Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 2 z 8 1 2 3 4 5 6 7 8
Ana <3
Ana <3
Originally Posted by AL_Capone
wiec mysle ze bedzie chcial sie pokazac przed swoja
publicznoscia.

tylko, że ta publiczność jeszcze musi być tongue

podzielam zdanie acemilan1'a, co do kilku dzisiejszych spotkań które widziałem.

Bonus: Unibet
Sparta Wrocław
Sparta Wrocław
norbi_071 widziałeś może co robił Alex po mecz ? grin

i kto go ostro dopingował przez cały czas ?

grin

R
Zbanowany
Zbanowany
R Online: Karty
Originally Posted by buldog
norbi_071 widziałeś może co robił Alex po mecz ? grin

i kto go ostro dopingował przez cały czas ?

grin

Kto go dopingował to się domyślam,ale co robił po to sie chętnie dowiemy

A
member
member
A Offline
ja widziałem kolegów z pierwszego rzędu i można to tak nazwać podziękowanie Alexa za doping dla nich

Sparta Wrocław
Sparta Wrocław
A kto siedział w 1 rzędzie ?

Szef wszystkich Szefów laugh

rafal08 - Alex podszedł do nas i podziękował za doping wink szukał w Torbie gażetów ale nic ciekawego nie miał laugh ... może bedzie pamiętał o nas w następnym meczu laugh

N
old hand
old hand
N Offline
no bylo cos z tym Alexem po meczu hehehe ale ja z tylu hali tez klaskalem ostro nawet po bledach Rainera (chamstwo:P) a Ty sie Buldog miales odezwac ! to do jutra jak cos pozdro

Sparta Wrocław
Sparta Wrocław
Co do następnych meczy To widzi mi się takie coś wink

Zverev Mischa (GER) vs. Lacko Lukas (SVK) / ok 1.60 !

Widziałem dziś lukasa w pojedynku deblowym i po swoiej grze niczym mnie nie zaskoczył... Nie porusza sie po korcie tak jak inni...Pewnie przeszkadza mu wzrost ... Serw jego także nie zaciekawy... Myśle że młody niemiec wygra to spotkanie wink ... jeszcze h2h na jego korzysc ...

A
member
member
A Offline
Dziś napewno dostanie Bogdan Ulihrach duży doping odemnie a kurs ok.1,93 w profie na jego zwycięstwo to wg mnie straszna pomyłka. Do tego na Alexa z śmiesznym Klecem 1,39 i trzeci mecz do kombinacji to już wg własnego uznania. Pozdrawiam, wieczorem coś skrobnę

old hand
old hand
byłem wczoraj na meczu Schuttlera z Bogdanovicem. Niemiec nie grał nic totalne dno. Spodziewałem sie fajnego spotkania a tymczasem Bogdanovic trafiał konty a Schuttler nie prezentował nic. Dziś jade juz na 11.00 na Mahut - Cakl. Wcześniej jednak wizyta w profie na Szybowcowej smile a na poważnie mysle dzis nad Mahutem STS kurs 1.40 ma serwis , którym moze zatłuc małego Czecha, ale mam jeszcze Husarova/Peschke - Danilidou/Woehr 1 Peschke wygrała tam rok temu turniej deblowy , Danilidou wczoraj mega ciezki i długi jak na mecz kobiecy pojedynek (przegrany) z Loit. Woehr przegrała juz w pierwszej rundzie kwali w paryzu.... Husarova/Peschke kurs 1.45 Mahut 1.40 jak myslicie ?

Pozdrawiam całą ekipe dopingująca wczoraj Bogdanovica smile

Holden

N
old hand
old hand
N Offline
no a ja zagralem grubo Zvereva, Ulihracha i Juske. do boju gwizdek

C
stranger
stranger
C Offline
Kolego Quasi chat tam kieruj takie pytania.

Bez odbioru wink

Last edited by rafal08; 06/02/2007 14:11.
N
old hand
old hand
N Offline
Post deleted by rafal08

Norbi wymiotujmy jak coś to na Quasi wink
Drago pozdrowienia tez raczej tam tongue

Panowie świetny temat,cenne informacje i niech tak pozostanie do końca turnieju

Last edited by rafal08; 06/02/2007 14:33.
A
member
member
A Offline
5 Werner Eschauer AUT 26.04.1974 34.94%
Lukasz Kubot POL 16.05.1982 65.06%
1 Ivo Klec SVK 28.11.1980 40.96%
Alex Bogdanovic GBR 22.05.1984 59.04%
Poprosim panov ACEMILAN1 a NORBI 071 Zhoduju sa percentualene prediction ONCOURT s tym co sa deje vo Wroclawi???? CI mozni tie dva mecze zahrat GRUBO????
KUBOT 1,4
BOGDANOVIC 1,47

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by apage
Poprosim panov ACEMILAN1 a NORBI 071 Zhoduju sa percentualene prediction ONCOURT s tym co sa deje vo Wroclawi???? CI mozni tie dva mecze zahrat GRUBO????
KUBOT 1,4
BOGDANOVIC 1,47

Bogdanovic sie prezentuje bardzo dobrze w tym turnieju , na
tle Schuttlera jego gra wygladala bardzo przyzwoicie.
Z Klecem nie nie powinien miec zadnych problemow , uwazam ze
to bardzo dobry typ.

