|
|
stranger
|
|
stranger
witam. czy ktos kto tu zaglada szukal kiedys samych remisow. hmm jesli daloby sie rozszerzyc ten watek to wydaje mi sie ze mozna byloby typowac remisy. co wy na to?? zapraszam
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
po krotkiej analizie weekendowych meczy na pierwszy rzut oka wpadly mi nastepujace mecze. Sheffield Utd. - Tottenham - moj typ x Lens - Sochaux - x FC Brugge - Anderlecht - x co do samej analizy to 1 mecz to spotkanie druzyn ktore lubia remisowac. shefield u siebie w przewadze remisy a totenham latwo mu ograc nie bedzie, bo te choc w tym sezonie w tabeli wyzej nie zajedzie to na wyjazdach nie przegrywa a najczesciej wlasnie dzieli sie punktami. 2 mecz. wiadomo liga francuska czyli statystycznie ta w ktorej najczesciej mozna trafic remis. mecz z czolowki tabeli. obie ekipy silne i tak naprawde kazdy wynik mozliwy a ja wlasnie z tego wynosze ze bedzie remis. nie skrzywdzi zadnej z nich bo jest jeszcze wiele meczy do rozegrania. no i mecz nr.3. gdyby nie fakt ze brugia gra slabo to bylby pewny remis a tak to troche go naciagam. anderlecht ma w zanadrzu mecz u siebie ze standartem wiec moze sobie pozwolic na strate dwoch punktow bo logicznie nadrobi je u siebie w bezposrednim meczu. nikt inny nie zagrozi tej ekipie. a ze mecz brugia anderlecht to szlagier tamtej ligi wiec nie licze na nic wiecej jak na sporo emocji i sporo walki. dla mnie nawet bramki beda ponizej 2.5 co o tym sadzicie. moze macie jakies wlasne typy
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Messina-Catania-X Getafe-VAlencia-X Betis-Sevilla-X Trzy spotkania derbowe.Czuje ,że w co najmniej 2 padnie remis.Nabardziej skłaniałbym sie ku spotkaniu Getafe z Valencią.Getafe osttanio naprawde dobrze grało,troche przystopował ich Racing,ale u siebie sa zawsze grozni.Obawiam się derbów Sevilli.Betis ostatnio bardzodobrze sobie radzi i może ograć będącą w nienajlepszej dyspozycji Sevilli.Ot takie moje dywagacje
|
|
|
Link skopiowany do schowka