Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 1 z 3 1 2 3
#932346 05/02/2007 16:05
member
member
Nie wiedzialem gdzie zalozyc ten temat wiec pisze tu.

Gry chyba nie musze przedstawiac nikomu smile Kultowa gierka z poczatku lat 90.

Mam pytanie jak sie z klawiatury zwieksza cene oferowana za danego zawodnika gdy chce dokonac transferu???

Last edited by Conrad; 01/03/2007 16:59.
Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
heh SWOS ... stary dobry SWOS tongue

Przytrzymujesz CTRL i :

strzałka w góre - zwiększasz
strzałka w dół - zmniejszasz

Pozdro !

R
addict
addict
R Offline
a wiecie skad mozna sciagnac SWOS-a?

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
gra wymieć na amidze, co za czasy smile

pare słow o niej => http://pl.wikipedia.org/wiki/Sensible_Soccer

tutaj cała stronke o SWOS
http://www.ipo.zapraszam.pl/swos/index_.html

Originally Posted by remik
a wiecie skad mozna sciagnac SWOS-a?

w dziale download stronki zamieszczonej powyżej można ściagnąc grę

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ja regularnie lutuje w SWOSA laugh

Ile ja przy tej grze czasu straciłem ... nie uwierzylibyście tongue

Pozdrawiam fanów !

J
JP2 Offline
old hand
old hand
J Offline
Ja w ta Gre na Amidze Ciagle grałem
Nie było u mnie w miescie nikogo kto by mnie pokonał smile

A na wieksza impreze nigdy sie nie wygbrałem czego załuje do tej pory

Na Amidze to była grywalność
Na PC juz była ta gra zrąbana piłka sie odbijała jak Cepem

Pozdrawiam Fanów

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Kurde narobiliście mi ochoty do przypomnienia sobie tych wszystkich godzin spędzonych przy amidze, a te SWoS'y co podał Baqu mi nie chodzą frown nie wiem czemu frown frown

S
journeyman
journeyman
S Offline
To była gra i jeszcze microprose soccer legendarna gra z C-64 to były czasy,a te przewrotki magia

D
old hand
old hand
D Offline
TYlko w MS za latwo bramki strzelalo sie wchodzac po skosie w pole karne. No i streowanie bramkarzem bylo. Kumple nie chcieli grac robili dziwne rzeczy jak im na bramkarza przelanczalo.

D
old hand
old hand
D Offline
Originally Posted by JP2
Ja w ta Gre na Amidze Ciagle grałem
Nie było u mnie w miescie nikogo kto by mnie pokonał smile

A na wieksza impreze nigdy sie nie wygbrałem czego załuje do tej pory

Na Amidze to była grywalność
Na PC juz była ta gra zrąbana piłka sie odbijała jak Cepem

Pozdrawiam Fanów

Kurcze w watykanie ? smile Choc ksieza nawet swoje ligi maja.

S
journeyman
journeyman
S Offline
Originally Posted by devlin
TYlko w MS za latwo bramki strzelalo sie wchodzac po skosie w pole karne. No i streowanie bramkarzem bylo. Kumple nie chcieli grac robili dziwne rzeczy jak im na bramkarza przelanczalo.

no,ale jak na tamte czasy gra nie miała sobie równych,a bramki z przewrotki po skosie,kurde,aż banan na pysku się pojawia,dzisiaj dzieci mają ISSy,Fify itd. smile

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
Originally Posted by pycio26
Kurde narobiliście mi ochoty do przypomnienia sobie tych wszystkich godzin spędzonych przy amidze, a te SWoS'y co podał Baqu mi nie chodzą frown nie wiem czemu frown frown

zostaw to tak jak ja w pamieci , wrazenia bezzcenne grin , jak zaczniesz w to grac teraz na emulach to tylko sobie zepsujesz obraz wspanialego dziecinstwa laugh

S
journeyman
journeyman
S Offline
Hehe wspaniałe dzieciństwo Amiga 500 z rozszerzeniem pamięci do 1MB czy jak to było haha hałdkoł smile to były czasy 99,9% użytkowania Amigi to SWOS reszta to m.in. Joe-Joe czy jakoś tak,Cannon Fodder itd.

N
addict
addict
N Offline
Temat up!

W sierpniu 2010 Polska będzie organizatorem Mistrzostw Świata w tę kultową grę. Na imprezę, która odbędzie się we Wrocławiu stawić się mają najlepsi zawodnicy świata. Gramy na platformach PC, Amiga, Xbox. Łącznie 2 dni grania. Może ktoś ma ochotę się zmierzyć? smile Jak coś pisać na priv

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ale najlepszy swos byl ten z powolaniem do kadry... stare czasyy cos pieknego....

