz podawalem - zagrywam za 5/10 na Polaków /Polaków HT/FT /6.50/ bwin - i wałświe od tego meczu zalezy bilans MŚ - narazie pomimo porażki Żabek jeszcze nad kreką, a jak będzie za 3H???
jeżleli trafie win Polaków - nie będzie źle
jeżeli trafię win Polaków -1,5 bedzi nardzo dobrze
a jeżeli trafię HT/FT win Polska - bez komentarza

ale jak tu trafić jak buki dają 25-30% szans - oby sie po,myliły?!

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
DZIĘKUJĘ WAM CHŁOPAKI ZA TE EMOCJE - DZIĘKUJE piwo

E
old hand
old hand
E Offline
Nie ma to jak charakter zwycięzców laugh :\

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ciekwae co by bylo jajk by mistrzostwa były w Polsce wink by wszyszli szmatławce na Golasa a nie z Waśami!
Ponizej krytyki to ich zachowanie ;(

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by grajek1987
ciekwae co by bylo jajk by mistrzostwa były w Polsce wink by wszyszli szmatławce na Golasa a nie z Waśami!
Ponizej krytyki to ich zachowanie ;(

dokładnie! badna pi**** cwaniaków, 200kibicow z Polski, co to w ogole ma byc? ..chociaż najbardziej denerwowały mnie te ich chamskie faule, jak zatrzymywali naszych defensorów, no neiw iem jakbym tam był to chyba jako kibic bym nie wytrzymał i wyskoczyłbym na parkiet z jakimś metalowym prętem i przy***** kilku delikwentom ...mam nadzieje ze ten brakmarz se złamał w pi*du tamta noge

mimo wszytsko i tak dziekuje Polakom, bo i tak osiągneli niezły sukces, a niemcow nienawidze jeszcze bardziej
...zreszta wygrali tylko dlatego, ze mieli 2óch bramkarzy [czyt. bramkarz + poprzeczki]

T
TEO Offline
Eliminator
Eliminator
T Offline
Oglądałem wszystkie mecze na tej imprezie naszej kadry.
Ten niestety był najsłabszy w naszym wykonaniu. Niemcy byli dzisiaj do ogrania. Szkoda kilku sytuacji przy stanie 21-22 jak wyszlibyśmy na prowadzenie to zagotowało by im się w głowach.
Zabrakło zimnej krwi pod bramką przeciwnika.
Ten finał i tak nie zasłoni pięknnej postawy naszej kadry na tych mistrzostwach.
Srebrny medal jest ogromnym sukcesem chyba nawet większym niż srebro siatkarzy którzy zawsze byli bardziej medialni niż nasi piłkarze ręczni.
Dla mnie zasłużyliśmy bardziej od Niemców na to złoto, ale gospodarza zawsze pomagaja ściany.
Teraz czekam na IO. Niemcy już mają kwalifikacje.
Ale jak właśnie przeczytałem będziemy organizatorem jednego z turniejów kwlifikacyjnych. Z którego dwie dróżyny uzyskają awans.
Marze o meczu Polska-Nemcy na IO. Wtedy już nie pomogą im ściany.
I oby to było nie w finale tylko w jakimś ćwierćfinale wtedy będzie miło oglądac jak lądują na Berlińskim lotnisku dumni Mistrzowie Swiata.
Pozdrawiam Teo

H
newbie
newbie
H Offline
Co niktórzy Pierdolą bzdury i tyle na temat sprzedanego niby meczu.(takie wpisy są w opiniach na wp.pl . Trenerzy i zawodnicy niemieccy dostaną po 15.000 euro za ten ich sukces. Czyli waszym zdaniem ile by mogli zaoferować co?
Nasi przegrali bo zabrakło kibiców jacy są na siatkówce i tego niemcy się najbardziej obawiali. Wyobraźcie sobie kilka tysięcy polaków "uzbrojonych" w bębny i trąbki kibicowskie. Prawdę mówiąc wystarczyło by kilkuset w momęcie kiedy polacy doszli niemców na jedna bramkę (21:22)i by było po zawodach. Niemcy by mogli sobie te koronki do gaci przyszyć i tyle.

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Bledy Polakow tragedia :/ Jak dla mnie dojscie na 13:12 to byloby cos. Juz nie mowie u Jureckim, ktory na 22:22 mialby szanse kapitalna. Mimo wszystko dziekuje Polakom za wicemistrzostwo, wielki sukces.

Strona 4 z 6 1 2 3 4 5 6

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
13 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, Lukasz111, rafal08, latajaca_holenderka, Akhu, burbon, rymoholik, alfa, poozon, JelineK, $-man, 11kera11, KeeYou), 3,177 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,275
Posty5,828,916
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025