Poszukuję krótkiego filmiku z żubrem. Od biedy może być też bizon. Ważne żeby żubr był widoczny cały z profilu i się ruszał, ale stał w miejscu (np. ruszał głową). Filmik dowolnej długości (nawet 3 sekundy). Może ktoś posiada jakieś filmy przyrodnicze i by wyciął?
wie ktoś co się stało z forum Slinktas ? Nie moge się tam dostać od jakiegoś czasu. zadnego maila nie dostalem o tym, żeby cos zmieniali. Nie wiem co jest :/
Aha. Matryca 14 cali nie jest warunkiem koniecznym.
Ten HP jest niezly. Te modele byly dobrej jakosci a cena jest niezla jak na te parametry. 1GB RAM, Core Duo - to juz naprawde wystarczy do bezproblemowej pracy. Co do grafiki to jest tu wbudowana i ciezko bedzie pograc w cos lepszego. Ale jakies starsze gry pojda. O nowszych mozna zapomniec. Ten model jest bardziej bizesowy wiec jakosc wykonania jest niezla. Co do matrycy to ciezko mi powiedziec, podobno najlepsze w tym modelu nie byly ale ja mam najtanszego IBM i na matryce nie narzekam a na pewno ta moja nie jest lpesza od tej z HP. Tak wiec do normalnych zastosowan wiecej nie trzeba na pewno. W przypadku grania jedynie ta grafika moze byc za slaba. Mi na rownie slabej chodzil Colin 2005 chyba. A RAMu mam 256. Wiec zawsze cos sie znajdzie by pograc. Football Manager 2007 bedzie na tym smigal jak szalony
Mozesz jeszcze spojrzec na stronke skapiec.pl bo tam jest sporo konfiguracji i troche opinii. Pamietam, ze kiedys bylo fajne forum tweak.pl ale nie wiem czy ono nie zaginelo. Tam bylo sporo opinni na temat laptopow i ludzie pomagali wybrac jakis dobry ....
Spaliła mi się żarówka stopu w aucie,kupiłem nową, wymieniłem i teraz jak naciskam stop i włączam kierunkowskaz to mam choinke: stop,kierunek,wsteczny naraz
Hi, i am interested on your suitable item on Allegro so i will like to pay you 650euro for the item and i will make the payment through Bank Transfer so i will want the item ship out upon receiptof confirmation of payment that the MONEY is approved and confirmed by the bank soif u agree with my offer kindly get back to me with your full name,Address,Phone number and Bank information so that i can make the payment right away i willlike you to calculate total cost plus the shipping cost to NIGERIA with www.dhltogether [dhltogether] of fedex express and also i will want to buy 1 unit of the item youhave in your store ok so if you agree with me kindly get back to meAsap."""" REGARDS KHASLO WHITE WORLD WIDE COMPANY
Czy jakas dobra dusza mi to przetlumaczy? Za duzo jak dla mnie tam specjalistycznego slownictwa :|
*Hi*, jestem zainteresowany na waszej odpowiedniej pozycji na *Allegro* tak (więc) będzie lubić żeby płacić wam 650 Euro dla pozycji i będę wyrabiać wpłatę przez Przelew bankowy tak (więc) będę potrzebować (chcieć) statku pozycji poza na *receiptof* potwierdzenie wpłaty co (żeby; który) PIENIĄDZE jest zaaprobowany i potwierdził (potwierdzony; zatwardziały) przez bank (bankowy) *soif* *u* zgadzają się z moją propozycją uprzejmie wracają ja z waszym pełnym imieniem (nazwa),Adresować (adres; przemówienie),Numer telefonu i Bank (bankowy; trzymać pieniądze) informacja (informacyjny; informacja) tak (więc) co (żeby; który) mogę wyrabiać wpłatę od razu *willlike* wy obliczać ogólny koszt plus ładowanie kosztować (koszt; kosztował; oceniony) do NIGERII z *http*://*www.dhltogether* *fedex* pilny (ekspres) a także będzie potrzebować (chcieć) żeby kupować 1 jednostkę pozycji *youhave* w waszym zasobie (sklep) w porządku tak (więc) jeżeli wy zgadzacie się z mną uprzejmie wracają *meAsap*."""" OGLĄDA (TRAKTUJE; SPOJRZENIE; SYMPATIA) *KHASLO* BIELĄ ŚWIATOWE SZEROKIE PRZEDSIĘBIORSTWO
Spaliła mi się żarówka stopu w aucie,kupiłem nową, wymieniłem i teraz jak naciskam stop i włączam kierunkowskaz to mam choinke: stop,kierunek,wsteczny naraz
Po pierwsze sprawdź czy nie masz wstecznego załączonego Rozłączałeś kostki ISO? Widoczie coś z kabelkiem od wstecznego namotałeś. Spróbuj jeszcze raz wymienić żarówkę zwracając uwagę na złącza. Jeżeli to nie kabelki, to może wewnętrzna wada klosza.
Cześć, jestem zainteresowany na twojej odpowiedniej rzeczy na Allegro więc będę lubić zapłacić ci 650euro dla rzeczy i zrobię płatność przez Transfer Banku więc będę chcieć statek rzeczy z na potwierdzenie receiptof płatności, że PIENIĄDZE są zaakceptowane i są potwierdzone przez soif bank u zgadzać się z moją ofertą dobry wróć do mnie z twoim pełnym nazwij, Adres, Numer telefonu i Informacja banku, żeby mogłem zrobić płatność bezzwłocznie ja willlike ty do oblicz całkowity koszt plus koszt wysyłki do NIGERII z niego http://www.dhltogether z fedex wyraża jak również, który będę chcieć kupić 1 części rzeczy youhave w twoim sklepie ok tak, jeżeli zgadzasz się ze mną dobry, wrócić do meAsap."""" DOTYCZY KHASLO BIAŁY ŚWIAT SZEROKIE PRZEDSIĘBIORSTWO
Pilnie potrzebuje programu do przeróbki filmu rmvb do Divx. Próbowałem kilka, ale część nie chodzi (Media Koder), albo trial konwertuje tylko 50% filmu. Oczywiście zależy mi na darmowej aplikacji