1
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
1 Online: Content
może i najlepszy ale ja zawsze lubiłem pograć w sensible soccer 1992 gdzie były grupy eliminacyjne world cup 94 smile

C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
Mi się bardzo podobała wersja: Sensible Soccer 98 European Club Edition. Fajna była także jaki taki mini-manager piłkarski, gdzie można było prowadzić klub nie grając, chociaż wiadomo że same granie to największa zaleta tej gry.

Do dziś jedynie Sensi i Kick Off pozostają mi w pamięci jako jedyne dwie wartościowe gry piłkarskie, na te dzisiejsze wynalazki nie mogę nawet patrzeć.

A tak na serio to jest jeszcze jedna gra, Player Manager (koniecznie pierwsza, oryginalna wersja, druga część to jakaś kompletna pomyłka), którą oceniłbym #1 z wszystkich. Bo prowadziło się klub i zarazem grało... ale tylko jako jeden z zawodników (a nie kontrola wszystkich graczy na boisku). Wrażenie niesamowite. Gra była na Amigę.

M
a.k.a. "coolbet"
a.k.a. "coolbet"
M Offline
ahhh aż się łezka w oku może zakręcic grin

SWOS'a nie da sie zapomnieć. Te czasy kiedy brało sie rano w plecak Amige i zasilacz ( miałem 600-tke czyli w plecak w sam raz laugh ) i wsiadało się w tramwaj i zamiast do szkoły jechało się do kumpla bo u niego nikogo w domu nie było i girzyło sie do 15-stej grin .... a jak kariere robiłem to jednym z pierwszych graczy ktorych kupywałem to był Asprilla z Newcaste grin ( jak dobrze pamietam za 5 mln ) Zapierniczał jak przecinak , praktycznie sam z piłka do bramki wchodził laugh

... pamietam jeszcze jak mieszkałem w Szczcinie i było zwał to jak zwał takie centrum handlowe "Posejdon" , taki duzy sklep z windami tongue i było tam stoisko komputerowe gdzie mozna było przyjśc nawet ze swoimi dyskietkami i nagrali ci gierke jaką chciałeś. Praktycznie wszystko mieli i mówili ze to wszystko legalnie laugh i jak wychodzila nowa wersja SWOS'a to bywały kolejki takie jak w Azji do Tekkena laugh laugh

SWOS never in doubt ...

pzdr. wszystkich co uciekali ze szkoły by grac w SWOS'a hura grin

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
Originally Posted by bet4life
ahhh aż się łezka w oku może zakręcic grin

SWOS'a nie da sie zapomnieć. Te czasy kiedy brało sie rano w plecak Amige i zasilacz ( miałem 600-tke czyli w plecak w sam raz laugh ) i wsiadało się w tramwaj i zamiast do szkoły jechało się do kumpla bo u niego nikogo w domu nie było i girzyło sie do 15-stej grin .... a jak kariere robiłem to jednym z pierwszych graczy ktorych kupywałem to był Asprilla z Newcaste grin ( jak dobrze pamietam za 5 mln ) Zapierniczał jak przecinak , praktycznie sam z piłka do bramki wchodził laugh

... pamietam jeszcze jak mieszkałem w Szczcinie i było zwał to jak zwał takie centrum handlowe "Posejdon" , taki duzy sklep z windami tongue i było tam stoisko komputerowe gdzie mozna było przyjśc nawet ze swoimi dyskietkami i nagrali ci gierke jaką chciałeś. Praktycznie wszystko mieli i mówili ze to wszystko legalnie laugh i jak wychodzila nowa wersja SWOS'a to bywały kolejki takie jak w Azji do Tekkena laugh laugh

SWOS never in doubt ...

pzdr. wszystkich co uciekali ze szkoły by grac w SWOS'a hura grin

Dla mnie postacią nr. 1 był Loko z PSG smile

1
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
1 Online: Content
ze szkoły to ja nie nawiewałem ale jak by były warunki to niezła opcja grin jak zobaczyłem u sąsiada tą gierkę a był rok 93 w pół roku musiałem mieć własną amige 5 baniek wtedy nowa kosztowała crazy

Strona 1 z 3 1 2 3

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
7 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, Szuman, rafal08, Lukasz111, burbon, 11kera11, Sensei), 2,806 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,274
Posty5,828,417
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025