|
|
stranger
|
|
stranger
dokładko ako miałem tam 5 par wszystko weszło tylko urman miał wywrotke i myslałem ze mnie krew zakeje  . Wraca do domciu wieczorem patrze a to info o zmianie pozycji ljokelseja . Jesli chodzi o buk to sts Pozdrawiam 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja też mam tak rozliczony! Ciekawe czym oni to wytłumaczą... Mam nadzieję, że system się im pomylił, bo jak chcą coś kombinować to ich zajebiemy  Do tej pory uważałem Sportingbet za uczciwą i poważną firmę i mam nadzieję, że to skorygują i moja opinia o nich się nie zmieni - jeśli z jakichś powodów chcieli unieważnić zakład, to mogli to zrobić przed zawodami, a nie po, gdy zdarzenie okazało się trafione... No i potwiedziło się, że Sportingbet to poważna firma - zakład na zwycięstwo Małysza został rozliczony ostatecznie tak jak powinien, czyli jako wygrany 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dmitry Vassiliev(Rosja)VSArttu Lappi(Finlandia) Typ: Dmitry Vassiliev bukmacher: Expektkurs: 1,55Tego nikt na początku sezon nie spodziewał się. Rosyjscy skoczkowie prezentują się wyśmienicie a Dmitry Vassiliev należy już do ścisłej światowej czołówki. W dzisiejszym konkursie Rosjanin pokazał się z bardzo dobrej strony. Oddał dwa równe skoki na odległość 132,5 metra i 140 metrów. Dobra forma z dzisiejszego konkursu pozwoliła Vassilievowi na zajęcie wysokiego piątego miejsca. Widzimy, że jego forma sportowa jest w tym momencie bardzo wysoka. Niestety nie można tego powiedzieć o przeciwniku Rosjanina - Arturze Lappim. Fin na początku sezon był fenomenalny i był lepszy od takich zawodników jak Adam Małysz czy lider fińskiego zespołu Janne Ahonen. Niestety wysoka forma przyszła za wcześniej. Ostatnio Artur prezentuje się gorzej. Widzimy to po ostatnich skokach i konkursach. W dzisiejszych zawodach zajął dopiero jedenaste miejsce. Co prawda oddał dwa dobre skoki na odległość 127 metrów i 135,5 metra, ale jest to zdecydowanie mniej od Dmitra. Do tego warto zauważyć, że w ostatnich dwóch zawodach w Oberstdorfie Lappi był słabszy od Vassilieva. Wczorajszy konkurs tylko to potwierdził!. Pozdrawiam 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w bwin Uhrmann - Ljokelsoy policzone dalej jako "2" :/
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
w sts juz policzone jako 1 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w bwin Uhrmann - Ljokelsoy policzone dalej jako "2" :/ Wlasnie rozliczyli poprawnie.. brawo bwin 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Vassiliew z lappim w b365 po 1,66 a ja rowniez uwazam ze jest to b dobry typ nawet za 1,5 o ile dzisiaj nie bedzie 'skokow' wiatru  .
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
 79. Adam Małysz - zwycięzca II konkursu w Titisee-Neustadt Typ: V Kurs: 2.40 Buk: Sportingbet Stawka: 6/10 Ostatnie dni były wspaniałe dla polskiej piłki ręcznej. Nic więc dziwnego, że do poziomu szczypiornistów dostosował się Małysz, który już od dłużeszego czasu prezentował zwyżkę formy. Jednak to co zrobił wczoraj skoczek z Wisły przeszło moje najśmielsze oczekiwania, gdyż w obu seriach skoków znakautował rywali oddając dwukrotnie najdłuższe skoki. Dzisiaj liczę na powtórkę, gdyż nie wierzę by przy w miarę stabilnych warunkach atmosferycznych ktoś był w stanie zagrozić Adamowi. Już nie raz zdarzało się bowiem, że pomimo słabszego sezonu nasz "Orzeł" potrafił zbudować fantastyczną formę i wygrać kilku turniejów z rzędu (do dziś pamiętam triumf w Mistrzostwach Świata, a następnie w Turniej Nordyckim w 2003 roku).
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wśrod zgłoszonych zawodników zabrakło Martina Schmitta, który wczoraj zaliczył przykry upadek. Na liście startowej znalazł się natomiast Michael Uhrmann. W konkursie nie zobaczymy również Thomasa Morgensterna oraz Martina Kocha, którym trenerzy widocznie postanowili dać odpocząć. Pogoda w Titisee-Neustadt nie powinna zepsuć dziś widowiska. Wiatr jest umiarkowany, świeci piękne słońce i jest o kilka stopni chłodniej, niż wczoraj. http://www.skijumping.pl
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w Unibecie jest para Uhrman - Morgenstern wiadomo, że Morgi nie bierze udziału w dzisiejszym konkursie więc jak postawimy na 1 to jest zwrot czy będą liczyli normalnie?
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Mam pytanie. Nie wiecie dlaczego nigdzie w bukach nie ma kursów na jutrzejszy puchar swiata w skokach?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w profie na V Małysza 1.35 ... no to przesadzili maxymalnie ;D
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w profie na V Małysza 1.35 ... no to przesadzili maxymalnie ;D widzialem mysle ze jest to skierowane w celu pozyskania nowych graczy- jak dla mnie kompromitacja albo brak szacunku do grajacych!!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na pocieszenie w toto i sts na win 1.60 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Inp. w tym przyp. wychodzi slabość "Ziemniaków" 1.60 x0,9 = 1,44 zakladmy np zagranie za 500pln = wygrywamy 720pln - czyli nasz zysk 220pln
w jakichkolwei nuczkach netowy (trzeba tylko poszukać) mozna zagrać po kursie 1.70 - a praktycznie po 1.60 u wszystkich. wyjdźmy od min. 1.60 x 500 = 800 czyli 300pln
Różnica w wygranej kasie 27% = czyli wygranie zdarzenia po kursie 1.27 lub 1.40 u naziemnych
Więc zadajcie sobie pytanie? - jaki jest sens grania w śmierdzących obleśnych budkach - do których trzeba zdzierać zelówki
PS. wczoraj w Bwin był Małysz win po 1.85
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tyle to wszyscy wiemy - mysle ze jedynym plusem na dzis u naziemnych to jest 100%wyplacalnosc co nie zawsze jest u bukow netowych!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na pocieszenie w toto i sts na win 1.60  betgun też daje 1,6 i to bez podatku;)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja sie zastanawiam czy warto po takim kursie grac win Małysza. Wiadomo ze jest w wysmienitej formie ale skoki to sport losowy i zawsze moze trafic na jakies nieprzychylne warunki pogodowe. Ja win skoczka po kursie ponizej 2 odpuszczam. Pozdr
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|