Natomiast Kubot tutaj w ubieglych latach byl w 1/2 gra u siebie
w Polsce wiece na pewno bedzie chcial sie pokazac rywal jest
w zasiegu wiec takze nie powinno byc problemow.

Moim zdaniem :

Bogdanovic - Klec 70:30

Kubot - Eschauer 65:35

N
old hand
old hand
N Offline
Originally Posted by apage
KUBOT 1,4
BOGDANOVIC 1,47

dla mnie Kubot jakies 57-58%. napewno kurs za mały. Eschauer nie jest zły, ograł co prawda na ziemii Maracha w Austrii a Kubot hmm?? wygrał z kontuzjowanym Vliegenem na US, z kontuzjowanym Grosjeanem po US... a jak przyszło co do czego to w meczu z Melzerem w Wiedniu w 3cim secie po prostu technicznie się ośmieszył...
ale jakieś tam postępy zrobił..

Bogdanovic niby powinien wygrac, ale serwis bardzo slaby wiec dla mnie jakies 55%

najlepszą pozycją dziś było zagranie Ulihracha dla mnie 65%

pozdro dla kolegi z Czech

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Przysiezny tez dobrze wyglada po 1,55 mozna go zagrac bo widac
ze forma jest niezla wygral turniej na Wyspach i ten turniej
to chyba jego najwieksza szansa zeby cos w tym roku ugrac laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ogladalem wywiad z prezesem Polskiego Zwiazku Tenisowego Waldemarem Dubaniowskim (ogolnie bardzo rozsadny czlowiek ktory pomogl wyjsc z bagna zwiazkowi). Na pytanie czy bedziemy mieli kiedys polskiego Federera, odpowiedzial ze mamy przeciez Przysieznego, ktory wlasnie co wygral turniej na Wyspach smile

A
member
member
A Offline
Dziś dość dobry dzień ale po kolei..

Mahut- Cakl- oglądałem całe spotkanie. W pierwszym secie Mahut grał bardzo dobrze, dobrze serwował, w wymianach tak samo. Jako komentarz wystarczy fakt że Czech wygrał tylko 1 dłuższą wymianę. W drugim secie niepotrzebnie się Francuz dał złamać. Jako że jednym z nielicznych atutów Czecha jest jego serwis to set skończył się jego zwycięstwem. W 3-im secie walka trwała do stanu 5-4 kiedy to Cakl serwował i dał się złamać. Popełnił przy tym dwa podwójne błędy serwisowe po których dostał gromkie brawa. Ogólnie Mahut grał dobrze tylko w pierwszym secie, później raczej przeciętnie, słabo returnował.

Karanusic- Gremelmayr- to co zaprezentowali obaj to się nawet na Futures nie nadaje. Niemiec to już zupełnie grał tak straszną padakę, lekko i niedokładnie. Chorwat też nic specjalnego nie zaprezentował, prócz paru wycieczek pod siatkę po nieprzygotowanych akcjach. Wg mnie Mahut wygra w następnej rundzie dość pewnie.

Craciun- Juska- Rumun straszy fryzurą! Ma takie afro że szok. Na korcie bardzo dobrze się porusza, wszystko praktycznie przebija na drugą stronę, serwis ma średni. W wymianach raczej stara się grać lekko ofensywnie. Łotysz z kolei zmarnował wielką szansę awansu! W drugim secie miał łącznie chyba 10-13 break-pointów i żadnego nie wykorzystał. Dobre zagrania i bardzo dobre przeplatał z słabymi. W całym meczu tylko raz w pierwszym secie musiał bronić break-pointy (dobrze serwuje). Najbardziej mnie wkurzają na tym turnieju liniowi. Drugi set oglądałem w towarzystwie Bogdana Ulihracha, i nawet on przyznał że niektóre decyzje są żenujące. Najgorsze że czuje się trochę okradziony gdy w najważniejszym momencie drugiego seta(tie-break stan chyba 5-4 Rumun drugi serwis wali 5 cm w aut a sędzia=złodziej pokazuje linię. Miałem ochotę kolesia pobić. W tym meczu jeszcze może sędziowie nie byli głównymi aktorami ale w kolejnym...

