|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Romus ja jeszcze sie odegram za te twoje dzisiejsze blefy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzięki za gratki i za fajną gre  grało się jak zwykle super, a jeszcze do tego miałem szczęscie być przy stoliku z silną ekipa z naszego forum  Chyba nie przesadze mowiąc, że rządzilismy?  pozdrawiaki 
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Szkoda, że i mnie tam nie było - tym razem poszło gorzej (nadziałem się z moim A3 i 33J na flopie na JJ rywala). Gratki Rockeman 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzięki Bzyku  a jak to będzie teraz z tymi turkami dla Polaków?? no bo coś tam miały być w styczniu co tydzień, a jak to teraz w lutym będzie wyglądało (i dalej)? Milo, wiem że już kiedyś była o tym mowa, ale czy nadal nie da się nic zrobić jeśli chodzi o "rozbicie" ticketa? 50$+5$ to straszny "grubas" dla mnie. Super gdyby można go było podzielić na kilka mniejszych części 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Romus ja jeszcze sie odegram za te twoje dzisiejsze blefy  Ja nie blefuje  czasem tylko uwazam ze mam ciut lepsza karte 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
wlasnie ciekawe czy beda te turnieje w lutym;x
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Ale przecież wczoraj już był luty  Więc skoro był jeden w lutym, to pewnie będą też następne.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Wie ktoś co jest z turkiem $10,000 VIP Monthly nie ma go jeszcze w lobby
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Dzisiaj się przekonałem że Betsson to amatorska dziadowska firma. O 17:00 miał się odbyć $10,000 VIP Monthly dla graczy którzy zdobyli przynajmniej 1000punktów w styczniu. Oczywiście turniej się nie odbył. Betsson potraktował swoich dobrych klientów jak gówniarzy, support nie raczył nawet wysłać maila z info o odwołaniu turnieju, nie zamieścił również żadnej informacji na stronie. Moim zdaniem brak profesjonalizmu. Już dawno bym u nich nie grał gdyby nie przelewy24.
Uciekać uciekać od amatorów
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kiedy dopisza tikety z wczorajszego turnieju dla polaków?? w którym miejscu będą widoczne??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kiedy dopisza tikety z wczorajszego turnieju dla polaków?? w którym miejscu będą widoczne?? widoczne będą w "moje konto" -> "moje turnieje" a kiedy? tego nie wie chyba nikt, nie wie tego nawet niewidzialny człowiek 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dopisuja tak do srody musisz sie zalogowac a pozniej wybrac moje konto i moje turnieje
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Betsson zaczyna mnie coraz bardziej irytować. Czy ich suport wogóle pracuje?????????? Wczoraj wysłałem ze strony formularz z zapytaniem. Już ponad 15h a oni nie raczyli odpowiedzieć. Kompletnie olewają klientów.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Betsson zaczyna mnie coraz bardziej irytować. Czy ich suport wogóle pracuje?????????? Wczoraj wysłałem ze strony formularz z zapytaniem. Już ponad 15h a oni nie raczyli odpowiedzieć. Kompletnie olewają klientów. Jesli wysyłasz cokolwiek na maila do polskiego suportu, to otrzymujesz wiadomosc zwrotną ze nie pracują w weekendy. Co oznacza ze dzis odpowiadaja na wszystkie maile z weekendu i moze to kikla chwil zajac, ale napewno sie doczekasz i dostaniesz odpowiedz jeszcze dzis.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
to dlaczego info że Mirek wygrał w kasynie pojawiła się wczoraj na stronie a info otym ze odwołują $10000 nie mogli zamieścić?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Moze informacje o zwycięzcach pojawiaja sie automatycznie. Albo dodaja je ci sami ludzie ktorzy sa odpowiedzialni np za księgowanie kasy. bo jak wplacasz w weekend to ksieguja tak samo szybko jak w tygodniu. Nie wiem dlaczego nei zamiescli informacji ze odwolali 10k ale nie zmienia to faktu ze ldzi odpowiedziali za odpisywanie na mailae io rozwiazywanieue roznych problemow graczy w weekend opoczywaja. A byc moze wina za nieodbycie sie freerolla 10k lezy po stronei sieci OnGAME a nie Betssona.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
1. Nie chodzi mi o przyczynę odwołania turnieju ale ale o brak jakichkolwiek informacji.
2. A co do tego po czyjej stronie leży wina - Ja jestem klientem Betsson i to oni nie wywjązali się z oferty. W stosunku do mnie jako klienta winny jest betsson. To do nich wpłacam kasę i oni są moimi usługodawcami i gucio mnie obchodzi czy to ich wina czy ongame.
|
|
|
|
|
|
|
Co się stało dziś z Pokerem w Betsson? Nie uruchamia się lobby, a jedynie jakiś komunikat. Przy bilansie konta nie mam swoich pieniędzy a N/D. Mam nadzieje, że szybko się to rozwiąże 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Karambol, uwierz mi , że gdybyśmy wiedzieli o odwołaniu turnieju - napewno byśmy wszystkich graczy o tym poinformowali. Zawalił ongame i napewno postaramy się o rekompensatę dla naszych graczy. Support polski co prawda nie pracuje w weekendy, ale pracuje sypport ogólny, który szybko i sprawnie odpowiada na pytania i wyjaśnia wszelkie wątpliwości.
pzdr Milo
|
|
|
|
|
|
|
O, Milo jak już jesteś to napisz może co się stało z 'pokerem' szeroko pojętym, że takie problemy i kiedy będzie to rozwiązane?
|
|
|
Link skopiowany do schowka