Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 9 z 12 1 2 7 8 9 10 11 12
C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Originally Posted by Bzyku
Ale ile jeszcze można to ciągnąć?

3 sezon, a pozniej sie zobaczy ile osob bedzie to ogladac smirk

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

Oj można, przecież zawsze mogą trafić z powrotem do więzienia i na nowo uciekać smile

K
addict
addict
K Offline
Lane Garisson aktor grający postać Tweener'a w Prison Break spowodował wypadek śmiertelny (dnia 2 XII '06) w którym zginął nastolatek, a dwie 15-letnie dziewczyny zostały ciężko ranne. Badanie krwi wykazały dwukrotnie przekroczony poziom alkoholu oraz nieujawnioną ilość kokainy. Za takie przestępstwo grozi mu do 10 lat więzienia.

no ladnie ale ma doswiadczenie w takim wiezieniu sobie dal rade to i w normalnym tez da rade ale poza tym to szkoda go frown

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
szkoda to tych dzieci, a nie jego

K
addict
addict
K Offline
Originally Posted by shiva
szkoda to tych dzieci, a nie jego
no wiem wiem frown

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Ghost

Oj można, przecież zawsze mogą trafić z powrotem do więzienia i na nowo uciekać smile

Albo samolot, którym będą uciekać do Panamy może zostać ściągnięty przez wielki magnez na wyspe w okolicach Australii. Psychol może zostać ich łącznikiem z rzeczywistością, a w ósmym sezonie okaże się, że to wszystko śniło doktor Tancredi, gdy była zaćpana.

old hand
old hand
Originally Posted by Kameleon

Albo samolot, którym będą uciekać do Panamy może zostać ściągnięty przez wielki magnez na wyspe w okolicach Australii. Psychol może zostać ich łącznikiem z rzeczywistością, a w ósmym sezonie okaże się, że to wszystko śniło doktor Tancredi, gdy była zaćpana.
Albo jak już będą tak sobie już uciekać z 3 sezony to w końcu jak będą lecieć do tej Panamy to stanie się coś niespodziewanego i rozbiją się na wyspie z zagubionymi no i mamy kolejne 10 sezonow wink

Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline
puke serial ogladam w tv nie sciagalem go sobie z neta, wchodze w ten temat i widze, ze pare osob sobie pisze co sie dalej wydarzy DZIEKUJE BARDZO :/ puke na was

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Gdzie tu spojlery? smile

addict
addict
WKurza mnie troche ta druga seria. ODcinki od 1-6 takie sobie, dobre, ale bez rewelacji, potem od 7 do 15 rewelak, a ten 16, z kosmosu wziety trochę.

Uwaga SPOILER

Lot Haywire'a mocny...

Fajna muzyka na końcu była, to tak btw.

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Originally Posted by Gowysp
Originally Posted by Kameleon

Albo jak już będą tak sobie już uciekać z 3 sezony to w końcu jak będą lecieć do tej Panamy to stanie się coś niespodziewanego i rozbiją się na wyspie z zagubionymi no i mamy kolejne 10 sezonow wink

Dokladnie, nastapi polaczenie PB z LOSTem laugh Micheal z Sara na wyspie, wielki romans laugh

E
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
E Offline
Originally Posted by Randall
hura hura hura

Od 2 lutego o godzinie 14:00 będzie emitowany na TVN mój ulubiony serial smile Veronica Mars.Pierwszy sezon będzie leciał przez ferie od poniedziałku do piątku . smile

piwo

Bardzo przyjemny serial smile

Mam już dość morderstw, gwałtów, tortur, więzień, gangów, krwi, ofiar itd.
Dlatego Veronica Mars , Desperate Housewives i Jericho (choć tu ciut przemocy jest!) to obecnie najmilej spędzany przed TV czas smile

Ale tylko do kwietnia bo wtedy rusza kontynuacja mojego zdecydowanego nr 1 czyli The Shield, a wtedy znów morderstwa, gwałty, tortury, więzienia, gangi, krew, ofiary itd. ale za to na jakim poziomie grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Veronika miala sie zaczac w piatek. Czekalem i sie nie doczekalem, dali jakies niemieckie kurwy specjalistki. Kiedy TVN rozpocznie emisje serialu?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
hmm dziwnie ucielo posta. W piatek czekalem na Veronike Mars a zamiast tego lecial denny niemiecki serial.

K
addict
addict
K Offline
podajcie linka to sciagniecia 16 odcinka drugiej serii Prison Break

Blade Runner
Blade Runner
Originally Posted by Kuba88
no ladnie ale ma doswiadczenie w takim wiezieniu sobie dal rade to i w normalnym tez da rade ale poza tym to szkoda go frown

Mi jakoś nie szkoda ludzi, którzy chleją, ćpają, a potem siadają za kółkiem i zabijają ludzi.

Ciekawe czy w pierdlu znajdą mu drugiego Avocado wink

R
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
R Offline
Originally Posted by Logan
hmm dziwnie ucielo posta. W piatek czekalem na Veronike Mars a zamiast tego lecial denny niemiecki serial.

Veronice puscili dopiero od poniedziałku, czyli od 5 lutego.Ale według mnie serial i tak traci dużo na wartości poprzez denne przetłumaczenie niektórych dialogów.Chociaz w tym przypadku niektórych po prostu nie da się przetłumaczyc z amerykańskiego slangu na nasze.

old hand
old hand
Dziś pierwszy raz zobaczyłem serial pt. Veronica Mars, ogólnie średnio interesujący, ale za to aktorka grająca Veronicę ( Kristen Bell) całkiem przyjemna.

[Linked Image]

Na Wikipedii wyczytałem że ma polskie korzenie, na pewno zobaczę parę następnych odcinków smile

btw: nareszcie koniec przerwy w Lost, 16 odcinków tydzień po tygodniu, a w pierwszym po przerwie flashbacki Juliet, powinno być ciekawie.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Nie wiem czy jestem jakiś dziwny, ale nie wciągnął mnie żaden Prison Break ani Lost.

Tylko Detektyw Monk smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by proof
Dziś pierwszy raz zobaczyłem serial pt. Veronica Mars, ogólnie średnio interesujący, ale za to aktorka grająca Veronicę ( Kristen Bell) całkiem przyjemna.

Ja też dzisiaj przypadkiem widziałem. Tylko co tam robiła Paris Hilton?

Strona 9 z 12 1 2 7 8 9 10 11 12

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
3 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, 11kera11, rymoholik), 1,850 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,297
Posty5,839,858
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026