Koellerer-Ungur- Rumun to tenisista taki średni- w sam raz na pierwsze rundy challengerów. Gra dość szybki tenis, jednoręczny, bardzo szybki beckend, dobrze się dość czuje w wymianach, w których próbuje przyjmować inicjatywę. Austriak to typowy ziemniak, dużo lepiej czuje się w wymianach z głębi kortu. Ma dość dobry serwis. Bardzo dobrze się broni. Ogólnie ciekawy gracz, mecz był szybki, tzn. trwał długo ale gra była szybka i ciekawa. Właściwie ciekawa by był gdyby nie SĘDZIOWIE!!! To co robili od drugiego seta to śmiech. Pierwszego seta wygrał Austriak, bo jest lepszym tenisistą. W drugim secie przy stanie 0-1 i bodaj 40-15 sędzina liniowa(na linii końcowej) po raz drugi w przeciągu 2 gemów nie wykrzyczała autu. O ile pierwszy aut był problematyczny, drugi już wyraźny. To wprawiło będącego już w stanie złości Austriaka w furię(wcześniej został źle zawieziony-nie na tą halę, i spóźnił się przez to na mecz). Zaczął krzyczeć na sędzinę, rzucać rakietą, kłócić się z sędzią głównym. Nie mógł zapomnieć o tej piłce. Dał się złamać ale tej klientce nie darował. W pewnym momencie podszedł i uderzył może 10-20 cm od jej głowy rakietą w ścianę. Na szczęście szybko zmienili tą dziewczynę. W trzecim secie rakiety już waliły o wszystko, rzucał z całej siły. Ogólnie grać w tenisa potrafi, ale straszny z niego nerwus.

Ulihrach- Bloomfield- Czech tradycyjnie już słabo zaczął seta. Często ostatnio zdarza mu się pierwszego przegrywać. Nie grał źle, ale Anglik przy 4-5 dla niego zagrał dwa bardzo dobre returny. Ogólnie Anglik prócz serwisu posiada w swym repertuarze niewiele.. Śmieszny jednoręczny beckend(głównie slajs), trochę jedynie gra przy siatce. Bogdan, jak to on, dobrze nie grał, jedynie w 3-im secie grał normalnie. O wynik jednak byłem cały czas spokojny. Bogdan przed meczem pytał mnie na kogo stawiałem. Powiedziałem mu że dziś cała Polska grała na niego. Ogólnie bardzo miły człowiek, rozmowny.

Przysięzny- Scherrer- oglądałem od 5-5 w pierwszym secie do końca drugiego. Taki średni mecz. Walka raczej na serwisy, Polak, co trzeba mu przyznać z roku na rok gra coraz lepiej. Widać że już słabych graczy challengerowych będzie ogrywał.

Z jutrzejszych meczy na pierwszy ogień mecz dnia:

Bogdanovic- Klec- wątpię żeby tu były nawet 3 sety. Słowak jest słaby że szok. W wymianach Alex będzie go bił na łeb na szyję.

Łukasza K. ja nie gram bo go nie lubię, a takim faworytem nie jest, pewnie publika pomoże..

Mertinak- Bubka- mecz Siergieja którego nie mogę trafić. Jutro pewnie też mi się nie uda bo rywal ze Słowacji dość przeciętny i na pewno do ogrania.

Zib- Koellerer- Czecha mógłbym zagrać, pewnie uda mu się wyprowadzić z równowagi Austriaka, a to już będzie połowa sukcesu. Jak zagra to co z Vikiem to wygra. Wszystko zależy od kursu.

Meczu Czechów z hali AZS nie ruszam. Choć może drobno zagram na Vanka, się zobaczy..

T
member
member
T Offline
Ajjjj nie udało sie z tym Caklem...a było tak blisko....
w 3 secie bylo 5-4 dla mahuta i serwis Cakl... i przegral ten serwis do zera... popełniajac 2 podwojne błedy.. hehe dodam tylko ze bylem jedynym który oklaskiwal ciagle zagrania cakla... heheh smile wszyscy patrzyli jak na debile ale cóż tak bywa.. jutro pewna 1 BOGDANOVIC-KLEC 1.45 obejrzalem mecze obydwu tenisistow i wg mnie niespodzianki nie bedzie... kleca nerwy zjedza... pozdro smile dla KGHM-owców heehe

A
member
member
A Offline
A tak na marginesie to KŁAMCOM którzy robią stronę z Kghm już dziękujemy. Dużo informacji jest nieprawdziwych i nierzetelnych. Np. http://www.kghm-atp.pl/2007/?d=news&n=25 - "przez co Rosol spóźnił się na pociąg do domu)"- Rosół rzekomo spóźnił sie na pociąg?? Rozmawiałem dziś z nim i siedział koło mnie, do tego trenował i nic nie wiedział o tym że miał gdzieś jechać- wiele innych rzeczy też jest "koloryzowanych" na tej stronie. Czeka na innych zawodników i wraz z paroma innymi wybiera się na kolejny turniej.
PS. Nawet u hostess zapisywał się na jutro na trening przy mnie!!!

Strona 2 z 8 1 2 3 4 5 6 7 8

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
10 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, burbon, rymoholik, ANZELMO, Szuman, betowiec, rafal08, kamel, Lukasz111, latajaca_holenderka), 2,969 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,275
Posty5,828,847
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025